QUOTE(Intravert @ 2012 01 07, 18:28)
O kiek Jums buvo metų

ir kelintas lelius? Gal atsimenate kas darė vandenų tyrimuką pavardę ar ten gali pas ką nori registruotis?
man 37 metai, trečias vaikiukas

va pavardės neatsimenu, bet diedžiukas toks, nežinau metų gal tikrai virš 60

toks nelabai šnekus, bent jau kelios išėjusios prieš mane sakė, na bet aš pažėriau krūvą klausimų ir pradėjo kalbėti
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2012 01 07, 18:30)
Juk tai ju darbas, jie susiduria su tuo kasdien, turetu patys teikti info, o ne mes klausineti..
tai tas tai jo, kai ir man pasakė jūs spręskite, bet aš irgi sakau, jūs iš praktikos gi man galit pasakyti šitiek atvejų ar ta rizika didelė ar ne, o ką man spręsti, juk pirmą kartą gyvenime darausi

Nu ji pasakė, kad tikrai nebūtina darytis to tolimesnio tyrimų - rizika maža, na bet skaičiukai irgi buvo 1;234, man ji maža nepasirodė, o kai gavau paskui laišku atsakymą, po mano skaičiukais aiškiai buvo parašyta rekomenduojama vaisiaus vandenų tyrimas, nors man sakė, kad jaudintis nebūtina
bet geriausiai susidūriau dabar neseniai su savo miesto vietiniu ginekologu. Suėmė toki skausmai pilvo, na išsigandusi nulėkiau į priimamąjį, tai ne tai , kad manęs iš viso neapžiūrėjo daktaras, liepė pačiai apsispręsti ar čia nori gultis ar ne, sako aš tau čia galiu baisiai parašyti vsio takoje, o dabar galvok

išpūčiau akis, sėdžiu tokia susikrimtus nebežinau net ką sakyti, aišku dar pasakiau, kad prieš savaitę dariausi va šitą tyrimą, ir prasidėjo... kodėl dariausi? nu sakau rekomenduojama pagal amžiaus riziką nuo 35 metų, tas išpūtė akis sako,tai, kad nuo 40 metų, nu galvoju gal nesiginčysiu, o toliau kilo jam klausimas, bet taip piktai su pašaipa, sako ir ką jūs būtimėt dariusi, jei kas negerai būtų buvę su atsakymais. Pasakiau savo nuomonę

, buvau suvaryta su žemėmis, kad niekas man to būtų nedaręs ir panašiai, pasijaučiau tokia nu nemoku apsakyti