Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 12, 19:01)
low carb galima ir kityba uzvadinti, bet dauguma juk diabetiku vartoja low carb produktus, o ir taip pvz as ir daug angliavandeniu imu is darzoviu, angliavandenius tuos kitus valgau pirmoj dienos pusej...

del low carb populiarumo rase, kad sviesta sluoja ir Norvegijoj juodas stygius buvo biggrin.gif:D na nes baltymai ir riebalai belieka racione biggrin.gif bet uztai efektyviai biggrin.gif

Kai nestuke.gif diabeta turejau, pusryciams angliavandeniu nelabai galejau, iskart kilo cukrus virs normu.

Suomijoje taip pat sviestas beveik deficitas, ne kiekvienoje parduotuveje buna, kai perkam tai iskart kelis pakelius, kad nepritruktume.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 12, 16:17)
* sakau ruosimes abi vasaros musu olimpinems zaidynems
**sveikinimai jam, nuo manes 4u.gif  ir aisku sveikinimai matytei, uz dideli darba 4u.gif 
***lotuliukas.gif  cia musu sporto klubas,tai va ir kalbam apie beleka blush2.gif ka cia kalbesi vien apie hantelius  blush2.gif

*va ir tikslas-kuo geriau pasiruošt vasaros olimpinėms sportininkių namuose žaidynėms lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
**ačiukas wub.gif 4u.gif
*** drinks_cheers.gif

QUOTE(maruša @ 2012 01 12, 16:20)
MO, sveikinimai atžalėlei mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif
dabar pilnatis,vaikas gal reaguoja į ją g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 12, 16:56)
Šiandien po kartotinio komplekso. Nu koks jis fainas. Mėgstu tokius ilgesnius, o ne galuotis per tas 10 min.

aš šiand ganėtinai neilgai variau (apie 35min),bet variauuuu,su elipsiniu,jau kvapo trūksta,glauojuos,galvoju- o kas,jeigu persistengsi,neatlaikysi? Bet kai prisimenu,kaip suzė dručkius vaiko Biggest looseriuose,miršta jie ten,vemia,raitos,tai pagalvoju-nugi nesąmonė,čia tik išsigalvojimai,ane? biggrin.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 12, 17:31)
As kazkada prisimenu,labai picos namines uzsimaniau. s viso 14km subegiojau.Bet kaaaip skaniai po to pica valgiau 

ohooo lotuliukas.gif
aš šiand kepiau ir prilapnojau su svečiais doh.gif ryt vėl kepsiu svečiams,bet nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 12, 14:22)
O dėl sakusmo,tai man skaudėjo š...kną,nes pradėjaudaryt įtūpstus su dideliais svoriais  biggrin.gif  blush2.gif

Na toks, raumenu skausmas, po geros treniruotes, tai neisvengiamas dalykas. smile.gif
Pradejau as tokia programa, kur pritupimai eina: apsilimas, tada 80%x3, 85%x3 90%x3 nuo maksimumo (paskutinis priejimas daromas kol nebeatsistosi) ir po to dar eina 50%x5x10, kaip pagalbinis pratimas, tai galvojau apsivemsiu bedarydamas ir namo ne tik su skaudancia sikna ir kojom ejau, bet ir geru raudonu ruozu ant nugaros. biggrin.gif
Atsakyti
hehe pasijuokiau is Gycio biggrin.gif sorry biggrin.gif skaudancios siknos skausmai islenda kartais..ypac kai wc reik prisest... varge varge.. biggrin.gif

as ka tik sukirtau Protein Power Balls, nes apturejau savo treniruote cia pat virtuvej biggrin.gif galvojau vakarienes vista, kuri jau po 2,5h turejo buti suvirskinta islips per virsu... bet nieko biggrin.gif
dariau DAY 7 workoutus ir Sean'o ir Lisos, bei dar dadejau vakaryksti Lisos Domino Workout nes jis man labai patiko (he ne visi oi ne visi patinka dabartiniai workout, todel ne visada ir visus darau biggrin.gif)
Slaputele kaip is po sokio lietuje buvau biggrin.gif

P.S. Mergaites, kuri minejo, kad gamina namie tepama sureli! Atsiliepkit su receptu, kaip ka daryt. Daug postu skaityt atgalios.. 4u.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 12, 23:34)
P.S. Mergaites, kuri minejo, kad gamina namie tepama sureli! Atsiliepkit su receptu, kaip ka daryt. Daug postu skaityt atgalios..  4u.gif  Aciu!

