Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 11, 20:42)
Po to visai sportuot daktarai uzdraus  verysad.gif

Jei aš klausyčiau daktarų, tai jau po žeme būčiau irnesakyk.gif wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 21:24)
idomu kuris kuri mete biggrin.gif dar tu kai 2010, tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog biggrin.gif na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai! smile.gif

Kad nelabai musiet, aš jau ir 2011 paskaitau šiektiek mirksiukas.gif kažkas jau jos facebooke iš draugų ar jai sukurtame facebooke rašė, kad ji kažkur išėjo MMA ar kažkas panašaus g.gif unsure.gif

Man ko tai rodosi, kad ta anglė jau F ar S. suvystė. Nu ar tu galėtum ten mėnesį va taip va sėdėt? Neu Jess, nei Kayla tiek tai nesėdėjo. Buvo kalbėta apie besikeičiančius hostus, o matai kaip ta anglė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 sausio 2012 - 21:39
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 21:24)
ai uztai saviraiskai ir pradejau blog'an det savo eksperimentus retsykiais biggrin.gif saviraiskai smile.gif
siaip kodel gi ne pasidalinti straipsniais, jei kartais kazka atrandam idomaus. Mestelkim kada smile.gif

Hm.. cukraus nevartoju arbatose, kavose, ir siaip nevartoju kur tik galiu, keiciu dziovintais vaisiais, medumi.... nusipirkau dabar meginsiu toki dalyka kaip STEVIA...

Oi is tikro susireiksminus pasijauciau kazkaip ir jei kazka ne taip susakiau, Merginos atleiskit smile.gif

tai dabar Zuzes ne kvapelio nelike, jei uzsimena kas,tai ignoras juodas uzdetas arba kazkas is host'eriu ja vadina Z tiesiog biggrin.gif na bet ji grizo su video trumpu, tai gal praeis tas skyrybu sokas (vis tiek nemalonus dalykas, ir nelinkiu niekam tokiu pergyvenimu), tai dazniau pamatysim, gal ir pastrikalios - sito tai noreciau labai! smile.gif

na pasakok kas per blogas ir kur ax.gif mielai pabusim palaikymo komanda 4u.gif
straipsniais tai pasidalinsiu, jei ka rasiu lt, anglu kalba. smile.gif
o kur tu gyveni? as tos stevios niekur negaliu rast, zuzke jau seniai reklamavo, bet po siai dienai nesu niekur maciusi g.gif schmoll.gif
ir nereikia niekuom atsiprasineti, geri pavyzdziai tik ikvepia, matai NIDA is kart susigunde kazka keist mirksiukas.gif
mane liudina kad bodyrockeriuose nebeliko zuzkes,(nesu viena is ju tik prijaucianti) blush2.gif .Paziuriu kad ji nieko neidejo, is uzdarau blink.gif tos dziusnos figura man patinka, niu bet pati baidykle sorry doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Eina,sau,kiek diskusijų,ir koookie ilgi postai blink.gif atsiprašau,neturiu laiko perskaityt.... blush2.gif bet kiek mačiau,apie maistą,jo riebumą,įdomu bus paskaityt kada prisėdus bigsmile.gif
Dėl jogurto,man pats pačiausiais namie gamintas,ir dzin,kokio riebumo,niam,gerai,kad priminėt,reiks pasigamint thumbup.gif
O dėl maisto,tai aš nuo savęs galiu pasakyti-mėgstu,dievinu sveiką maistą,gaminuosi troškinius,valgau įvairiausias namines daržoves,naminius vaisius,jokių egzotinių, jokių pusfabrikačių,jokių kavinių maistų,į parduotuvę einu kaip paranojikė,kad viskas nesveika biggrin.gif (sunku tokiam žmogui,ale ką sau gali padaryt blush2.gif ),na, bet tai netrukdo persivalgyti,jeigu jau pradedu kimšt,tai vsio,todėl ir tampausi su ta pačia figūra plius minus 5kg(pas mane tik taip,nebūna+-1 biggrin.gif ),kad ir sportuoju... ech verysad.gif ir visiškai nesimato ant manęs,kad sportuoju,nors jau tuoj metai sporto namuose...
mandy333,mielai jungčiaus prie Insanity,ir jungsiuos gal karts nuo karto,nes kolkas pagal savo programą varau,o pagal naują blink.gif (čiut ant s...binės pasėdžiu,taip man ir reikia lotuliukas.gif )
Kristule07,ir ko bijoti mytų? Viskas būna labai faina,jau kiek metų bendrauju akis į akį su dauuug forumiečių,tik forumo dėka jas radau wub.gif
NIDA,siaubeli blink.gif sveikatytės tavo mažiam unsure.gif 4u.gif
Mano pipiras ryt ūgtels,jau didelis bus wub.gif

