QUOTE(Natuke @ 2009 07 03, 21:44)
aha

as gulejau ant kairiojo sono, desine koja prilenkusi prie saves.. O kai pati panorau atsigulti ant nugaros, cia jau pacioj pabaigoj, tai ir atsiguliau.. Viska leido. Niekam nieko nemokejau.
Tiesa, mano gimdymas nuo isvaziavimo is namu iki vaiko uzgimimo truko 19 minuciu

o pats stumimas tik 9 minutes

tad manau gydytojams as galejau nors ir ant blakstienu stovet. Man nugara taip plese, kad ant jos as fiziskai iki tam tikro momento atsigult negalejau.. Niekas ir neverte.
Gimdyme dalyvavo 2 gydytojai - Vaidotas Sinkevicius (jis ir leido ant sono gulet, tik pries tai paklause, kuriame sone jauciau vaiko judesius, cia tam, kad neuzgulciau vaiko ir jam butu lengviau gimt) ir Sigitas Daubaris. Sigitui Daubariui isvis nebuvo svarbu, kokia poza as ten busiu, jei buciau nebeuzlipusi ant stalo (o tai buvo laaabai realu, nes vos kelnes nusimoviau

), tikiuosi - butu pasilenkes

akusere Lina Baranauskiene irgi nepriestaravo mano pasirinkumui.
Esu jiems tikrai dekinga uz ju darba.
Vaidotas Sinkevicius yra jaunas gydytojas, gal jam alternatyvios gimdymo pozos nekelia isterijos ir noro priesintis, kaip kitiems daktarams...
As dvejojau, ar i Antakalni vaziuot, norejau pas Banga Kulikauskaite i Kauna, bet ji tuo metu buvo atostogose ir Pakutuvenuose, o ir spejusi del suprantamu priezasciu i Kauna nebuciau..

Tad su Dievo pagalba viskas isejo labai gerai.
Papildyta:
QUOTE(agurčikas @ 2009 07 07, 13:00)
Bet ramiai pagalvojus, kam tie čiulptukai? Mano vaikai be jų užsaugo ir labai tuo džiaugiuosi

Jei jau norim naturaliai gimdyt, tai kam tada tie ciulptukai, o jau apie misinukus kalbos is principo neturetu buti, jei mama bent minimaliai gali maitint.. Juk jei naturalu, tai naturalu..
Tiesa, as nesu nusiteikusi pries ciulptuka, bet nereiketu jo grust pacias pirmasias gyvenimo dienas - reikia duoti daznai kruti, kitaip pienas leciau gaminsis.
Mano pirmas vaikas uzaugo be zinduko, kaip bus su antru - ziuresim.. Kol kas epizoduose zindukas jau pasirodo..