juo, aš ir norėč drinks_cheers.gif

Maniškis nemirtingas, ant tos naujos Rocker Lisa Marie (Mari) sako: Liza Umri doh.gif lotuliukas.gif Kas nesupranta rusiškai, gaunasi: Liza, mirk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 12, 23:12)
Na toks, raumenu skausmas, po geros treniruotes, tai neisvengiamas dalykas.  smile.gif
Pradejau as tokia programa, kur pritupimai eina: apsilimas, tada 80%x3, 85%x3 90%x3 nuo maksimumo (paskutinis priejimas daromas kol nebeatsistosi) ir po to dar eina 50%x5x10, kaip pagalbinis pratimas, tai galvojau apsivemsiu bedarydamas ir namo ne tik su skaudancia sikna ir kojom ejau, bet ir geru raudonu ruozu ant nugaros. biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 12, 23:34)
P.S. Mergaites, kuri minejo, kad gamina namie tepama sureli! Atsiliepkit su receptu, kaip ka daryt. Daug postu skaityt atgalios..  4u.gif  Aciu!

aš dariau mirksiukas.gif tik taip seniai,kad reikia paknisti atmintinėj-turbūt toj,pakaušinėj,jau nebeužsilikę,paieškosiu kitądien kompe 4u.gif

Labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 12, 22:40)
lotuliukas.gif
aš dariau  mirksiukas.gif tik taip seniai,kad reikia paknisti atmintinėj-turbūt toj,pakaušinėj,jau nebeužsilikę,paieškosiu kitądien kompe  4u.gif

Labos  4u.gif

Labanakt. Susapnuok ta receptuka, jei makaulinej nerasi biggrin.gif Aciu!
Atsakyti
Prisiduodu: 50.0 (-300g palyginti su 01/06 ir net -1,9kg palyginti su 01/11, jėga! grįžau į vėžes), apimtys 79(0)-66,5(+0,5)-88,5(+1)-49,5(+0,5), užsirito kažkiek cm per tas berods 3 įkrovos dienas, na bet tikiuosi neilgam thumbup.gif

VV, dėl persikėlimo į Bendraminčius, išties tu teisi, čia bent jau daugiau naujų narių prisijungs, labai smagu, kai diskusijos tokios intensyvios!
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 12, 23:12)
80%x3, 85%x3 90%x3

Sorry už tundrišką klausimą, o ką tie procentai reiškia? Širdies darbo intensyvumą? Ir šiaip įdomu, su kokiais svoriais darai?
Na man dar nebuvo to "tuoj apsivemsiu" jausmo, tik merdėjimo būsena biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu savo matmenis:
Ugis - 173 cm
Svoris - 65,4 kg
Liemuo - 77 cm
Pilvas - 87 cm
Klubai - 98 cm
Slaunis - 57 cm

Prisidavinesiu matmenis penktadieniais, nes tokia skyrelio tvarka, bet greitu pokyciu nesitikiu, dar pilnai maitinu suneli, bijau, kad nepradetu pieno mazeti.
Atsakyti
Merginos šiandien padarysiu vieną didelį prisidavimą už tas visas savaites, kada prasirgau, nes nėra kaip man dabar po temas šokinėti ir duomenis rinkti biggrin.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 13, 11:42)
Prisiduodu savo matmenis:
Dar savo norimą svorį parašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 13, 10:56)
Sorry už tundrišką klausimą, o ką tie procentai reiškia? Širdies darbo intensyvumą? Ir šiaip įdomu, su kokiais svoriais darai?
Na man dar nebuvo to "tuoj apsivemsiu" jausmo, tik merdėjimo būsena biggrin.gif

Tie procentai reiskia naudojama svori priejime nuo 1 maksimalaus kelimo. Sakykim mano mirties traukos maksimumas yra 140 kg, tai pagal programa ta diena tureciau daryti 112kgx3, 120kgx3, 126kgx3, bet paskutiniam priejime daroma iki tol kol nebepavyks padaryti pratimo. Veliau daroma ta pati m. trauka, tik su 50% svorio nuo 1 maksimumo 5x10. Cia kaip pagalbinis pratimas.
O svoriai, tai kaip matot nera dideli. Manau iki vasaros jau kazkas padoresnio bus smile.gif
Atsakyti