Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as del svarstykliu maistui turiu savo nuomone. man asmeniskai jos pakenktu psichologiskai, nes tada gyvenciau vien gramais ir kcal... man tai taptu paranoja doh.gif
Atsakyti
dekui visoms uz atsakymus 4u.gif nusipirkau abonementa i baseina ir jau 4 kartus buvau. kol kas tikrai patinka. nuplaukiu gal ir ne daug, bet palaipsniui manau ilges distancijos. o gal galetumet rekomenduoti nesunkius pratimukus sportui namie? kuriu nereiktu siustis, o butu galima ziureti online? (problematiskiausios vietos trys. todel domintu pilvui, uzpakaliui ir kojom)
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 01 17, 15:44)
as del svarstykliu maistui turiu savo nuomone. man asmeniskai jos pakenktu psichologiskai, nes tada gyvenciau vien gramais ir kcal... man tai taptu paranoja doh.gif

žinoma,jeigu žinai,kad įniksi į tą reikalą paranojiškai,tai verčiau nereikia 4u.gif
man tai buityje labai praverčia,tiksliau,neišsiversčiau be jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 17, 15:28)

linnn,taigi pasirodyk šiaip,kokia ten bebūtum  4u.gif

o kokios pas jus taisyklės pasirodymo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 17, 11:27)
Padariau isvada, kad pirmas pirkinys, svarstykles maistui  smile.gif

Jei jų neturėjimas trukdo skelbti savo valgiaraščius, pradžiai, manau, pakaks tikslių maisto kiekių nurodymo, samčiais, valgomais, arbatiniais šaukštais ir pan. wink.gif
QUOTE(MO @ 2012 01 17, 15:28)
Ech,teorijų žinau milijoną,bet vat, ką daryt,kai užpuola depresija ir naikini save doh.gif

console.gif Aš sąsiuvinuky labai išsamiai ir atvirai sau surašiau 1) ko man reikėtų iki pilnos laimės ir 2) kodėl. Tas "kodėl" tai ir yra ta motyvacija, kuri padeda nepalūžti sunkiais momentais, todėl laaabai argumentuotai reikia surašyt. O šiaip gal nuovargis daro savo, neišsimiegojimas? Davai darom meetą, pasimotyvuotumėm bigsmile.gif

Shantale, na ne visiškai sutinku dėl svarstyklių, jei skaičiuosi kcal, tada taip, bet šiaip pvz. žinotum koookį kiekį daržovių reikėtų per dieną suvalgyti, kiek būtų tas 100g nekalto torčiuko (o tai yra laaabai mažai) ir t.t., ir pan., kitaip į maistą pradedi žiūrėti, bent jau man taip buvo. Ir šiaip, gaminant man jos labai praverčia, iš akies nemoku improvizuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 17 sausio 2012 - 16:14
QUOTE(Cinside @ 2012 01 17, 09:26)
Antra diena sportuoju ir plius 1 kg unsure.gif Valgau tikrai nenuodėmingai g.gif

Man atvirkščiai labai keistai po bėgimo pasisvėrus (aš bėgioju tik rytais) sveriu mažiau 200 - 400 gramų. Kol kas aš mažinu porcijas ir man svoris po truputį krenta (mano tikslas yra minus 2 kg per mėnesį ir kol kas tikslą įgyvendinu), kiekvieną rytą būtinai sveriuosi, tai kaip kontrolė man, kad kontroliuočiau maistą šiek tiek. Aš manau, kad atsisakyti kažko(mėsos, pieno produktų) reikia labai įsigilinti kuo juos pakeisti, kad nebūtų taip, kad merginoms netgi mėnesinės dingsta dėl per mažo riebalų suvartojimo. Kol kas valgau viską, tik stengiuosi derinti produktus ir mažinti valgomus kiekius.

linnn aš iš Lietuvos, bėgioju su nike bėgimo kedais, bet man blogiausia, kad tenka bėgioti stadione (l nepatinka tas ratukų sukimas), nes rytais neturiu kam palikti sūnaus. Užmigdau, pastatau vidurį stadiono ir minu ratukus aplink, o kiek aš sakydavau, kad bėgimas tik miške yra tikras bėgimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 17, 15:15)
linnn aš iš Lietuvos, bėgioju su nike bėgimo kedais, bet man blogiausia, kad tenka bėgioti stadione (l nepatinka tas ratukų sukimas), nes rytais neturiu kam palikti sūnaus. Užmigdau, pastatau vidurį stadiono ir minu ratukus aplink, o kiek aš sakydavau, kad bėgimas tik miške yra tikras bėgimas  doh.gif