Atsakyti
as kan tik po tos dziusnos workout biggrin.gif patiko sikart biggrin.gif tuoj kita dar darysiu biggrin.gif o tuo metu orkaitej pasoviau vakariene kept biggrin.gif va orkaite ir patinka, gamini vakariene o tuo paciu pasportuoji biggrin.gif

hehe o mano blogiukas www.keistaipaprasta.blogspot.com

del Stevia.. pirkau is bodybuilding.com nes is ten perku sanariams sau ir mamukui Animal Flex. tai ir stevia sikart prigriebiau. i workout gerima isidejau lasa-jaucias biggrin.gif bet lasiuka gryno paragavau - vajerguteliaumarija koks saldumas biggrin.gif tai dabar vel sveikuosius savo kepinius darysiu dar sveikesnius biggrin.gif o eilej tu pyragu ir skanumynu laukia eile, tik kad kai tik du valgytojai- as ir jis tai ... biggrin.gif sapnuose krautuvele savo turiu ir ten pardavineju masems biggrin.gif

o ten tie ilgi postai tai mano, panikes, as kaip meiles laiskus trumpai nemoku rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 11, 21:43)
tos dziusnos figura man patinka, niu bet pati baidykle sorry doh.gif

man atvirkščiai - veidas dar nieko visai, nu bet figūra doh.gif nuo kojų net papurto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 11, 22:09)
,na, bet tai netrukdo persivalgyti,jeigu jau pradedu kimšt,tai vsio,todėl ir tampausi su ta pačia figūra plius minus 5kg(pas mane tik taip,nebūna+-1  biggrin.gif ),

Tai gal perdaug 'užsibadauji'? Per mažai gal tau tų visų troškinių būna, per liesa kitaip tariant? O po to pavarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 sausio 2012 - 22:22
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 22:16)
hehe o mano blogiukas www.keistaipaprasta.blogspot.com

del Stevia.. pirkau is bodybuilding.com  nes is ten perku sanariams sau ir mamukui Animal Flex. tai ir stevia sikart prigriebiau. i workout gerima isidejau lasa-jaucias biggrin.gif bet lasiuka gryno paragavau - vajerguteliaumarija koks saldumas biggrin.gif tai dabar vel sveikuosius savo kepinius darysiu dar sveikesnius biggrin.gif o eilej tu pyragu ir skanumynu laukia eile, tik kad kai tik du valgytojai- as ir jis  tai ... biggrin.gif sapnuose krautuvele savo turiu ir ten pardavineju masems biggrin.gif

o ten tie ilgi postai tai mano, panikes, as kaip meiles laiskus trumpai nemoku rasyt biggrin.gif

jezau, yuammy yuammy essen.gif essen.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai ka nors pameginsiu, pazadu mirksiukas.gif ir nuotraukyte thumbup.gif
as galvojau ta stevia kaip cukrus , ta prasme konsistencija g.gif
mano postai tai siandien irgi doh.gif ... va ka reiskia laisvadienis, reikes visa savaite tylet blink.gif
Atsakyti
Cia jau tema ne apie sporta namuose,o "sportuojanciu namuose pasnekesiai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Mandy biggrin.gif kai pameginsi ka duok zinot komentaruose (juk cia sportas namuose biggrin.gif)

a gerai pratesiant pasnekesius i tema biggrin.gif
Prisiduodu:
dariau Bodyrock 30ies dienu challenge'o 7 dienos treniruote DOMINO Workout, po to padariau 16 min. Lose yourself Workout. Apsilimams padarau 4 kart po 75 High knees suoliukus ir 4 kart po 25 Knee raises. O tarpuose tauzinu supermamoj biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 11, 22:21)
man atvirkščiai - veidas dar nieko visai, nu bet figūra doh.gif nuo kojų net papurto blush2.gif
Papildyta:

Tai gal perdaug 'užsibadauji'? Per mažai gal tau tų visų troškinių būna, per liesa kitaip tariant? O po to pavarai.

