Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(Mildukas @ 2007 05 03, 12:31)
Pas saracėniją dauguma šaknų žalių, tik nežinau, čia geras ženklas ar blogas  g.gif Nes kol kas nieko neišleido... Tiesa, vandeny šiltai mirksta jau kokį antrą mėnesį, tai vis dėl to tikiuosi, kad čia gyvybės ženklai  blush2.gif

Aš gal nuskambėsiu kaip visiška neišmanėlė, bet o kaip tu tas šaknis matai? blush2.gif Paviršiuj jos?
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2007 05 02, 16:17)
Jei pinigeliu negaila -- galima pirkti parduotuveje distiliuota vandeni smile.gif (automobiliu prieziuros skyriuj smile.gif)

Dar galima vaistinėje arba degalinėse pirkti mirksiukas.gif Man pastoviai MB kokius tris kanistriukus po 5 litrus degalinėse perka, nes aš distiliuota orchidėjom purkšti naudoju, kad dėmių ant lapų ir stiklų neliktų blush2.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 03, 08:49)
Dėkui - net nebūčiau pagalvojus ten ieškoti  blush2.gif
Milduk, Cioce, tai kaip baigėsi ta jūsų istorija su musėkauto gaudymu - taip ir neaišku ar kas nors nuvažiavo ir gavo jums tuos augalus  biggrin.gif nugis bobiškai smalsu  biggrin.gif o ir drąsiau didesniam būry augint tokias egzotikas  cool.gif

Beje, ąsotenio (apie kurį anksčiau temoj kalbu) nebeturiu - kai išvažiavau gimdyt mažosios, užtrukau daugiau nei savaitę - mb nesužiūrėjo, išdžiūvusi radau - taip ir nebeatsigavo ...  verysad.gif

Nagi turiu ir aš jau tą baisūną assa.gif MB partysė, kai pusę dienos telefonu ramybės nedaviau hihihi.gif Jau netgi spastukų miklumą išbandžiau - sumaitinau uodą thumbup.gif Pasipainiojo vargšelis ne vietoj ir ne laiku biggrin.gif
Beja, *saulėgraža*, aš nugnybau savo ąsotenio viršunę, kad šakotųsi, nes buvo jau ištysęs kaip šniūras, tai jeigu pavyks man tą viršūnėlę įšaknydinti, tai galėsiu perleisti vietoj tavo sudžiuvėlio mirksiukas.gif
Beja, savaitgali Senukuose dvi Saracėnijas pardavime mačiau. Kaina kažkur apie 40 Lt, bet išdžiuvę kaip parakas, abejoju ar dar nors lašas gyvybės jose likęs, o kaina užlankstyta doh.gif

Carnivore
, tavo paveiksliukas labai jau fainas ir 100% pagal temą thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, malonu, kad patiko, stengėmės thumbup.gif
nebandot išpirkt dionėjų, nes jei eisiu ir nerasiu... g.gif biggrin.gif palikit ir man vienąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 03, 14:14)
Aš gal nuskambėsiu kaip visiška neišmanėlė, bet o kaip tu tas šaknis matai? blush2.gif Paviršiuj jos?

Paviršiuje g.gif Galėsiu pabandyt nufotografuot namie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2007 05 03, 16:00)
Beja, *saulėgraža*, aš nugnybau savo ąsotenio viršunę, kad šakotųsi, nes buvo jau ištysęs kaip šniūras, tai jeigu pavyks man tą viršūnėlę įšaknydinti, tai galėsiu perleisti  vietoj tavo sudžiuvėlio mirksiukas.gif

Oi, cioce, kaip norėčiau, kaip dėkinga būčiau user posted image Oi, kad tik įsišaknytų user posted image O į kokią žemę pasodinai?
Milduk, laukiam, laukiam - o čia visų jų šaknys paviršiuj? Galvoju juk esu mačius gyvai saracėniją, nepastebėjau gal g.gif ar čia po žiemojimo taip turi būt g.gif ar rūšis tokia g.gif žodžiu, daug klausimų pasistoję man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 03, 19:02)
Oi, cioce, kaip norėčiau, kaip dėkinga būčiau  user posted image  Oi, kad tik įsišaknytų  user posted image O į kokią žemę pasodinai?
Milduk, laukiam, laukiam - o čia visų jų šaknys paviršiuj? Galvoju juk esu mačius gyvai saracėniją, nepastebėjau gal  g.gif ar čia po žiemojimo taip turi būt  g.gif ar rūšis tokia  g.gif žodžiu, daug klausimų pasistoję man  blush2.gif

O tu galvoji, kad man ne? Iki šiol jokio lapo nematau, tai galvoju, ar ji čia taip miršta, ar čia geras ženklas? g.gif Tik pernai gruodį nusipirkau...
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 05 03, 19:18)
O tu galvoji, kad man ne? Iki šiol jokio lapo nematau, tai galvoju, ar ji čia taip miršta, ar čia geras ženklas?  g.gif Tik pernai gruodį nusipirkau...

Aš tai galvoju, kad jei mirtų, tai nieko žalio nebūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 03, 19:29)
Aš tai galvoju, kad jei mirtų, tai nieko žalio nebūtų  g.gif

Na va čia:
user posted image
Nekreipt dėmesio į tą tamsiai žalią spalvą, čia fotikas truputį kvailioja. Esmė yra tuose šviesiai žalsvuose "kirmėliukuose". Ar čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 05 03, 22:38)
Na va čia:

Nekreipt dėmesio į tą tamsiai žalią spalvą, čia fotikas truputį kvailioja. Esmė yra tuose šviesiai žalsvuose "kirmėliukuose". Ar čia normalu?

Na, aš bais žalia vabzdžiaėdžiuose - bet esu linkus manyti, kad viskas gerai g.gif Negali būt čia tiesiog nauji lapeliai lendantys?
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 04, 07:43)
Na, aš bais žalia vabzdžiaėdžiuose - bet esu linkus manyti, kad viskas gerai  g.gif Negali būt čia tiesiog nauji lapeliai lendantys?

Neįsivaizduoju, iš pradžių ir aš taip maniau, bet kad labai jau ilgai "lenda" g.gif Mama aiškina, kad čia nuo drėgmės pažaliavo, atseit dumbliai ar samanos, ar kas ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 03, 19:02)
Oi, cioce, kaip norėčiau, kaip dėkinga būčiau  user posted image  Oi, kad tik įsišaknytų  user posted image O į kokią žemę pasodinai?

Kol kas ta viršūnėlė dar tik samanose drėgnai sėdi. Man sakė, kad per 3-4 mėn turėtų pasirodyti šaknelės, tai va ir laukiu - kol kas jokiu šaknelių pasirodymo požymių dar nėra, bet labai tikiuosi, kad jos išlys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2007 05 04, 14:34)
Kol kas ta viršūnėlė dar tik samanose drėgnai sėdi. Man sakė, kad per 3-4 mėn turėtų pasirodyti šaknelės, tai va ir laukiu - kol kas jokiu šaknelių pasirodymo požymių dar nėra, bet labai tikiuosi, kad jos išlys  biggrin.gif

Tai jau lauksim, lauksim ax.gif
Atsakyti