QUOTE(NIDA @ 2012 01 11, 20:42)
Jei aš klausyčiau daktarų, tai jau po žeme būčiau

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 21:24)
idomu kuris kuri mete  dar tu kai 2010, tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog
 dar tu kai 2010, tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog  na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai!
 na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai! 
 dar tu kai 2010, tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog
 dar tu kai 2010, tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog  na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai!
 na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai! 
Kad nelabai musiet, aš jau ir 2011 paskaitau šiektiek
 kažkas jau jos facebooke iš draugų ar jai sukurtame facebooke rašė, kad ji kažkur išėjo MMA ar kažkas panašaus
 kažkas jau jos facebooke iš draugų ar jai sukurtame facebooke rašė, kad ji kažkur išėjo MMA ar kažkas panašaus  

Man ko tai rodosi, kad ta anglė jau F ar S. suvystė. Nu ar tu galėtum ten mėnesį va taip va sėdėt? Neu Jess, nei Kayla tiek tai nesėdėjo. Buvo kalbėta apie besikeičiančius hostus, o matai kaip ta anglė...