Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "nutrūkstat" nuo dietos?

QUOTE(šarūnė @ 2006 05 05, 09:53)
Nuo bado tikrai neužsilenkiau,bet ir needu jau tiek.Treciadieni atnaujinau savo garderoba,tai dabar stengiuosi,kad bent jau kelnes užsisegtu.Nors rytoj vaziuoju i baliu,tai kazin ar pavyks neprisiryt.
Kaip jums visoms sekasi?

Na, žiūrėk, kad tvarka būtų. Aš irgi šiandien jau grįžau į doros kelią user posted image
Atsakyti
7 valandų darbas be jokios valgymo pertraukėlės mane pribaigs doh.gif kiek ten tversi pusryčiam du šaukštus avižų su vandeniu užsrėbus ax.gif
tvert tai ištveriu, bet namo vakare grįžus blush2.gif na, ko aš dar nevalgiau? Prieš virtas bulves ir troškintas daržoves (mano pietūs) sugraužiau visą ropę (nžn kaip vadinasi - vandeninga ir turbūt krakmolinga daržovė, ropės formos, balta, salsvo skonio - man primena pernokusius žirnius). Maniau, alkį apraminsiu bigsmile.gif nė velnio - ropė skrandžio tuštumo jausmo nepanaikino. Užtat bulves su daržovėm kirtau net ausys lapsėjo rolleyes.gif o tada prisiminiau kad dar saldainių dėžutė nebaigta...du surijau, ir dar du - negi paliksi cool.gif skrandis vis dar kažko nori, o jau po septynių vakaro blink.gif nusprendžiau aš jį, parazitą, alum, alum užpilti lotuliukas.gif drinks_cheers.gif urzgia dar, burbuliuoja... bet daugiau jau turbūt joks maistas nebetilps, net jei ir norėčiau lotuliukas.gif
iš viso tų kalorijų per dieną gal ir nedaug suvartojau g.gif bet kai ta norma per porą vakaro valandų sueina - abejoju, ar labai sveika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 10, 03:56)

iš viso tų kalorijų per dieną gal ir nedaug suvartojau  g.gif bet kai ta norma per porą vakaro valandų sueina - abejoju, ar labai sveika  schmoll.gif

Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti - ne tik, kad nesveika, bet ir žalinga. Dariau čia kažkada eksperimentą: valgau vieną kartą dienoj po 700 - 800 kalorijų. Eksperimentas truko mėnesį laiko. Dvi pirmas savaites sąžinigai maitinausi po 700 kalorijų, bet tik vakare. Visą dieną kava, arbata ir vanduo. Per tas dvi savaites numečiau 3 kg. Tiksliau per 1-ąją savaitę, nes antrą savaitę svoris strigo ir nė iš vietos. Tada kitas dvi savaites padidinau kalorijų kiekį iki 1200 ir padalinau į 3 - 4 kartus. Per tas dvi savaites numečiau dar 2 kg, bet svoris krito tolygiai visą laiką. Tai gerai, kad nepratęsiau to vienkartinio valgymo ilgesniam laikui. ... O po to padariau klaidą, dėl kurios ilgai graužiau nagus frusty.gif Nusprendžiau pasilaikyti porą savaičių Kopenhagos dietos. doh.gif Durų dura, ne kitaip stupid.gif Atsilaikiau tik vieną, ir mečiau nes pradėjo skaudėti inkstus, silpna darėsi ir pan. Rezultate, per tą savaitę numesti 3 kg blink.gif grįžo, o vėliau, kai ėmiau skaičiuoti kalorijas svoris taip lėtai krutėjo, kad norėjosi vilku kaukt. Bet lėtai lėtai išsijudinau ir numečiau nemažai kg. Vėliau pasikeitė gyvenimo sąlygos ir šiai dienai grįžau į pradinį tašką blush2.gif Bandau iš naujo, tik žinau vieną dalyką, jokių dietų, skaičiuoju kalorijas. Kadangi ši savaitė pirma, tai vartosiu po 1200, o kitą savaitę truputį padidinsiu ir žiūrėsiu kaip eisis. Mano tie nutrūkimai įvyksta vakarais ir savaitgaliais doh.gif . Vakar nusifotkinau su bikiniu iš priekio, šono ir nugaros lotuliukas.gif tai pati geriausia motyvacija, tik užsimanau valgyti, pasižiūriu į tas nuotraukas ir alkį kaip ranka nuima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuškiukas @ 2006 05 10, 15:18)
  Vakar nusifotkinau su bikiniu iš priekio, šono ir nugaros  lotuliukas.gif  tai pati geriausia motyvacija, tik užsimanau valgyti, pasižiūriu į tas nuotraukas ir alkį kaip ranka nuima  lotuliukas.gif

Čia tai geras, reikės ir man taip padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet manau tada išvis valgyti nustosiu blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 05 10, 17:53)

Bet manau tada išvis valgyti nustosiu  blink.gif  tongue.gif

Taip žiauriai irgi nereikia biggrin.gif Bet šis dalykas man padeda (bent jau kol kas) blush2.gif Svarbiausiai apsispręsti ar nori tokia būti ar ne. Aišku gerai būtų dar tokią pasikabinti ant šaldytuvo biggrin.gif , ale bijau, kad ir kitiems namiškiams atimsiu norą valgyti, o jiems lieknėti tai nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuškiukas @ 2006 05 11, 10:20)
Taip žiauriai irgi nereikia  biggrin.gif  Bet šis dalykas man padeda (bent jau kol kas)  blush2.gif  Svarbiausiai apsispręsti ar nori tokia būti ar ne. Aišku gerai būtų dar tokią pasikabinti ant šaldytuvo  biggrin.gif , ale bijau, kad ir kitiems namiškiams atimsiu norą valgyti, o jiems lieknėti tai nereikia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai jau visai nebėra kur dingti, skrandis kaukia - pasidarau salotas: stambiai sutarkuotos morkos, agurkas, ir pakepintos sezamo sėklos smile.gif valgau kiniškom lazdelėm laugh.gif bevalgant ir sotumo jausmas ateina...
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 19, 02:29)
Kai jau visai nebėra kur dingti, skrandis kaukia - pasidarau salotas: stambiai sutarkuotos morkos, agurkas, ir pakepintos sezamo sėklos smile.gif valgau kiniškom lazdelėm laugh.gif bevalgant ir sotumo jausmas ateina...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va cia tai geras!!!! reikes ir man pabandyt.
as paprastai maista taip greit suslamsciu kad net ir nezinau ar jis buvo apskritai ant stalo padetas.....
Atsakyti
Kaip sekasi? ar jau niekas nebenutrūkstat nuo dietos, kad jau niekas nebesilanko čia ax.gif
Atsakyti
user posted image šiandien turėjo būti iškrovos diena, atspėkit, kas iš to gavosi user posted imageuser posted imageuser posted image

Darbe labai daug skaičiavimo, mano smegenys reikalauja maisto, o konkrečiai - aš noriu sviesto user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 24, 01:02)
Kaip sekasi? ar jau niekas nebenutrūkstat nuo dietos, kad jau niekas nebesilanko čia ax.gif

Va todel ir nesilankom,kad taip nutrukom,jog pareit nebegalim. blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
šiandien turėjo būti iškrovos diena, atspėkit, kas iš to gavosi user posted imageuser posted imageuser posted image

Nori, atspėsiu? bigsmile.gif Gavosi Įkrovos diena user posted image
Atsakyti