Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo teisė, darbo sutartys ir kt.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 09, 11:28)
Jus paskambinkit i darbo inspekcija arba nuvaziuokit,jie geriau patars,ka daryti.
Nesuprantu,kaip jie gali atsisakineti,jeigu istatymuose aiskiai parasyta,kad turi atsiskaityti su darbuotoju. doh.gif  Nekenciu tokiu darbdaviu.

As skambinausi,ir man pasake taippat kad privalo,jei atsisako moketi tada ir reikia kreiptis i juos g.gif jie grindzia tuo kad man isejus i dekreta jie mokejo mokesciu todel db as jiems kaip ir skoloje doh.gif taciau darbo inspekcija pasake kad bunant dekrete jie nemoka jokiu mokesciu!!!tai db kazkokia painiava cia man gaunasi,nera jie tiek daug ir skolingi,taciau jau cia bus principo klausimas,nes nusibodo pastoviai buti mulkinimai,kazkokie nurasymai ir tt..algos tik iki 100lt parnesdavau,nors dirbau 27dd per menesi!
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 05 09, 12:15)
As skambinausi,ir man pasake taippat kad privalo,jei atsisako moketi tada ir reikia kreiptis i juos g.gif jie grindzia tuo kad man isejus i dekreta jie mokejo mokesciu todel db as jiems kaip ir skoloje doh.gif  taciau darbo inspekcija pasake kad bunant dekrete jie nemoka jokiu mokesciu!!!tai db kazkokia painiava cia man gaunasi,nera jie tiek daug ir skolingi,taciau jau cia bus principo klausimas,nes nusibodo pastoviai buti mulkinimai,kazkokie nurasymai ir tt..algos tik iki 100lt parnesdavau,nors dirbau 27dd per menesi!

Jokiu mokesciu jie nemokejo,sodra viska jums apmokedavo.
Rasikit skunda,nepalikit taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 09, 12:22)
Jokiu mokesciu jie nemokejo,sodra viska jums apmokedavo.
Rasikit skunda,nepalikit taip.

taip ir darysiu,iki teismo nueisiu jei reikes!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 05 09, 10:19)
Priklausancius pinigelius moketi atsisako,bandysiu rasyti skunda i darbo inspekcija g.gif  gal kas gali placiau papasakoti kaip vyksta viskas po skundo parasymo?

Iki teismo nueiti reikės, nes...

Jūs rašote skundą į VDI, jie remiantis juo siunčia užklausimą dėl dokumentų pateikimo darbdaviui. Darbdavys pateikia dokumentus, VDI parašo išvada - darbdavys turi susimokėti, bet.... VDI priversti darbdavį susimokėti - negali.

Tada jūs kreipiatės į advokatą, surašote ieškinį teismui ir susitinkate su darbdaviu teisme. Tik taip atgausite pinigėlius, nebent darbdavys išsigąs VDI ir susimokės gražiuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 05 09, 12:32)
Iki teismo nueiti reikės, nes...

Jūs rašote skundą į VDI, jie remiantis juo siunčia užklausimą dėl dokumentų pateikimo darbdaviui. Darbdavys pateikia dokumentus, VDI parašo išvada - darbdavys turi susimokėti, bet.... VDI priversti darbdavį susimokėti - negali.

Tada jūs kreipiatės į advokatą, surašote ieškinį teismui ir susitinkate su darbdaviu teisme. Tik taip atgausite pinigėlius, nebent darbdavys išsigąs VDI ir susimokės gražiuoju  4u.gif

abejoju,kad issigas g.gif jie zada bankrotuoti g.gif o per kiek dienu nuo prasymoparasymo jie turi ismoketi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 09 gegužės 2012 - 11:38
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 05 09, 11:37)
abejoju,kad issigas  g.gif  jie zada bankrotuoti  g.gif o per kiek dienu nuo prasymoparasymo jie turi ismoketi?

Kokio prašymo?

Šiaip iš mano praktikos VDI netgi nebūtina, galit tiesiai eiti pas advokatą ir rašyti ieškinį, tik reiks susimokėti, nežinau kiek kitur, PNV 400 litų. Aišku paskui tas išlaidas padengia darbdavys.
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 05 09, 13:21)
Kokio prašymo?

Šiaip iš mano praktikos VDI netgi nebūtina, galit tiesiai eiti pas advokatą ir rašyti ieškinį, tik reiks susimokėti, nežinau kiek kitur, PNV 400 litų. Aišku paskui tas išlaidas padengia darbdavys.

bankroto atveju, pirmiausia atsiskaitoma su darbuotojais - jei tai UAB - yra įstatinis kapitalas, yra turtas, neliečiamas rezervas ir pan.
O mokesčių jums išėjus į dekretines darbdavys už jus nemoka jokių
Atsakyti
Faktas, kad atsiskaitoma, bet priklausomai nuo to kokia skola - gali visko ir neatgauti, yra lubos kiek moka garantinis fondas. Ir išmoka tik maždaug po metų....

Jei tik įmonė dar veikianti - teismas greičiausias būdas atgauti pinigus 4u.gif
Atsakyti
Cia individuoli imone smile.gif o prasyma jau pasirasiau,kad savo noru iseinu
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 05 09, 13:02)
Cia individuoli imone  smile.gif  o prasyma jau pasirasiau,kad savo noru iseinu

Tai atsiskaityti turi atleidimo dieną - pilnai.

Kad individuali nieko nekeičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 05 09, 14:06)
Tai atsiskaityti turi atleidimo dieną - pilnai.

Kad individuali nieko nekeičia  4u.gif

Supratau viska 4u.gif
Atsakyti
Radau skelbima kad jie parduoda savo imone blink.gif blink.gif tai jei parduos anksciau nei as viska susitvarkysiu g.gif g.gif
Atsakyti