Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 01 12, 01:14)
oi,ačiū,Gyti,tavo dėka galime rašyti ne tik moteriškąja gimine,ir vyrų turim-super  thumbup.gif )

Gal greiciau jaunuolis dar biggrin.gif

Kas liecia skausma, o tuo labiau po tam tikro pratimo, tai siulyciau nenumoti ranka. Paprasykite ko nors jog pastebetu atlikimo technika, nes kai kuriuose pratimuose sunku, tai padaryti paciam. Kalbant apie pritupimus, tai ziurekite kojos padeti, nes daznai kylant kelis linksta i vidine puse, o taip daug kruvio tenka sanariui. Beje jei skausmai susija su atlikimo technika, tai maisto papildai gali problema tik uzslepti, o ne panaikinti bei ilgainiui nuo to bus tik blogiau.
Atsakyti
Cherie, kaip smagu, kad jau namuose esi 4u.gif 4u.gif sveikateles, tau pasveikti iki galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 12, 00:29)
zinau zinau del krabu.... bet tai pakankamai dar ne toks blogis kaip uzkandziui su kokiu tepamu sureliu (cia ir gi juk blogis... bet liesus tepamus laizau kaip ledus... jei Philadelphiai dar akcija... phew..), bet triufeliai su tais tepamais sureliais man atradimas buvo - nerealus skanumynas saldumynas tuo paciu. megavaus be sazines grauzaties biggrin.gif

taip,juk jeigu retkarčiais,tai nieko blogo... aš juos labai mėgau smile.gif o tepamą sūrelį namie daraus,retai,karts nuo karto 4u.gif

QUOTE(chérie @ 2012 01 12, 10:45)
Sveikos merginos 4u.gif

sveika,sveik greičiau,tikiu,kad tiek laiko pabodo gulėti...man koma būtų doh.gif 4u.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 12, 12:00)
Gal greiciau jaunuolis dar  biggrin.gif
Kas liecia skausma,

kaip pavadinsi,taip nepagadinsi biggrin.gif (mes čia irgi visai nesenos ir nešpietnos lotuliukas.gif 4u.gif )
Dėl technikos,taip,aš asmeniškai kai pradedu naują programą,tai reikia įsicinkit,peržiūrėt youtubėj,kaip tai atliekama,nes žinau,kad pati daug klaidų darau. O dėl sakusmo,tai man skaudėjo š...kną,nes pradėjaudaryt įtūpstus su dideliais svoriais biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar bandėt kuri namuose mest svorį su zumba?
Atsakyti
QUOTE(Catalan @ 2012 01 12, 14:45)
Sveikos  4u.gif  ar bandėt kuri namuose mest svorį su zumba?

Man namie zumba nesisportuoja doh.gif Nors tu ką schmoll.gif O pirmadienį buvau atvirų durų dienoje, tai ten su trenerę Kariną pašokom ... tai manau net lauke girdėjosi mūsų visų trypčiojimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 01 12, 15:33)
Man namie zumba nesisportuoja  doh.gif Nors tu ką  schmoll.gif  O pirmadienį buvau atvirų durų dienoje, tai ten su trenerę Kariną pašokom ... tai manau net lauke girdėjosi mūsų visų trypčiojimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš jau savaitę namuose sportuoju maždaug po valandą, tai uuuuuch kaip raumenys dega smagiai, labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 11, 22:09)
mandy333,mielai jungčiaus prie Insanity,ir jungsiuos gal karts nuo karto,nes  kolkas pagal savo programą varau,o pagal naują  blink.gif (čiut ant s...binės pasėdžiu,taip man ir reikia  lotuliukas.gif )

Mano pipiras ryt ūgtels,jau didelis bus  wub.gif

na svarbu sportuoji thumbup.gif sakau ruosimes abi vasaros musu olimpinems zaidynems lotuliukas.gif matau kad kaip reikaint darbuojies, kad rurka skauda lotuliukas.gif
tai jei gerai supratau tavo pipiro gimtadienis bigsmile.gif sveikinimai jam, nuo manes 4u.gif ir aisku sveikinimai matytei, uz dideli darba 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 01 11, 22:37)
Cia jau tema ne apie sporta namuose,o "sportuojanciu namuose pasnekesiai"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cia musu sporto klubas,tai va ir kalbam apie beleka blush2.gif ka cia kalbesi vien apie hantelius blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 01 12, 10:45)
Sveikos merginos 4u.gif
Na ir pridiskutavot, nespėju skaityti biggrin.gif Paleido pagaliau mane iš ligoninės, baigsiu gydytis namuose. Negaliu kaip nusibodo man toj lovoj gulėti, jau 3 savaites kankina mane doh.gif Laukiu nesulaukiu kada vėl galėsiu pasijudinti, pajudėti, tokia sustingusi jaučiuosi. Jau ir treniruočių programą susiplanavau ax.gif

sveik greiciau, lauksim jau beissiliejancia i sportukus, aisku neskubek, pirma tik galvok kaip pasveikti 4u.gif matai priverstinis poilsis i nauda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 11, 22:45)
Aciu Mandy biggrin.gif kai pameginsi ka duok zinot komentaruose (juk cia sportas namuose biggrin.gif)

