Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 19:31)
Aciu Mo blush2.gif rasiau vakar kad baseine buvau, nu zinok net nezadejau rasyt cia, bet ten daug nepageidaujamo demesio sulaukiau is vyriskos puses... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif buvo ziauriai geda kazkodel....

ar pablūdai?? bigsmile.gif čia tik džiaugtis ir maivytis reik wub.gif

QUOTE(Shantalė @ 2012 01 16, 19:41)
sveikos, as vis sportuoju sportuoju, nu bet mano tos "meiles rankenos" niekaip nedingsta. lanko neturiu, kolkas finansai neleidzia, gal turit kokiu patarimu is patirties? unsure.gif

o man nedašilo,kas tos meilės rankenos blush2.gif
nuo savęs pasakyčiau,kad lankas stebuklų nepadarys-svoris krenta nuo visur tolygiai,stiprinant visą kūną,o ne atskiras dalis. Jis gal ir sumažintų liemens apimtį keliais cm,jeigu kasdien intensyyviai suksi,bet juk daugelio moterų problema ne liemuo,o pilvas,ar ne? 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 19:49)
i sedejau i vandeni isilindus, nedrisau islipt

nu tu pavarai doh.gif didžiuotis reik,ir praplaukt pro visus apsiseilėjusius kaip gulbei ežere flirt.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 20:47)
bet ryte vos is lovos issiridenau...

lotuliukas.gif
o kokias dar programas Tonis turi,be Insanity? g.gif blush2.gif

QUOTE(Cinside @ 2012 01 16, 20:52)
Kur tuos lankus perkat? Namie sesuo turi, tai visai smagu pasukti. Galvoju, gal visai norėčiau, bet ji brangiai mokėjo, gal 120 Lt. Pigiau nebūna?  g.gif

kuo sunkesnis,tuo brangesnis. Plius jeigu kažkoks magnetinis,masažinis g.gif visi "navarotai" dadeda savo.
Papildyta:
linn,o tu nenori pasirodyt albumiuke? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 21:04)
o kokias dar programas Tonis turi,be Insanity?  g.gif  blush2.gif
kuo sunkesnis,tuo brangesnis. Plius jeigu kažkoks magnetinis,masažinis  g.gif visi "navarotai" dadeda savo.
Papildyta:
linn,o tu nenori pasirodyt albumiuke?  rolleyes.gif

ne Tonio Insanity, o Shaun T veda tas treniruotes.O Tonis tai P90X serijas turi ax.gif
As jau irgi sviezios mesikes noreciau albumuke biggrin.gif
Atsakyti
pas mane pilvas yra plokscias, nu bet sonuose yra nereikalingu iskilimu, del ju figura atrodo neproorcinga... ant tu sonu nera daug riebalu, bet jie labai ryskiai matosi ypac nesiojant kelnias... kaip matau, man svoris nelabai proporcingai krenta...
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 21:36)
ne Tonio Insanity, o Shaun T veda tas treniruotes.O Tonis tai P90X serijas turi ax.gif 

ups,susivėliau biggrin.gif blush2.gif
o kaip tu,ar nusifotkijai trečiu rozu?

QUOTE(Shantalė @ 2012 01 16, 21:44)
pas mane pilvas yra plokscias, nu bet sonuose yra nereikalingu iskilimu, del ju figura atrodo neproorcinga... ant tu sonu nera daug riebalu, bet jie labai ryskiai matosi ypac nesiojant kelnias... kaip matau, man svoris nelabai proporcingai krenta...

daugmaž supratau,apie ką šneki. Kaip tik MB verkiau neseniai dėl tų šonų. Sakė,nuo čia krenta paskiausiai ir sunkiausiai,kai jau nebėra nuo ko krist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 21:52)
ups,susivėliau  biggrin.gif  blush2.gif
daugmaž supratau,apie ką šneki. Kaip tik MB verkiau neseniai dėl tų šonų. Sakė,nuo čia krenta paskiausiai ir sunkiausiai,kai jau nebėra nuo ko krist  verysad.gif

tai va kai buvau Lt, butent tada turejau fotkintis, matuotis... bet tik pasisverti teisejo smile.gif nes prasidejo reikalu tvarkymai ir kasdieniniai apsivalgymai(nuo vieno stalo prie kito).... doh.gif nu net nezinau, bet pastebejau kai bunu Lt visada bunu issiputus kaip balionas, nors ten ir maziau vandens geriau... g.gif
bet pavasari vel zadu pasipuikuoti albumuke, o dabar viskas tas pats, kardinaliu pakitimu nera...nors nesisveriau dar, po nauju tik sveriaus konstatavimui kiek kg pasidejo biggrin.gif jau sakiau, kad tiek kg dar ne viskas, svarbu bendras vaizdas.. o kai pradedu svertis, tada ir maziau sverti uzsimanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 21:52)
daugmaž supratau,apie ką šneki. Kaip tik MB verkiau neseniai dėl tų šonų. Sakė,nuo čia krenta paskiausiai ir sunkiausiai,kai jau nebėra nuo ko krist  verysad.gif

tai as dabar kai sukudu per uzpakali pastebejau, kai man isryskejo tie sonai, nes anksciau buvo figura tikru tikriausia kriauses, o dabar neaisku per tos sonus... ir pratimai nelabai padeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 20:52)

soniniai tie mesgaliukai sujungti su nugarine sritimi, tad reikia treniruoti nugara tip pat. Daznai nugara pamirstama, o tas labaiiii blogai, nes sustiprejus presui, presas 'tempia' figura linkti pirmyn (o kur dar krutines svoris..aisku kai pas kazka kazkoks svoris yra krutines srity g.gif );
sonams, kur dedas ant kelniu, pratimukai is bodyrockeriu galiu tik pasakyt: Reptile, Dancing Crab, Mountain Climber (sits labai geras nugarai), Side Crunches with lift....

