Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "nutrūkstat" nuo dietos?

Todėl, kad tai yra norma, tik palaikanti organizmo gyvybines funkcijas, o ne leidžianti jam normaliai funkcionuoti unsure.gif

Zinot,merginos,sia tema galima gincytis iki begalybes.Kiekvienas turi savo tiesa.Kas yra skaites A.J.Mieliauskienes knygas ir pagal jas lieknejes,mane palaikys.Mano drauge,kuri turi daugiau valios,nei as,pries penkis metus pagal sia metodika (700kcal) per du menesius nukrate 20 kg ir iki siol atrodo puikiai,nors yra keturiu vaiku mama ir jai jau 42.
Geguzes pabaigoj man sueis 30.Ir as prisiekiau sau,kad iki tos dienos pas mane bus tik antsvoris,o ne antro laipsnio nutukimas.
Atsakyti
Geguzes pabaigoj man sueis 30.Ir as prisiekiau sau,kad iki tos dienos pas mane bus tik antsvoris,o ne antro laipsnio nutukimas.

Gerai, kad turi tikslą ir sieki jo, šaunuolė thumbup.gif
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 21, 15:02)
Zinot,merginos,sia tema galima gincytis iki begalybes.Kiekvienas turi savo tiesa.Kas yra skaites A.J.Mieliauskienes knygas ir pagal jas lieknejes,mane palaikys.

Turiu visas Mieliauskienės knygas. Moku beveik mintinai. Tikėjau jos mokymu aklai. Kol visko nepatyriau savo kailiu ir kol nesutikau žmonių, protingesnių už Mieliauskienę. Tikrai nepamokslaučiau ir neburbuliuočiau atsisėdusi prie kompiuterio, jei ne asmeninė patirtis. Negaila, kad būsi liekna, graži ir žavi. Bet gaila, kad alini organizmą.

Siūlyčiau užeit į temą minus 10- ten rasi daug patirties- ir sėkmingai lieknėjančių, ir jau pasiekusių tikslą mirksiukas.gif
Dabar gali mane nušaut gun_smilie.gif tongue.gif
Atsakyti
pasiskaičiau pora puslapiukų ir oi oi kaip kartais pritrūkstama valios laikantis dietos doh.gif tai va norėčiau ir aš to išvengti, nes nuo šiandien pradėjau laikytis dietos, tai žiūrėsiu kaip čia bus g.gif , tikslas mano numesti 6 kg iki 60 kg mirksiukas.gif
kaip ir Hestija pasakiau sau,kad 25 gimtadieniui turi kg pradingti, tad iki birželio pabaigos to ir sieksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 21, 12:11)
Nuo kovo 6 dienos iki Velyku-14 kg.Bet po svenciu 3 priaugau,taigi liko 11.Dabar vel bandau susiimti.

Sveikintina thumbup.gif , ir man butu pats laikas prabusti ir kazka drayti su sako extra kg swoon.gif swoon.gif
Beje, dar norejau paklausti, o tu kai dietos laikaisi, nebuna silpna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 21 balandžio 2006 - 19:45
*****, taip graziai menesiuka laikiausi numeciau 5kg, o siandien taip prisirijau kad net kelniu uzsisegt negaliu doh.gif , viskas nuo ryt vel graziai ir sveikai gyvenu, nu negaliu kaip truksta valios , akys mato ir riju.
Atsakyti
Nuo Velykų skrandžio šturmo laikausi savo GI toliau be nuklydimų tongue.gif thumbup.gif
Šiandien sušlamščiau visą mėsos apkepą, jau norėjosi dar ko nors, bet atsilaikiau ax.gif Man visada apsiėdimas prasideda, kai persivalgau per pietus, nors paskaičiavus kcal vakarienei tik arbata lieka ir nieko čia blogo, tačiau protelis aptemsta... O tada jau laikykis, šaldytuve... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužėlė: 23 balandžio 2006 - 20:00
Beje, dar norejau paklausti, o tu kai dietos laikaisi, nebuna silpna?
Reikia gerti daug vandens.Tam,kad nebutu labai blogai,geriu vitaminus ir dar papildomai magnio.Ir kai organizmas jau prisitaiko-atvirksciai,buna labai daug energijos,atrodo,kalnus nuverstum.
Papildyta:
Dabar gali mane nušaut

Nesiruosiu nieko saut.Gerbiu kiekvieno nuomone,svarbiausia,kad zmogus nesitasko keiksmais,kaip cia buvo viena mergina.Kiekvienas pasirenka tai,kas jam labiausiai priimtina,o geriausia,kai viska isbandes susikuri ka nors savo.
Atsakyti
QUOTE(chikita69 @ 2006 04 23, 20:08)
*****, taip graziai menesiuka laikiausi numeciau 5kg, o siandien taip prisirijau kad net kelniu uzsisegt negaliu  doh.gif , viskas nuo ryt vel graziai ir sveikai gyvenu, nu negaliu kaip truksta valios , akys mato ir riju.

nebūna žmonių be nuklydimų lotuliukas.gif aš ir neatsilaukiau, tačiau ne maistui , o alui , šiaip jo nemėgstu, bet po 3 dienų valgymo ryžių........ buvo pats tas....
bet svarbiausia dabar ir toliau laikytis dietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 24, 14:21)
nebūna žmonių be nuklydimų  lotuliukas.gif  aš ir neatsilaukiau, tačiau ne maistui , o alui , šiaip jo nemėgstu, bet po 3 dienų valgymo ryžių........ buvo pats tas....
bet svarbiausia dabar ir toliau laikytis dietos  mirksiukas.gif

man su alum drinks_cheers.gif buvo irgi taip pat viena diena biggrin.gif , as jo nemegstu ir beveik negeriu bet kas atsitiko nezinau, baltas taip patiko blush2.gif , nieko siandien tvarkingai grikinuosi, viskas gerai ,puikiai jauciuosi ir grupiokes pagyre kad sukudau biggrin.gif .sekmes mergickos viskas bus gerai stiprybes visoms
Atsakyti
Toks noras išgerti alučio atsiranda dėl įtampos laikantis dietos, nes kaip žinau, jame nemažai B grupės vitaminų mirksiukas.gif
O B grupės vitaminai reikalingi įtampai sumažinti smile.gif
O aš alutį mėgstu blush2.gif ax.gif tongue.gif
Jeigu jį geri be priedų - tokių kaip čipsai, sūrūs sausainiai ir kt. - tai nieko baisaus... rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nuo kovo galo iki velyku numeciau apie 3-4 kg clap.gif Ale tos sventes viska sumaise,negaliu susiimti essen.gif (laikiausi pagal kraujo grupe)Taip nutrukau,kad ir duona ir bulves ir aluti pradejau vartoti alc.gif Tikiuosi susiimti artimiausiu metu,numesti reikia dar kokius 6 kg wacko.gif Sekmes visoms ir valios notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 04 25, 10:25)
Toks noras išgerti alučio atsiranda dėl įtampos laikantis dietos, nes kaip žinau, jame nemažai B grupės vitaminų  mirksiukas.gif
O B grupės vitaminai reikalingi įtampai sumažinti  smile.gif
O aš alutį mėgstu  blush2.gif  ax.gif  tongue.gif
Jeigu jį geri be priedų - tokių kaip čipsai, sūrūs sausainiai ir kt. - tai nieko baisaus...  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif stai kodel taip alucio uzsinorejo, leidau sau viena buteli bet tikrai be jokiu priedu cipsu ir pans. smile.gif
Atsakyti