Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(Vitulka @ 2006 03 30, 17:04)
Ir man tas pats doh.gif Nusipirkau kremą iš Eurokos prieš deginimąsi papigiai, išsitepu veidą, tai pastebėjau, kad dabar kažkaip strazdanos nebe taip matos. Einu kas 2 savaites ir kiekvieną savaitę tepu veidą savaiminiu, nes pas mane veidas visad šviesesnis už kūno odos spalvą doh.gif

O jeigu pirkciau tuos brangesnius kremus kur meginelis 10-12 lt,gal tikrai tos strazdanos maziau atsiras.... g.gif O koki tu savaimini idegi nauoji,nes man visi toki grynai"dirbtini" idegi duoda? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 30 kovo 2006 - 16:26
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 30, 17:26)
O jeigu pirkciau tuos brangesnius kremus kur meginelis 10-12 lt,gal tikrai tos strazdanos maziau atsiras.... g.gif O koki tu savaimini idegi nauoji,nes man visi toki grynai"dirbtini" idegi duoda? ax.gif

Apie 8Lt mokėjau, Eurokoje pirkau, susigundžiau pabandyt ir visai patiko ax.gif Per brangu man soliariumuose tuos brangius pirkt schmoll.gif
Čia yra šiokie tokie atsiliepimai apie šitą kremą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 30, 17:26)

kai eidavaiu i soliariuma, tai bandziau ir brangesnius ir pigesnius kremus parduodamus soliariume, ale strazdaneles isryskedavo lygiai taip pat blink.gif kremas nepadejo, bent jau man ax.gif
Atsakyti
Palyginus dar nedaug naudoju pati- Tušas kasdien man BŪTINAS, be jo niekur. Dažniausiai ir pudra, pieštukas akims [Juodas], kai nepatyngiu rytais tai dar ir šešėliai neryškūs, o kadangi lūpų niekada nedažau tai tik balzamas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 30, 17:50)
Apie 8Lt mokėjau, Eurokoje pirkau, susigundžiau pabandyt ir visai patiko ax.gif Per brangu man soliariumuose tuos brangius pirkt schmoll.gif

Oj kaip aš irgi džiaugiuosi šiuo kremu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 30, 16:50)

Ale ir as susigundziau siuo kremu.. Begsiu pirkti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 30, 18:28)
kai eidavaiu i soliariuma, tai bandziau ir brangesnius ir pigesnius kremus parduodamus soliariume, ale strazdaneles isryskedavo lygiai taip pat  blink.gif  kremas nepadejo, bent jau man  ax.gif

tai aisku kad isryskes, gi kremas skatina idegi, o del to ir strazdanu vis daugiau atsiranda mirksiukas.gif tepkis apsauginiu kremu, kur prie juros tada strazdanu nebus, bet neidegsi, taip kad, strazdanos arba idegis ax.gif asmeniskai man grazu strazdanos, deja pas mane ju nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 30, 19:28)
kai eidavaiu i soliariuma, tai bandziau ir brangesnius ir pigesnius kremus parduodamus soliariume, ale strazdaneles isryskedavo lygiai taip pat  blink.gif  kremas nepadejo, bent jau man  ax.gif

man tas kremas, apie kurį čia kalbama, padėjo thumbup.gif Strazdanos matosi, bet labai neryškios rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu I.S, nepasidažius iš namų irgi kojos nekeliu - man kosmetika ir makiažas apskritai ( kaip ir dažymasis) yra nepakeičiamas gražinimosi ritualas bei svarbus rytinės dienotvarkės momentas ! Šešėliai, lūpų blizgiai, akių pieštukai, tušas- viskas yra suderinta su mano asmenybe ir veido spalviniu tipu... Todėl nesmerkit mūsų, kurios norime būti gražios... wub.gif
Kas čia blogo, jei kosmetika kokybiška ? mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai ir batono i norfa kai einat, irgi darotes ta proga makiaza?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 04 01, 19:15)

aš tokiu atveju naudoju tik tušą ax.gif
Nebent ta norfa kitam miesto gale hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 04 01, 18:15)

Tikra beautiful moteris ir siuksles eidama ismesti turi pasidazyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O cia jus kalbat apie norfa blush2.gif O jei sutiksi koki praktiska princa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 04 02, 17:52)
Tikra beautiful moteris ir siuksles eidama ismesti turi pasidazyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O cia jus kalbat apie norfa  blush2.gif O jei sutiksi  koki praktiska princa  blush2.gif

hihihi.gif
Atsakyti