na tu ir SAUNUOLE 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kad ir su mazyliu sugebi begiot 4u.gif 4u.gif thumbup.gif ,as tai tik vaikstau greitu zingsniu,nes neturiu kur palikt savojo vyrucio,o stadiono nera salia.bet man siaip paciai mieliau vaiksciot greitu zingsniu nei begiot,galiu daugiau nueit nei nubegt ax.gif
Atsakyti
Abi jūs šaunuolės, ir su mažais vaikais judesį prilaikot, o ne užmigdžiusios sėdit ant sofutės su kavute ir spurgom, kai kažkada ne kurios blush2.gif Taip ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 17, 16:15)
Man atvirkščiai labai keistai po bėgimo pasisvėrus (aš bėgioju tik rytais) sveriu mažiau 200 - 400 gramų.

linnn aš iš Lietuvos, bėgioju su nike bėgimo kedais, bet man blogiausia, kad tenka bėgioti stadione (l nepatinka tas ratukų sukimas), nes rytais neturiu kam palikti sūnaus. Užmigdau, pastatau vidurį stadiono ir minu ratukus aplink, o kiek aš sakydavau, kad bėgimas tik miške yra tikras bėgimas  doh.gif

tai išprakaituoji thumbup.gif thumbup.gif . Aš esu ir kilu mažiau svėrus per vasaros karščius thumbup.gif . Aišku, atsigeri ir dingsta tas minusas greitai, bet visitek, su prakaitu ir daug nereikalingų medžiagų pasišalina.

Tu tikrai šaunuolė, kad su vaikiuku ir randi noro ir jėgų sportuoti šitaip, ypač tokiu metu, kai dauguma bent jau lauko sportus apleidžia. Aišku, ne visiems ir yra sąlygų sportuoti žiemos metu dėl slidumų.

Aš ir bėgioju su nike batais. Maniau gal tu turi kokius specialius žieminius, kur neslysta smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 17 sausio 2012 - 17:56
QUOTE(maruša @ 2012 01 17, 16:13)
Jei jų neturėjimas trukdo skelbti savo valgiaraščius, pradžiai, manau, pakaks tikslių maisto kiekių nurodymo, samčiais, valgomais, arbatiniais šaukštais ir pan. wink.gif

Shantale, na ne visiškai sutinku dėl svarstyklių, jei skaičiuosi kcal, tada taip, bet šiaip pvz. žinotum koookį kiekį daržovių reikėtų per dieną suvalgyti, kiek būtų tas 100g nekalto torčiuko (o tai yra laaabai mažai) ir t.t., ir pan., kitaip į maistą pradedi žiūrėti, bent jau man taip buvo. Ir šiaip, gaminant man jos labai praverčia, iš akies nemoku improvizuot.

As ir noriu butent del darzoviu kiekio ir torciuku dydzio.
Atsakyti
Labutia,
nu mamkos mūsų temos šaunuolės thumbup.gif Žiūrėkit ir vaikus tokius auginkit mirksiukas.gif

Sidabrinis. Gymboss. MB nupirko user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 17, 09:40)
Visur reikalingas saikas. thumbup.gif

as ir neatsisakau varskes.o ypac kai grisiu i lt tai as ja vien tik ir mintu per atostogas, tiek atsivalgyt noriu biggrin.gif va siandien neturiu saldytuve varskes pusryciams, viskas nebezinau ka valgysiu, kas uzkis gerai, ko noret galeciau biggrin.gif pripratimas.. bet ir neatsivalgau niekad rauginto pieno produktu..
Papildyta:
QUOTE(Shantalė @ 2012 01 17, 14:44)

sverdavau maista kazkuri laika, kai sekiau kcal... o sekti kcal ir sverti, tai moko savo porcijas valgyti, ir neapsiryti. va tokia tikrai nauda. ismoksti savo porcijas.... nors ir dabar: mesa- delno dydzio, be pirstu dalies, suris- nykscio dydzio; darzoviu dvi geros saujos; angliavandeniu saujele....

kada is linu semenu akmenukus rankiojau..po saujele pasisemus ir vis ziurinedama... tai brolis uzmete ''ka jau net seklytes skaiciuot pradejai'' biggrin.gif tai va tikrai gali but paskui, kad 'nebemoki' nesveriant valgyt... bet akis pripranta, ir pradedi ta savo norma jausti...
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 17, 17:52)
Labutia,
nu mamkos mūsų temos šaunuolės thumbup.gif Žiūrėkit ir vaikus tokius auginkit mirksiukas.gif

Sidabrinis. Gymboss. MB nupirko user posted image

Pyyyyypppptttt!!! Va dabar visu pajegumu varysit smile.gif ! Sekmes! smile.gif
Atsakyti