Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

kaip tylu cia g.gif
Atsakyti
sveikos kaip jusu plesrunes auga? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 09, 20:11)
sveikos kaip jusu plesrunes auga?  rolleyes.gif

Auga.. ax.gif Nuo to laiko, kai parsinešiau musėkautą, antrą - nežinau kaip pavadinti - lapelį (?) išleido thumbup.gif
Atsakyti
Mano plesruna MB dzykais primaitino doh.gif virskino 2 dienas, siandien jau atidare savo spastus ir ne zymes kad ka butu imetes MB g.gif negi taip suvirskina, kad nieko nelieka g.gif O tam mazam vaikui kaip patko doh.gif reikia dabar saugoti kad vel neprimaitintu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2007 05 10, 12:32)
Mano plesruna MB dzykais primaitino  doh.gif virskino 2 dienas, siandien jau atidare savo spastus ir ne zymes kad ka butu imetes MB  g.gif negi taip suvirskina, kad nieko nelieka  g.gif O tam mazam vaikui kaip patko  doh.gif reikia dabar saugoti kad vel neprimaitintu  blink.gif

Nu neturėtų visai nieko nelikti blink.gif Turėtų likti dziko "lukštas" ar luobelė (na nežinau kaip pavadinti iščiulptą kirminą biggrin.gif ) Jeigu visai nieko neliko, tai gal pabėgo aukos g.gif

O mano naujakurys musėkautas irgi kuo puikiausiai auga - vieną naują "nasrelį" baigia jau išskleisti, o dar du naujus leidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2007 05 10, 15:36)
Nu neturėtų visai nieko nelikti  blink.gif Turėtų likti dziko "lukštas" ar luobelė (na nežinau kaip pavadinti iščiulptą kirminą  biggrin.gif ) Jeigu visai nieko neliko, tai gal pabėgo aukos  g.gif

O mano naujakurys musėkautas irgi kuo puikiausiai auga - vieną naują "nasrelį" baigia jau išskleisti, o dar du naujus leidžia  thumbup.gif

Nu tai gal butu koks vienas pabeges, o dabar visi 4 g.gif manau kad ne, nes ziurejo kad uzsidarytu nasreliai ir jie nebuvo atsidare.O gal tu dzyku minkstas kiautas g.gif Cia zvejybai buvo skirti, o suejo musgaudziui blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2007 05 10, 15:54)
Nu tai gal butu koks vienas pabeges, o dabar visi 4  g.gif manau kad ne, nes ziurejo kad uzsidarytu nasreliai ir jie nebuvo atsidare.O gal tu dzyku minkstas kiautas  g.gif Cia zvejybai buvo skirti, o suejo musgaudziui  blink.gif  doh.gif

Svarbiausia maitint gyvais ir judančiais. O kirminai šiaip be kiauto... vabzdžiai su kiautais.
Atsakyti
gal kuri pastebejot kokioj parduotuvej siuo metu pardavinejamus vabzdziaedzius augalus? labai noreciau ir as isigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 10, 17:52)
gal kuri pastebejot kokioj parduotuvej siuo metu pardavinejamus vabzdziaedzius augalus? labai noreciau ir as isigyti  blush2.gif

Aš irgi noriu, bet kad tolokai man tie prekybcentriai normalūs doh.gif
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi i jusu buri smile.gif
tik va klausimuka turiu..kokiu vandeniu jus jas liejate? nes distiliuoto negaliu as gauti sad.gif
ar tinka is krano vanduo nusistovejas u orchideju trasomis mm ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 05 14, 18:57)
sveikutes, jungiuosi i jusu buri smile.gif
tik va klausimuka turiu..kokiu vandeniu jus jas liejate? nes distiliuoto negaliu as gauti sad.gif
ar tinka is krano vanduo nusistovejas u orchideju trasomis mm ? smile.gif

Trąšų joms negalima schmoll.gif tada neaugins nąsrų ir negaudys vabalų - kam joms, jei maitinamos trąšomis? Žemė turi būti kuo skurdesnė, vanduo geriausia lietaus (aš tokiu ir laistau), neturint gal galima paprastą vandenuką šiek tiek parūgštint, pvz, su durpe g.gif pvz, užpilt ant trupučio paprastų rūgštokų durpių ir po to laistyt pastovėjusį g.gif nes mėgsta ne kalkingą, o rūgštesnį dirvožemį, pelkes. Blogiausiu atveju laistymas vandeniu kaip orchidėjoms, tik jokiu būdų nedėt trąšų schmoll.gif
Beje, kokį puslapiuką radau bigsmile.gif planuoju vasarą gal užsakymą parinkt, nes persiuntimas kitaip gana brangiai gaunasi, jei imant vienai http://www.karnivores.com/
Ir kiminų jie turi...
Atsakyti
tai pora paru pastovejusiu vandeniu? o jei zalios girios vandeliu? gal geriau butu? blush2.gif
Atsakyti