Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 19:11)
nu bet jei pagal rauksle viskas gerai is kur tas sindromas tada pas jus? unsure.gif

Tai cia ir kalbama daug, kad tas Prisca tyrimas tik tikimybe parodo, echo buna netikslus ir t.t., kad jei jau yra baimiu, geriau eitoi iki galo ir darytis vaisiaus vandenu tyrimus.
Musu atveju ES pradejo matytis tik 16 savaite ... o per Prisca I buvo viskas idealu, nieko blogo nemate (as kalbu apie echo).
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 01 06, 20:16)
Tai cia ir kalbama daug, kad tas Prisca tyrimas tik tikimybe parodo, echo buna netikslus ir t.t., kad jei jau yra baimiu, geriau eitoi iki galo ir darytis vaisiaus vandenu tyrimus.
Musu atveju ES pradejo matytis tik 16 savaite ... o per Prisca I buvo viskas idealu, nieko blogo nemate (as kalbu apie echo).

Norma as skaiciau apie jus ivf temuteje, tikrai be galo liudna, kad taip nutiko verysad.gif Kiek suprantu tokiu atveju padaro operacija unsure.gif Linkiu, kad greitu laiku Dievulis jums atlygintu uz jusu kancias atsiusdamas sveika kudikeli ir ne viena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

man 15 sav. šiandien buvau pas genetikę, pirmą kartą, paėmė kraują, padarė echo, dėl rezultato skambinti antradienį.
Sakė nereikia pulti kuo anksčiau darytis tų tyrimų, sprando raukšlės peršviečiamumas nieko gero neparodo.
Ir aišku sužinojome leliuko lytį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bučkis:) @ 2012 01 06, 18:48)
Štai mano rezultatai  rolleyes.gif  :

Dauno sindromas:
Age 1:1559
N.T. 1:2370
bio.1T 1:1440
Kombinuota dauno : 1:2189

Edvardso sindromas:
T18 1:99999

Na ką manot...? Mums tai nelabai ką ir paaiškino. Padavė lapą, sakom: ar čia skaitosi geri rezultatai? sako: na kąžinau, lyg ir geri. Sako: imkit lapą, namie pasiaiškinsit  doh.gif

Tai čia tokia genetikė  doh.gif

Mane gąsdina biocheminis (tai čia turbūt Grynai pagal kraują) dauno rezultatas 1:1440 sad.gif

prašau patarkit, nežinau ką galvot.. sad.gif
Jau mastau apie važiavimą į vilnių daryti vandenų tyrimo.
Tiek nervų jau kainavo šitie laukimai... sad.gif
O dabar antrą kartą kraują vėl ims po sav. ir tik 20d atsakymai ;((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 06 sausio 2012 - 20:42
QUOTE(Bučkis:) @ 2012 01 06, 21:41)
prašau patarkit, nežinau ką galvot.. sad.gif
Jau mastau apie važiavimą į vilnių daryti vandenų tyrimo.
Tiek nervų jau kainavo šitie laukimai... sad.gif
O dabar antrą kartą kraują vėl ims po sav. ir tik 20d atsakymai ;((

Na mano supratimu viskas kaip ir normaliai...Bet visko pasitaiko ir su geresniais rezultatais.

Zinokit skaitau sia tema ir neikaip nesuprantu kam is viso dar pas tuos Kauno genetikus eiti jei taip blogai. Nieko nepaaiskina, tyrimai daromi atskirai..Kraujo tyrimai nesiejami su echo..Nu kam dar vargti ir nervintis. Juk Vilnius tik 100 km nuo Kauno, o gydytoju profesionalumo ir zmogiskumo nera ko lyginti. Be to jei neiseina prisiregistruot santariskese, tai visada galima privaciai pirmini tyrima su echo paidaryti. Kainuos ne daugiau nei 300 Lt, o jei pamatys kazka, vistiek nusius i santariskes ir vandenu tyrima padarys nemokamai. Nors ir labai sunkiai verciantis, tokiam tikslui is kazkur tikrai gausite tokia suma pinigu. Mamos, mociutes, tetos ir t.t..
As cia tikrai nemoralizuoju, as tik noriu patarti. Juk genetinius tyrimus daromes del sventos ramybes, o kai tokie gydytoju komentarai, tai tos ramybes gali ir nebuti.
Sekmes visoms!
Pati ta kelia ejau ir tikrai suprantu visas kurios pergyvena del savo stebukliuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 18:11)
nu bet jei pagal rauksle viskas gerai is kur tas sindromas tada pas jus? unsure.gif

