Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 12:03)
aciu labai, bet paskaicius cia istorijas tai darosi baisu unsure.gif Koks tas kaklo raukslis turi buti?

Raukslytes norma iki 2 mm, mes ir buvom po pagalbinio apvaisinimo, echo per pirma Prisca vizita nieko blogo nerode, bet veliau, deja ...
Sekmes jums !!!
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 01 06, 13:47)
Raukslytes norma iki 2 mm, mes ir buvom po pagalbinio apvaisinimo, echo per pirma Prisca vizita nieko blogo nerode, bet veliau, deja ...
Sekmes jums !!!

o jei 1.4 mm tai cia normaliai skaitosi?ar jis paskui dar auga?ar jau toks ir lieka? Siaip kiek zinau IUI skiriasi nuo IVF, nes per IUI apvaisinimas vyksta naturaliai. Norma labai uzjauciu, kad jums viskas baigesi liudnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 06 sausio 2012 - 13:25
laba vakara, mergaites reikia pagalbos, man siandien suejo lygiai 10 savaiciu, kita penktadieni tai yra 01.13 bus lygiai 11, o 01.20 lygiai 12 savaiciu... Vieta pas genetike yra arba 01.13 arba 01.20 dienai. Kaip manot kuriai dienai geriau butu...Echo darytas tik viena karta ir tada leliukas atitiko lygiai 7 savaites, kaip ir pagal mano spejama ivykusia O ir faktiskai pagal turetus santykius. Zodziu ir echo duomenys ir pagal mane idealiai sutapo. Tai taip manau, kad neturetu jau dabar tas laikas imti ir baisiai skirtis, na buti savaite didesnis ar mazesnis... tai gal echo ir prisca darytis 20 diena, lygiai 12 savaiciu... Nes jei maziukas keliom dienom jaunesnis nei pirma echo rode tai gautusi, kad 13 d. dar nebutu tu 1 1savaiciu, tai gal dar ankstoka... Ir dar taip nuistebino registraturoj, kai pasakiau, kad 12 savaiciu, tai tipo sako tai jau prisca II, o ne I darys g.gif bet visur raso, kad iki 13 sav.+ 6 dienu prisca I buna g.gif
Atsakyti
man prieš pirmą Prisca tyrimą matavo kaklo raukšlelė, buvo 1,6 tai gydytoja sakė viskas gerai, bet kažkodėl pirmą Priską turi daryti tą pačią dieną ir kraują ir echoskopą daryti, o su antruoju Prisca jau nebedaro echoskopijos. Mano Prisca geri, bet pirmadienį ims vaisiaus vandenis dėl toksoplazmozės, tai sakė kartu ir genetinį padarys iš vaisiaus vandenų. Kiek man aiškino Benušienė, kai įvertina abu Priska kraujo tyrimus, jei yra rizika, tai tada daro genetinį iš vaisiaus vandenų, nes ligonių kasoms vaisiaus vandenų tyrimas apie 1300 kainuoja, todėl turi būti pagrindas, o privačiai manau padarytų ir taip... Aš beproto bijau to tyrimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 14:14)
o jei 1.4 mm tai cia normaliai skaitosi?ar jis paskui dar auga?ar jau toks ir lieka? Siaip kiek zinau IUI skiriasi nuo IVF, nes per IUI apvaisinimas vyksta naturaliai. Norma labai uzjauciu, kad jums viskas baigesi liudnai.

Kazkiek paaugs, bet nemanau, kad labai daug.
Kas idomiausia, as labiausiai bijojau DS, kai po echoskopijos pasake, kad telpam i visas normas, ir viskas graziai atrodo - ir kauliukas nosies mates, ir laika atityikom - islekiau kaip ant sparnu.... O pasirodo, tu sindromu yra ir daugiau, ir daug baisesniu verysad.gif
Atsakyti
man pirmą prisca padarė 12 savaičių o antrą 15 savaičių
Papildyta:
gal kas nors iš čia užeinančių darėsi vaisiaus vandenų tyrimą, ir galėtų parašyti, kaip po procedūros ar vaikščioti galima, ar geriau pagulėti, nes man po visko dar pas kitą gydytoją, ir paskui beveik 3 val kelionė iš Vilniaus į Šiaulius, pačios procedūros nebijau, dėl leliuko galiu pakentėti , bet bijau kad po to viskas gerai būtų..
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 01 06, 17:12)
Kas idomiausia, as labiausiai bijojau DS, kai po echoskopijos pasake, kad telpam i visas normas, ir viskas graziai atrodo - ir kauliukas nosies mates, ir laika atityikom - islekiau kaip ant sparnu.... O pasirodo, tu sindromu yra ir daugiau, ir daug baisesniu  verysad.gif