Maruša, stebėjais, kad apsiryt galima sveiku maistu... na taip man jau savijauta, kai jaučiu, kad pilva tempia tai jau ir yra apsirijimas..nesvarbu ko.. siaip blogu neapsiryju niekad, nes tokiu dalyku nebuna net po akimis (nebent riesutai pastaru metu, bet ir tai ju daug suvartoju visur)... bet va sukrimsk lietuvisku dziovintu obuoliuku puse maiselio ir uzgerk arbatos..iki ryto ant pilvo neatsigulsi, tiek isbrinks tie obuoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 20:52)

va sonai tai pas mane diziausia problema doh.gif kaip noretusi kad nuo ju pirma ir kristu blush2.gif ,nes dabar kaip su gelbejimo ratu atrodau blush2.gif
sendien neblogai pasportavau ryte su vezimu nuejau kazkas 5km greitu zingsniu,po to dar JM 30 day shred padariau,ir vakare vel ejau pasivaiksciot tik si kart gal kokius 6.5km nuejau ,taip pat stumdama vezimeli mirksiukas.gif
na tikiuos kaip nors numest ta svori smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Siaip man atrodo, kad probleminėms vietoms labai tinka kalanetika, yra toks filmukas "10hours 10 years younger". Ten yra pratimai būtent tiems giliesiems dažniausiai nejudinamiems raumenims išjudinti. Labai greit matosi poveikis, gaila, kad aš kol kas 1 valandos nelabai randu savo dienoje schmoll.gif bet stengiuosi padaryti tai vieną tai kitą pratimą kai tik galiu.

Keliauju ruoštis bėgiojimui thumbup.gif

Geros Jums dieneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 17 sausio 2012 - 07:28
Labas rytas,
siandien planuoju su JM 30 day shred 2 lygi, pastumdyti vezima lauke ir vakare i sauna. Sloga kabinasi, gerkle persti. Kad tik neisisirgciau stipriau.

QUOTE(Cinside @ 2012 01 16, 20:52)
Kur tuos lankus perkat? Namie sesuo turi, tai visai smagu pasukti. Galvoju, gal visai norėčiau, bet ji brangiai mokėjo, gal 120 Lt. Pigiau nebūna?  g.gif

Pas kolege bandziau kazkoki hula hula, kurio svoris 1,2kg. Maciau reklaminiam laikrastyje, kad kainuoja apie 10 eur.

Meiles rankenos ir pilvo sritis tai baisi pas mane. Kai apsimaunu dzinsus, storesni megztuka tai dar puse bedos, bet kai sportine apranga, tai graugus vaizdelis, kaip visi lasiakai issiryskina. Ka daryt? Sesti ant low carb dietos?
Atsakyti
Antra diena sportuoju ir plius 1 kg unsure.gif Valgau tikrai nenuodėmingai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 17 sausio 2012 - 08:26
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 20:47)

na as matai irgi zadejau mestis i ta 10 min trainer  ir net visa iranga nusipirkau ant duru...

aš įrangos ant durų neturiu, aš vietoj cardio einu pabėgioti į lauką. Sportuoju aš ryte, apie 6 val., gyvenu bute, tai nesinori labai triukšmauti, jaučiu ir taip bobulyei gyvenančiai po manim girdisi. Turiu gumą, bet be rankenų.

QUOTE(MO @ 2012 01 16, 21:04)

linn,o tu nenori pasirodyt albumiuke?  rolleyes.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 21:36)

aš tai tikrai nelabai turiu ką rodyti. esu nusifotografavus, aceit nuotrauka prieš. Bet po taip ir nėra ir nėra ir nėra... O net ir progreso nėra blush2.gif

QUOTE(Shantalė @ 2012 01 16, 22:59)
tai as dabar kai sukudu per uzpakali pastebejau, kai man isryskejo tie sonai, nes anksciau buvo figura tikru tikriausia kriauses, o dabar neaisku per tos sonus... ir pratimai nelabai padeda verysad.gif

žinok lygiai tas pats pas mane buvo, kai buvau sukūdus truputį. Atrodo, net padidėjo tie šonai. Bet iš tikro, tai jie liko tokie patys, o kitur sukūdo.

QUOTE(summmer @ 2012 01 17, 07:25)

Keliauju ruoštis bėgiojimui thumbup.gif

o tu LT gyveni. Su kokiais batais bėgioji?

QUOTE(Cinside @ 2012 01 17, 08:26)
Antra diena sportuoju ir plius 1 kg unsure.gif Valgau tikrai nenuodėmingai g.gif

dažniausiai pradėjus sportuoti svoris šokteli. Man dar ir džinsai per šlaunis pradeda spausti, ypač lipant laiptais.
Atsakyti