Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labuka visoms pleputems 4u.gif
kol perskaiciau.... ax.gif
prisidedu prie VV, saunuoles mamkos 4u.gif
As ka tik po sportuku karsta.gif + dar diena tokiam ture buvau, gal kokius 10 km pesciom apejom, tai jau galvojau nebesportuosiu... bet dar siandien kaip ir tipo tokioj paskaitoj(ar pristatyme(knygos), net nezinau kaip pavadinti) buvau, ji buvo apie motyvacija, kaip motyvuoti save ir kitus zmones...tai labai fainai buvo, ir prisijuokem ir pajudet teko.. patinka man tokie pristatymai.. tikrai yra apie ka pamastyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 17, 20:02)
o ypac kai grisiu i lt tai as ja vien tik ir mintu per atostogas, tiek atsivalgyt noriu biggrin.gif

sverdavau maista kazkuri laika, kai sekiau kcal... o sekti kcal ir sverti, tai moko savo porcijas valgyti, ir neapsiryti. va tokia tikrai nauda. ismoksti savo porcijas.... nors ir dabar: mesa- delno dydzio, be pirstu dalies, suris- nykscio dydzio; darzoviu dvi geros saujos; angliavandeniu saujele....

kada is linu semenu akmenukus rankiojau..po saujele pasisemus ir vis ziurinedama... tai brolis uzmete ''ka jau net seklytes skaiciuot pradejai'' biggrin.gif tai va tikrai gali but paskui, kad 'nebemoki' nesveriant valgyt... bet akis pripranta, ir pradedi ta savo norma jausti...

man Lt varskyte pati skaniausia thumbup.gif

kad naudinga yra sverti maista tai net nera jokios abejones... drinks_cheers.gif bet su tais kumstukais, tai jau cia anksciau esu rasius, kad per mazai kcal gaunasi(vos apie 1000, kas aisku yra zemiau egzistavimo ribos, o ji beveik visiems yra 1200).As perskaiciavau tuos savo kumstukus kazkada, tai "no go" gavosi schmoll.gif ... pasekoje, apsirijimai blink.gif o be to juk sportuoji, tai aisku kad kunas daugiau auku reikalauja drinks_cheers.gif
o kai sveri tai tikrai matai kcal kieki ir kaip sakei akis igunda, nu geras dalykas yra kcal skaiciavimas thumbup.gif .. bet va laiko sunku tam rast doh.gif
Atsakyti

Pritariu MO.Dazniausiai tai psichologines problemos buna tu nutukusiu zmoniu.Ir jas iveikti paciam buna labai sunku, o dazniausiai neimanoma.Reikalinga pagalba is salies.
As buvau priaugusi desimt beveik kg per keleta menesiu,nes buvau uzsidepresavusi ir sviesos tunelio gale nemaciau.Valgis buvo vienintelis budas nusiraminti.Pareini po darbo uzsistresavusi visa,pagalvoji koks visdelto tas gyvenimas gali buti s.. ir davaj,sedim ir edam iki nebegalejimo.Ir protu puikiai suvoki, kad tai,ka darai yra baisu,bet valios nebuna, noro nebuna, nes kai uzpuola depresija nebelabai kas rupi.Tikrai gaila tokiu stambiu zmoniu,bet manau kad jiems reikia pagalbos.Aciu dievui prasviesejo mano gyvenimas, tai iskart nustojau kimst ir vel grizau prie sporto ir puikiai tai tesiu dabar.Per keleta menesiuku ta priaugta svori beveik ir numeciau.Liko du kg iki buvusio svorio,ir dar keletas kg iki visada svajoto, bet niekada nepasiekto:)
O del maisto pasirinkimo tikrai daug kas manau zino kad reikia valgyti sveika maista ir naturalu, bet tikrai ne kiekvienas tai zinantis isgali sau leisti pirkti tikra mesa, o ne pieniskas desreles,pigiausia margarina, o ne sviesta,ir pan.daznai vaisiams manau isvis nebelabai lieka pinigu.Cia kalbu apie Lietuva.Uzsienyje kiek pastebejau zmones gyvena truputeli geriau o ir kainu ir atlyginimu santykis yra geresnis ir zmones gali sau leisti gyventi sveikiau(kalbu apie lietuvius uzsienyje).Patys gyvenam UK ir valgom zymiai daugiau vaisiu,nei kad valgydavom LT, nes negaledavom sau leisti tokios prabangos.
Taip kad manau nereikia pulti tikrai i krastutinumusir tuo labaiu smerkti vienaip ar kitaip besimaitinanciu zmoniu 4u.gif

