QUOTE(Tagete @ 2012 01 06, 17:08)
laba vakara, mergaites reikia pagalbos, man siandien suejo lygiai 10 savaiciu, kita penktadieni tai yra 01.13 bus lygiai 11, o 01.20 lygiai 12 savaiciu... Vieta pas genetike yra arba 01.13 arba 01.20 dienai. Kaip manot kuriai dienai geriau butu...Echo darytas tik viena karta ir tada leliukas atitiko lygiai 7 savaites, kaip ir pagal mano spejama ivykusia O ir faktiskai pagal turetus santykius. Zodziu ir echo duomenys ir pagal mane idealiai sutapo. Tai taip manau, kad neturetu jau dabar tas laikas imti ir baisiai skirtis, na buti savaite didesnis ar mazesnis... tai gal echo ir prisca darytis 20 diena, lygiai 12 savaiciu... Nes jei maziukas keliom dienom jaunesnis nei pirma echo rode tai gautusi, kad 13 d. dar nebutu tu 1 1savaiciu, tai gal dar ankstoka... Ir dar taip nuistebino registraturoj, kai pasakiau, kad 12 savaiciu, tai tipo sako tai jau prisca II, o ne I darys

bet visur raso, kad iki 13 sav.+ 6 dienu prisca I buna
as manau kad tikrai darys Prisca I, ty ims krauja ir tirs echo. jau geriau eik 01.20, kai bus 12 sav. jei prireiks vandens tyrimo - trumpesnis laikas jaudinimuisi, negu nuo 11 sav.
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2012 01 06, 17:12)
Kazkiek paaugs, bet nemanau, kad labai daug.
Kas idomiausia, as labiausiai bijojau DS, kai po echoskopijos pasake, kad telpam i visas normas, ir viskas graziai atrodo - ir kauliukas nosies mates, ir laika atityikom - islekiau kaip ant sparnu.... O pasirodo, tu sindromu yra ir daugiau, ir daug baisesniu
nu jo... pas mus irgi ir 13 sav rauksle - 1.7 (normali), ir kauliukas nosies kuo puikiausias, bet - DS.... kur tie mano sparnai dabar?...