QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 03, 21:43)
Viskas ka rasai yra teisinga. Visa tai turi itakos. Deja gyvenimas teka savo vaga ir tikrai ne visada gaunasi sudelioti tas idealias salygas nestumui. O pridekim dar nuolatini stresa...tai turbut irgi turejo nemazai itakos...
O del to akcentavimo....as tikejau kiekviena savo kuno dalele kad man pavyks ir buvau labai sokiruota kai viskas pasisuko kitaip. Vis dar negaliu ramiai su tuo susitaikyti...
Zinok as ir joga lankiau ir kegelio pratimus dariau, ir daug vaiksciojau, namie pasimankstindavau, sveikai valgiau, per daug nepriaugau. Lyg ir rimtai ruosiausi gimdymui, i gala ir pamedituodavau. Irgi kazkaip tikejaus sklandaus gimdymo, bet buvo kitaip. o as ir jokio cp pries tai neturejau, pirmas kartas. man taip pat siek tiek liudna buvo, kad tiek tam ruosiausi, ir lyg be reikalo. Tai ir galvoju, kad ne tiek cia daug nuo musu paciu ir priklauso, kokiu budu tas vaikelis sugalvos pasirodyt. svarbu is anksto ivertint galimus variantus, kad po to nebutu soko.
Kaip skaiciau dainininkes Pink interviu, ruosesi labai dvasiskai, norejo namie gimdyti, kad viskas butu tobula ir dvasinga, ramu ir grazu, o mergina sugalvojo sau isitaisyti skersai ir jokie budai nepadejo apversti, ir ka- cezaris. Tik kuomet planuotas, tai turbut visiem maziau streso, ir po cezario, jei viskas sklandziai, uzdeda vaikeli mamai, jeigu ji ne su pilna narkoze.