gal per "riebiai" išsireiškaiu,tie 5kg per ilgesnį laiko tarpą,ne iškart,jei pradedu viršyti kcal, neturiu valios sustot doh.gif bet anksčiau buvo visko,aš tokia mėgėja į kraštutinumus nuvaryt doh.gif
o troškiniai visai ne liesi pas mane,būtinai turi riebaliuko būt kažkokiu pavidalu,ir kruopų, jeigu nėra mėsos,kad ir šiandien,įsipjausčiau kubeliais naminio sūrio biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 11, 22:37)
Cia jau tema ne apie sporta namuose,o "sportuojanciu namuose pasnekesiai"  lotuliukas.gif

juk viskas normalu,mes žmonės,sportuojantys,bet vien tuo neapsiribojantys-plepam apie visas aktualijas mirksiukas.gif 4u.gif (oi,ačiū,Gyti,tavo dėka galime rašyti ne tik moteriškąja gimine,ir vyrų turim-super thumbup.gif )
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 22:45)
Aciu Mandy biggrin.gif kai pameginsi ka duok zinot komentaruose (juk cia sportas namuose biggrin.gif)

a gerai pratesiant pasnekesius i tema biggrin.gif
Prisiduodu:
dariau Bodyrock 30ies dienu challenge'o 7 dienos treniruote DOMINO Workout, po to padariau 16 min. Lose yourself Workout. Apsilimams padarau 4 kart po 75 High knees suoliukus ir 4 kart po 25 Knee raises. O tarpuose tauzinu supermamoj biggrin.gif

aš irgi vieną akį greitai greitai užmečiau,įstrigo krabų lazdelių kažkokie rutuliukai,nors blogis tie krabai,ale vis tiek padarysiu kada thumbup.gif o iš kur idėjų semiesi,savo receptus sumąstai?
Atsakyti

aš irgi vieną akį greitai greitai užmečiau,įstrigo krabų lazdelių kažkokie rutuliukai,nors blogis tie krabai,ale vis tiek padarysiu kada thumbup.gif o iš kur idėjų semiesi,savo receptus sumąstai?
[/quote]

siaip savo kuriu, bet prisiskaiciusi visokiu receptu pries tai. Grynai pagal receptus niekada neiseina daryt, vis tiek turiu savo trigrasi ikisti smile.gif Kazkaip kaip ir su vadoveliais, kuo daugiau skaitai, tuo daugiau ideju gimsta, lieka galvoje, sugalvoji deriniu... taip ir su kulinarinem knygom, blog'ais...

zinau zinau del krabu.... bet tai pakankamai dar ne toks blogis kaip uzkandziui su kokiu tepamu sureliu (cia ir gi juk blogis... bet liesus tepamus laizau kaip ledus... jei Philadelphiai dar akcija... phew..), bet triufeliai su tais tepamais sureliais man atradimas buvo - nerealus skanumynas saldumynas tuo paciu. megavaus be sazines grauzaties biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Na ir pridiskutavot, nespėju skaityti biggrin.gif Paleido pagaliau mane iš ligoninės, baigsiu gydytis namuose. Negaliu kaip nusibodo man toj lovoj gulėti, jau 3 savaites kankina mane doh.gif Laukiu nesulaukiu kada vėl galėsiu pasijudinti, pajudėti, tokia sustingusi jaučiuosi. Jau ir treniruočių programą susiplanavau ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Vakar atsisiunčiau Jillian Michaels - 6 Week Six-Pack , šiandien jau dariau . Šiek tiek nusivyliau savimi, kokia silpna esu, kadangi sverdama net daugiau, kažkaip ir ilgiau "ištempdavau " nei dabar. Bet Jillian tai žudikė, man nelabai patinka kardio, bet ką padarysi, reikia lašinukus tirpdyti bei ugdyti valią bei jėga daryti daugiau . smile.gif
Prisipažinsiu, keliskart sustabdžiau , įkvėpiau oro ir nieko nelaukdama iškart prie darbo. 4u.gif blush2.gif Na nieko , tirpdysiu savo maišą, ir jungsiuosi prie Jūsų, kaip sakoma, viskam savo laikas smile.gif biggrin.gif 4u.gif ax.gif
( Dar bandysiu šiandien padaryti 30d programėlę ir lėksiu į šokius vakare) smile.gif Ten paprakaituosiu dar, reikia atsikratyti kilogramo - kito priaugto . blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 01 12, 10:45)
Sveikos merginos 4u.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif smile.gif
Neskubėk labai, svarbu iki galo pasveikti smile.gif
Aš ir pati šiuo metu sergu ax.gif Tik šiandien prisiverčiau išlįsti ir paprakaituoti .. Bet ačiū Dievui, į ligoninę nereikėjo man.
Sveik smile.gif 4u.gif
Atsakyti