Linnn,as begioju irgi.Galiu pasakyti kokius kedus deviu.Ne firminiai kokie, paprasti, bet pastorintu padu.Ir tas padas toks kaip MBT batu (toks besilinguojantis).Man labai labai patogus,o svarbiausia manau tas storas padas, nes nebebuna tokio kruvio sanariams.Anksciau begiodavau su laisvalaikio bateliais ale kedais, nes neturejau kitokiu,tai jausdavosi ant sanariu,kad netinkami batai.O dabar pasaka tas storas padas man:)

Papildyta:
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 17, 16:50)
dekui visoms uz atsakymus 4u.gif nusipirkau abonementa i baseina ir jau 4 kartus buvau. kol kas tikrai patinka. nuplaukiu gal ir ne daug, bet palaipsniui manau ilges distancijos. o gal galetumet rekomenduoti nesunkius pratimukus sportui namie? kuriu nereiktu siustis, o butu galima ziureti online? (problematiskiausios vietos trys. todel domintu pilvui, uzpakaliui ir kojom)

as pradejau kazkada su 8min berniuku.pratimukai labai neblogi pradedanciajam ir laiko neatima labai daug.man buvo tas berniukas tikras atradimas kazkada smile.gif youtube yra,nereikia nieko siustis.
dar neblogu pratimuku sparkpeople puslapyje yra.irgi nereikia nieko siustis.
Atsakyti
QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 17, 17:20)
na tu ir SAUNUOLE 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,kad ir su mazyliu sugebi begiot 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif ,as tai tik vaikstau greitu zingsniu,nes neturiu kur palikt savojo vyrucio,o stadiono nera salia.bet man siaip paciai mieliau  vaiksciot greitu zingsniu nei begiot,galiu daugiau nueit nei nubegt ax.gif

Labas rytukas smile.gif

Dekui už palaikymą, nes savam kieme tai keistuole atrodau smile.gif

vaikščiojimas yra labai gerai, kai dukryte pasigimdžiau ilgą laiką apie sportus net negalvojau, tai vaikščiojimas buvo laaabai gerai. Dabar kol ji ziuri multikus vyras dar miega, aš pabėgiojiu, o po to einam į lauką, bet jau su 2.5 metu vaiku daug neprivaikščiosi, nes ji dažniau sustoja dairosi, mirksta žaidimų aikštelėje.

Aš pratus bėgioti kiaurus metus, visomis sąlygomis, tėtis keldavo mus su sese 6val iš ryto ir dumdavom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 17, 20:02)

kada is linu semenu akmenukus rankiojau..po saujele pasisemus ir vis ziurinedama...

o dėl kokios priežasties naudojai linų semenis.

QUOTE(jurgita-d @ 2012 01 17, 21:59)

Linnn,as begioju irgi.Galiu pasakyti kokius kedus deviu.Ne firminiai kokie, paprasti, bet pastorintu padu.Ir tas padas toks kaip MBT batu (toks besilinguojantis).Man labai labai patogus,o svarbiausia manau tas storas padas, nes nebebuna tokio kruvio sanariams.Anksciau begiodavau su laisvalaikio bateliais ale kedais, nes neturejau kitokiu,tai jausdavosi ant sanariu,kad netinkami batai.O dabar pasaka tas storas padas man:)

aš bėgioju su spec. bėgimui, o nike renkuosi dėl to, kad deduosi daviklį į batą, kuris skaičiuoja nubėgtą atstumą biggrin.gif .
O su nepritaikytais bateliais tikrai nefaina bėgioti, jei bėgi didesnius atstumus ir ant kietos dangos. Ne žiemos metu aš bėgioju pagrinde parke ne asfaltuotais takeliais. Tik iki parko asfaltu reikia bėgti.

QUOTE(summmer @ 2012 01 18, 07:26)

Dekui už palaikymą, nes savam kieme tai keistuole atrodau  smile.gif

Aš pratus bėgioti kiaurus metus, visomis sąlygomis, tėtis keldavo mus su sese 6val iš ryto ir dumdavom  doh.gif

aš šiandien iš sutiktų žmonių palinkėjimą gavau "gero sporto" thumbup.gif thumbup.gif . Gerai nuteikia. Dar kažkada buvo irgi: bėgu, eina porą vaikinų ir šneka telefonu vienas, ir sako į ragelį" kiti jau ir sportuoja jau, o tu ..." negirdėjau ką pabaigė, nes ir ausinukas ir nutolau. O buvo pusė šešių ryto. biggrin.gif

Oho kooks tėtis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 17, 19:52)
Sidabrinis. Gymboss. MB nupirko user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Varge varge, kaip aš tau pavydžiu blush2.gif Labai faina, sveikinu su dar vienu inventorium sporto biggrin.gif Laabai naudingas dalykelis
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 18 sausio 2012 - 10:04
Sveikos,
As jau po sporto su JM. Atradau, kad geriausias laika pasportuoti ryte, kai vaikas uzmiega apie 9val. Dar nesugalvojau, kur i dienotvarke ikisti dviracio mynima. Nepatinka man visai vakare pries miega.

