Kad susitvarkyciau su mintimis psichologas turetu gyventi kartu su mano seima.

Tiesa sakant pati esu kalta, del to kas vyksta siuo metu mano gyvenime. Esu be proto geros duses zmogus, visiems padedu nepaisidama savo noru, pomegiu, galimybiu, o atgal gaunu daugiau spjuviu i veida nei padekos. Mano seimos rupesciai pilnai guli ant mano peciu, nesvarbu kokia situacija vyras visada sako spresk pati + dar butini namu ruosos darbai, kuriu neatlikti negali del vaiku. Dar pats didziausias "dziaugsmas" - anyta, kuri apkaltino mane, kad sugadinau jos sunu, paverciau ji tinginiu, gyvenu tik jo saskaita, nors pati dirbau iki isejimo i dekreta ir atlyginimas pas mus skyresi tik ant 50lt (jis daugiau uzdirba). Dabar gaunu pinigelius is Sodros, nors ir sumazejo pajamos, bet islaidu suma irgi sumazejo.
Is savo parasymo matau jau, kad reikia susigriebti, bet taip liudna pasidare, kai vakar pasipyle kaltinimu banga, kad nieko nesistengiu. Nors kai jai diagnazavo 3 stadijos vezy ir operavo, tai as issiprasinejau is darbo operacijos diena ir buvau salia jos, kiekviena diena vazinedavau ir vezdavau viska ka tik pageidavo. Po ligonines ilga laika padejau jai priziureti namus, visos atostogos buvo praleisto kartu, kiekvienas pasivaiksciojimas be jos neapsejo. Vis gaila buvo susirgo zmogus, viena liko (vyro neturi) ir stai tau - padekojo. Is vyro palaikimo nesulaukiau, pasake tu pati gerai susitvarkei.
Svarstau apie skyrybas paskutini pusmeti, bet vis sulaiko mintis kad neturiu teises del musu nesutarymu skriausti vaikus. Iklimpau iki ausu nezinomybei.
Papildyta:
QUOTE(*Matrem* @ 2012 03 20, 12:35)
As suprantu kad galima valgyt pagal planelius,galima prisiverst ydet kasny y burna 5 kart per diena,galima netgi isnesiot vaikus sergant VS...

bet kaip susitaikyt su svoriu????Kaip but patenkintai juo,kad nekirbetu mintis kad gal dar numest nors biski...

As kiekviena diena bandau save ytikint kad atrodau normaliai,kad nieko man netruksta,bet kas is to.Tikrai taip nera kad negalvociau apie svory

nors man 35 mretai,esu 166cm ir sveriu 59-60kg.Ir nors logiskai mastant suprantu kad viskas absoliuciai normos ribose,bet.....
Austuke05 gerai parase, kad nelipa ant svarstykliu ir tu ju atsikratyk. As irgi jau nelipu. O susitaikyti padeda isejimas i drabuziu praduotuve, kur matuoju viska kas patiko ir matau savo kuno grazias linijas. O ka reiskia skaiciai ant svarstykliu? VISISKAI NIEKO!!!