kai klausiai genetikes, kodel tada rauksle buvo normali, ji sako:"vadinasi vaisius neturi širdies ydos". Bet protinis atsilikimas, mažesnis ar didesnis, būna pas visus DS.... Laikas gydo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 06, 19:26)
Norma as skaiciau apie jus ivf temuteje, tikrai be galo liudna, kad taip nutiko  verysad.gif Kiek suprantu tokiu atveju padaro operacija unsure.gif Linkiu, kad greitu laiku Dievulis jums atlygintu uz jusu kancias atsiusdamas sveika kudikeli ir ne viena 4u.gif

pritariu - ir ne viena, o minimum du mirksiukas.gif kompensacija už šitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 01 06, 22:43)
kai klausiai genetikes, kodel tada rauksle buvo normali, ji sako:"vadinasi vaisius neturi širdies ydos". Bet protinis atsilikimas, mažesnis ar didesnis, būna pas visus DS.... Laikas gydo smile.gif

Tai taip išeina, kad raukšlė parodo širdies problemas, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2012 01 06, 23:30)

Zinokit skaitau sia tema ir neikaip nesuprantu kam is viso dar pas tuos Kauno genetikus eiti jei taip blogai. Nieko nepaaiskina, tyrimai daromi atskirai..Kraujo tyrimai nesiejami su echo..

Aš ir pas Kauno lankaus, žiūrėsim, jei man nieko nepaaiškins, tai klausiu g.gif Kita savaite echo ir kraujo ats.

Bučkis o pas ką Jūs Kaune ėjote??? Kažkaip negalima taip elgtis medikams - patys iššsiaiškinsit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2012 01 06, 23:02)
Aš ir pas Kauno lankaus, žiūrėsim, jei man nieko nepaaiškins, tai klausiu  g.gif Kita savaite echo ir kraujo ats.

Bučkis o pas ką Jūs Kaune ėjote??? Kažkaip negalima taip elgtis medikams - patys iššsiaiškinsit  schmoll.gif

Poceviečienę, Klinikose. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 06 sausio 2012 - 23:12
QUOTE(Bučkis:) @ 2012 01 07, 01:12)
Poceviečienę, Klinikose. sad.gif

ir aš klinikose, tik kaip žinodama "bobos" (negražiai pasakysiu) nesirinkau, aš pas vyruką ax.gif Jei man taip būt pasakę, tai aš jai parodyčiau smile.gif smile.gif Žiūrėsiu ką tas vyrukas kalbės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2012 01 07, 01:18)
ir aš klinikose, tik kaip žinodama "bobos" (negražiai pasakysiu) nesirinkau, aš pas vyruką  ax.gif Jei man taip būt pasakę, tai aš jai parodyčiau  smile.gif  smile.gif Žiūrėsiu ką tas vyrukas kalbės g.gif

jeigu apie Serapina kalbat,tai ir daug neispesit. bent jau susidariau toki vaizda is kitu atsiliepimu
Atsakyti
Sveikos,
Vakar buvau
Prisca II rezultatu pasiimt. Vnz, kaip auksciau pamineta, jei norit tikrai normaliu paaiskinimu ir rezultatu- tai tik i Vilniu.
Kodel as nevaziavau- nors mintis buvo- todel, kad mano rizika grynai statistine- amziaus. Todel kad tikiu kad viskas ok. Dabartiniu rezultatu isvada:DS- rizika nepadidinta 1:573; ED- nepadidinta 1:2510 hCG 0.906 MOM .
Bet - paprasius viska paaiskinti , gavau neaisku mykima ir baksnojima i skaiciukus tame lape. Tada tvirtai pareiskiau- kad rasytu siuntima vaisiaus vandenu tyrima- nenoriu buti viena is 573.
Jei gydytoja butu man isamiai paaiskinus visas tikimybes, galimybes ir isklaidzius baimes- tai tikrai nedaryciau tolimesnio tyrimo... bet....
Tai va- darysiu Fish tyrima, manau pagal mano rizikas jo pilnai uzteks. Rezultatus suzinosiu penktadieni- tai pasidalinsiu
prasau- palaikykit kumstelius- taip laukiam leliuko rolleyes.gif
Atsakyti