QUOTE(given444 @ 2014 06 19, 10:38)
O Flight atveju - nors čia ne apie Flight tema - tiesiog reiktų susitaikyti su skirtingomis vizijomis, ir tiek. juk syrybomis negresia. Tikėtis, gal pačiam vyrui keisis poreikiai - juk sakoma, žmonėms nuolat keičiasi, jau rytoj, žiūrėk, gali atsikelti kitoks.
O gal Flight viena užsidirbs pvz, namui ar tam, kam jai reikia (jos visai šeimai) viena.

Problema tik ta, kad viskas santuokoj - skaičiuojama būtų kaip abiejų sutuoktinių nuosavybė.
Mano atveju nėra taip blogai, abu su vyru uždribame tikrai ne minimumus, o aš uždirbu tik šiek tiek daugiau negu vyras (tą rašiau pačioje pirmoje žinutėje šioje temoje). Mane neramina ne pinigų kiekis, o pats požiūris, t.y. į tam tikras problemas abu žiūrime kardinaliai skirtingai. Namą jau senokai turime, vyro neverčiu "užkalinėti" tam, ko jis pats visai nenori - nors auginant tris vaikus, pinigų tikrai galėtų būti daugiau (mažiuko kitąmet, kai jam sukaks metukai, laukia auklė ar privatus daržas, o tai skaudžiai muš per kišenę), kita vertus, pati tikiuosi dar pasididinti algą, taigi žiūriu optimistiškai. Ko "neišveš" vyras, tą bandysiu "išvežti" aš.
iki vogtų dviračių ar kitų daiktų , tikiuosi, nenusigyvensime...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2014 06 19, 10:42)
o tai ko jau reikia kitos temos apie lavinima? Iki mano klausimu jums, kazkaip to nereikejo, o jau kai paklausiau, tai uzsirauket, naujos temos tam prireike. Tai galit asmeniskai i az parasyt, kiek jau kartu i kur privaloma per metus nuvest vaikia. Idomu bus bent apytiksliai paskaiciuot kiek tai kainuoja. Bet kaip gi cia pasakyt?
Staiga gali pasirodyti, kad ta Visapusiskoji Vaiku Lavintoja ne tokia jau ir visapusiska
O tiesiog kategoriska ir labai ribota, kuri teisiausia jauciasi. Turi but taip ir ne kitaip!!!!! O jei kitaip, reiskia blogai, tragedija.
Leksa, jūs labai įsižeidusi ir dėl to pikta.
Ok. Mano manymu, visapusiškas lavinimas - tai suteikta galimybė vaikui išbandyti save įvairiose srityse, be didelio spaudimo, be prievartos . Tuo pačiu - akiračio plėtimas, į tai įeina viskas - ir kelionės, pasaulio pamatymas, ir pramogos, fizinio judėjimo išraiškos (pvz dviračiai, ar žiemos sportas, ar plaukimas), kultūriniai renginiai, kavinės, galimybė turėti knygų, žaidimų ir kt. Vasaros stovyklos - priklausomai nuo vaiko amžiaus bei pageidavimų, tai gali būti dienos stovykla (ar pusdeinio), arba "normali" stovykla su nakvyne. Ekskursijos su klase (kurios irgi kainuoja). Neturiu omenyje dešimties būrelių vienu metu, niekados taip neteigiau. Bet nepritariu minčiai, kad vaiko apskirtai niekur nereikia leisti.
Pati savęs nelaikau tobula mama, nereikia išvartyti.
Bet rašau, kad vaikų auginimas ir lavinimas KAINUOJA, nori to ar nenori, ir kad iš minimumų sunku būtų tą daryti.