kaip tylu cia
sveikos kaip jusu plesrunes auga?
QUOTE(giekab @ 2007 05 09, 20:11)
Auga..
Mano plesruna MB dzykais primaitino
virskino 2 dienas, siandien jau atidare savo spastus ir ne zymes kad ka butu imetes MB
negi taip suvirskina, kad nieko nelieka
O tam mazam vaikui kaip patko
reikia dabar saugoti kad vel neprimaitintu
QUOTE(Spegle @ 2007 05 10, 12:32)
Mano plesruna MB dzykais primaitino
virskino 2 dienas, siandien jau atidare savo spastus ir ne zymes kad ka butu imetes MB
negi taip suvirskina, kad nieko nelieka
O tam mazam vaikui kaip patko
reikia dabar saugoti kad vel neprimaitintu 
Nu neturėtų visai nieko nelikti
O mano naujakurys musėkautas irgi kuo puikiausiai auga - vieną naują "nasrelį" baigia jau išskleisti, o dar du naujus leidžia
QUOTE(Ciocė @ 2007 05 10, 15:36)
Nu neturėtų visai nieko nelikti
Turėtų likti dziko "lukštas" ar luobelė (na nežinau kaip pavadinti iščiulptą kirminą
) Jeigu visai nieko neliko, tai gal pabėgo aukos
O mano naujakurys musėkautas irgi kuo puikiausiai auga - vieną naują "nasrelį" baigia jau išskleisti, o dar du naujus leidžia
Nu tai gal butu koks vienas pabeges, o dabar visi 4
QUOTE(Spegle @ 2007 05 10, 15:54)
Nu tai gal butu koks vienas pabeges, o dabar visi 4
manau kad ne, nes ziurejo kad uzsidarytu nasreliai ir jie nebuvo atsidare.O gal tu dzyku minkstas kiautas
Cia zvejybai buvo skirti, o suejo musgaudziui

Svarbiausia maitint gyvais ir judančiais. O kirminai šiaip be kiauto... vabzdžiai su kiautais.
gal kuri pastebejot kokioj parduotuvej siuo metu pardavinejamus vabzdziaedzius augalus? labai noreciau ir as isigyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 10, 17:52)
gal kuri pastebejot kokioj parduotuvej siuo metu pardavinejamus vabzdziaedzius augalus? labai noreciau ir as isigyti 
Aš irgi noriu, bet kad tolokai man tie prekybcentriai normalūs
sveikutes, jungiuosi i jusu buri 
tik va klausimuka turiu..kokiu vandeniu jus jas liejate? nes distiliuoto negaliu as gauti
ar tinka is krano vanduo nusistovejas u orchideju trasomis mm ?
tik va klausimuka turiu..kokiu vandeniu jus jas liejate? nes distiliuoto negaliu as gauti
QUOTE(greitai @ 2007 05 14, 18:57)
sveikutes, jungiuosi i jusu buri 
Trąšų joms negalima
Beje, kokį puslapiuką radau
Ir kiminų jie turi...
tai pora paru pastovejusiu vandeniu? o jei zalios girios vandeliu? gal geriau butu?