O kas parodė negerumus, kad iki vandens tyrimo priėjot? 4u.gif Ar čia pačios prašymu buvo jis atliktas? 4u.gif
Atsakyti
grizau is Santariskiu. pagal echo viskas norma-atitinka amziu, sirdele plaka, net lyti parode.
sprando rauksle 1,1cm, galvytes apimtis - 6,4cm, pats zirniukas - 5,6cm. kaip suprantu, viskas normos ribose.
antradieni dar reikes skambintis del kraujo. tikiuosi, kad ir cia viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 01 06, 17:08)
laba vakara, mergaites reikia pagalbos, man siandien suejo lygiai 10 savaiciu, kita penktadieni tai yra 01.13 bus lygiai 11, o 01.20 lygiai 12 savaiciu... Vieta pas genetike yra arba 01.13 arba 01.20 dienai. Kaip manot kuriai dienai geriau butu...Echo darytas tik viena karta ir tada leliukas atitiko lygiai 7 savaites, kaip ir pagal mano spejama ivykusia O ir faktiskai pagal turetus santykius. Zodziu ir echo duomenys ir pagal mane idealiai sutapo. Tai taip manau, kad neturetu jau dabar tas laikas imti ir baisiai skirtis, na buti savaite didesnis ar mazesnis... tai gal echo ir prisca darytis 20 diena, lygiai 12 savaiciu... Nes jei maziukas keliom dienom jaunesnis nei pirma echo rode tai gautusi, kad 13 d. dar nebutu tu 1 1savaiciu, tai gal dar ankstoka...  Ir dar taip nuistebino registraturoj, kai pasakiau, kad 12 savaiciu, tai tipo sako tai jau prisca II, o ne I darys  g.gif  bet  visur raso, kad iki 13 sav.+ 6 dienu prisca I buna  g.gif

as manau kad tikrai darys Prisca I, ty ims krauja ir tirs echo. jau geriau eik 01.20, kai bus 12 sav. jei prireiks vandens tyrimo - trumpesnis laikas jaudinimuisi, negu nuo 11 sav. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(norma @ 2012 01 06, 17:12)
Kas idomiausia, as labiausiai bijojau DS, kai po echoskopijos pasake, kad telpam i visas normas, ir viskas graziai atrodo - ir kauliukas nosies mates, ir laika atityikom - islekiau kaip ant sparnu.... O pasirodo, tu sindromu yra ir daugiau, ir daug baisesniu  verysad.gif

nu jo... pas mus irgi ir 13 sav rauksle - 1.7 (normali), ir kauliukas nosies kuo puikiausias, bet - DS.... kur tie mano sparnai dabar?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 01 06, 19:01)

nu jo... pas mus irgi ir 13 sav rauksle - 1.7 (normali), ir kauliukas nosies kuo puikiausias, bet - DS.... kur tie mano sparnai dabar?... blush2.gif

nu bet jei pagal rauksle viskas gerai is kur tas sindromas tada pas jus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 20:11)
nu bet jei pagal rauksle viskas gerai is kur tas sindromas tada pas jus? unsure.gif

kraujas ir vaisiaus vandenys parode... rauksle manau maziausia vaidmeni vaidina...
Atsakyti
Štai mano rezultatai rolleyes.gif :

Dauno sindromas:
Age 1:1559
N.T. 1:2370
bio.1T 1:1440
Kombinuota dauno : 1:2189

Edvardso sindromas:
T18 1:99999

Na ką manot...? Mums tai nelabai ką ir paaiškino. Padavė lapą, sakom: ar čia skaitosi geri rezultatai? sako: na kąžinau, lyg ir geri. Sako: imkit lapą, namie pasiaiškinsit doh.gif

Tai čia tokia genetikė doh.gif

Mane gąsdina biocheminis (tai čia turbūt Grynai pagal kraują) dauno rezultatas 1:1440 sad.gif
Atsakyti