Prisiduodu:

butinai parasysiu smile.gif
o pagalvojau kaip tu velai sportuoji, ar gali uzmigti po tokio extreemo?
Atsakyti
Labos,
Užsikrušau atsiprašant su darbais, visa lėkime, dar vaikas naktim blūdija, atsikelia ir lipa pas mus laiptais į miegamą, žodžiu, truputį zombis, kardio nukėliau į pavakarę, bandysiu anksčiau ją nulaužt miegui.
Sedindriuke, koks "skanus" tavo blogas, išbandysiu receptukus essen.gif
MO, sveikinimai atžalėlei mirksiukas.gif
Ir aš pastebėjau, jog įsilingavo tema kaip reikiant, jei tokiais tempais, tai tikrai galim į bendraminčius kraustytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 12, 16:20)
Ir aš pastebėjau, jog įsilingavo tema kaip reikiant, jei tokiais tempais, tai tikrai galim į bendraminčius kraustytis smile.gif

Labuka.
O šiaip kam? Čia gal daugiau pastebės norinčių jungtis naujų narių? Aišku, rizikuojame, kad vieną dieną bus pikas ir nespėsime skaityti lotuliukas.gif Bet kuo daugiau sveikai gyvenančių, tuo ir visuomenei geriau thumbup.gif

Beje, apklausoje pabalsavo 47 nariai. Man regis, kad ir šiaip kas užsuka ir nuomonę pareiškia tyliai biggrin.gif

Šiandien po kartotinio komplekso. Nu koks jis fainas. Mėgstu tokius ilgesnius, o ne galuotis per tas 10 min. ax.gif O ir laiką savo labai pasigerinau ir svorį nesuprantu kur padėjau biggrin.gif Na ir gerai, tilps daugiau tinginio, gaminau šiandien riebų, didelį, naminį, ko tik nedėjau, šiandien mano meilės proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 12, 18:56)
Labuka.
O šiaip kam? Čia gal daugiau pastebės norinčių jungtis naujų narių? Aišku, rizikuojame, kad vieną dieną bus pikas ir nespėsime skaityti lotuliukas.gif Bet kuo daugiau sveikai gyvenančių, tuo ir visuomenei geriau thumbup.gif

Beje, apklausoje pabalsavo 47 nariai. Man regis, kad ir šiaip kas užsuka ir nuomonę pareiškia tyliai biggrin.gif

Šiandien po kartotinio komplekso. Nu koks jis fainas. Mėgstu tokius ilgesnius, o ne galuotis per tas 10 min. ax.gif O ir laiką savo labai pasigerinau ir svorį nesuprantu kur padėjau biggrin.gif Na ir gerai, tilps daugiau tinginio, gaminau šiandien riebų, didelį, naminį, ko tik nedėjau, šiandien mano meilės proga wub.gif

Tiek atidirbus galima sau leist ir pasilepint smile.gif Skanaus tau vakaro 4u.gif
As kazkada prisimenu,labai picos namines uzsimaniau. Surio neturejau,benza gaila buvo del surio degint,tai pasiemiau suni,prisirisau prie dirzo ir begte. Nei daug,nei mazai-is viso 14km subegiojau.Bet kaaaip skaniai po to pica valgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie mityba, Suomijoje dabar labai ispopuliarejo low carb mityba. To pasekoje atsirado visokiu bandeliu, duonos su mazai angliavandeniu.
Net Hesburgeryje atsirado tinkanciu produktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skirmantė: 12 sausio 2012 - 18:31
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 12, 17:28)
Kalbant apie mityba, Suomijoje dabar labai ispopuliarejo low carb mityba. To pasekoje atsirado visokiu bandeliu, duonos su mazai angliavandeniu.
Net Hesburgeryje atsirado tinkanciu produktu.

low carb galima ir kityba uzvadinti, bet dauguma juk diabetiku vartoja low carb produktus, o ir taip pvz as ir daug angliavandeniu imu is darzoviu, angliavandenius tuos kitus valgau pirmoj dienos pusej...

del low carb populiarumo rase, kad sviesta sluoja ir Norvegijoj juodas stygius buvo biggrin.gif:D na nes baltymai ir riebalai belieka racione biggrin.gif bet uztai efektyviai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 12, 15:17)
na svarbu sportuoji thumbup.gif  sakau ruosimes abi vasaros musu olimpinems zaidynems lotuliukas.gif  matau kad kaip reikaint darbuojies, kad rurka skauda lotuliukas.gif
tai jei gerai supratau tavo pipiro gimtadienis bigsmile.gif  sveikinimai jam, nuo manes 4u.gif  ir aisku sveikinimai matytei, uz dideli darba 4u.gif  wub.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  cia musu sporto klubas,tai va ir kalbam apie beleka blush2.gif ka cia kalbesi vien apie hantelius  blush2.gif

Papildyta:

sveik greiciau, lauksim jau beissiliejancia i sportukus, aisku neskubek, pirma tik galvok kaip pasveikti 4u.gif matai priverstinis poilsis i nauda thumbup.gif
Papildyta:

butinai parasysiu smile.gif
o pagalvojau kaip tu velai sportuoji, ar gali uzmigti po tokio extreemo?

tai kad taip gaunas man su sportu.. grizus is darbo kol pagaminu akariene, pavalgau, ziurek kokios 6 ar po 6... tada minimum 2 val pravirskint reik.... tai ir gaunas pries 8 ir pradedu sporta.. baigiu apie puse 9 ar po... kazkoki tada baltymini uzkandi suniamnioju ir uzmiegu gerai...12 mano laikas- musa laikrodis ir as atsijungiu biggrin.gif
Atsakyti