QUOTE(summmer @ 2012 01 18, 07:26)
Labas rytukas  smile.gif
Aš pratus bėgioti kiaurus metus, visomis sąlygomis, tėtis keldavo mus su sese 6val iš ryto ir dumdavom  doh.gif

Cia jau kankinimas man butu unsure.gif
Atsakyti
Labą rytiką smile.gif
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 18, 10:03)
Sveikutes,
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Varge varge, kaip aš tau pavydžiu  blush2.gif   Labai faina, sveikinu su dar vienu inventorium sporto  biggrin.gif Laabai naudingas dalykelis
thumbup.gif

Baik, o tai suges bebe.gif biggrin.gif
Šiaip nu nėra brangu, jeigu norisi, ne tiek gi pramėtom. Kai pagalvojau kad už 4,5 lt šūdą atsisiuntus buvau iš kiniečių, kurio dangtelis nesilaiko, nes pigi plastmasė, tai dabar pakilus dolcui dar kokius 5,5 lt išmesk, tai jau 10 lt ant šūdo bus išmesta ir po poros mėnesių vėl nervuos. O plius dar nepasidarysi 2 intervalų, perstatinėji pribėgęs, o ne į sportą susikaupi smile.gif
Žiūrėjau kitų firmų, tai irgi turi savo kainą, o aprašymas menkas, nežinia kiek ten ko iš tikro yra ir dažnai baterija nepridėta bei parašyta kažkokia keista reikalinga. Atsisiųsi ir nerasi čia po to tokios. O į bossą eina normali smile.gif
Taigi pirkitės, kas norit, LT mūsų firmą palaikysim smile.gif

Beje, šiandien gėriau kavą su stevia, tai user posted image Pirmas ir paskutinis mano mėginėlis. Nenumirsiu nuo įprasto cukraus kavoje, ypač nuo rudojo ar nerafinuoto smile.gif

Galva nuo ryto skauda, dienos sunkios, kaip čia reikės ypatingai sunkoką kompleksą daryt g.gif Gaila bus pabloginti laiką....

Tiesa, mano tėtukas irgi bėgiodavo nuo jaunystės, nors jis daugelyje sričių toks kiek ribotas, bet vat sportas tikrai nebuvo jam svetimas g.gif Ir dabar arbu su mama sportuoja. Mamos lanstumas ne mažesnis nei mano turbūt. Parodai jai kokį pratimą, tai sako kas čia yra? Ima ir padaro bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 18 sausio 2012 - 10:17
QUOTE(summmer @ 2012 01 18, 08:26)

Super tėtis, įpratino nuo mažumės sportuoti. Nors tuo metu tai, turbūt nelabai žavėjo biggrin.gif

O, aš vakar padariau 30 dienų challenge 3 dienos treniruotės Lisa Marie dalį. Iš Šono pratimų padariau tik du pirmus. Vakar trūko energijos. Bet kiek vakar vaikščiojimo būvo pėstute bigsmile.gif Į darbą pėstutę ėjau normaliu tempu (30 min), į 10 aukštą laiptai lipau. Pas draugę į svečius ėjom pėstute ir atgal. Tai buvau labai patenkinta savimi. Tai per daug nesisieloju, kad ne viską padariau.
Šiandien į darbą taip pat atlėkiau pėstute. Tempas buvo greitesnis nei vakar, bet užtrukau tiek pat, nes vietomis buvo slidu. Šiandien lauke pliurzė tai fuu kaip nemalonu, kai šlapia.
O aš lauke bėgioti žiemą bijau sad.gif Baisiai man šalta atrodo, o ir rūbų tinkamų neturiu. Mano apranga sportinė labiau tinka sportuoti patalpoj.

O dėl sveiko maitinimosi Lietuvoj, tai nieko nesakysiu ir nelysiu į diskusijas, bet tik tiek užsiminsiu, kad su mūsų kainom ir mūsų atlyginimais (aišku ne visų), apie tokį dalyką kaip vaisius ir įvairesnes daržoves, galėsim greit pamiršti. Turint minimalias pajamas net pomidorų be akcijos greit nebenusipirksi. doh.gif
Atsakyti
Fainai Gymboss thumbup.gif labai gerai kokybiški daiktai smile.gif

patikėkit su sese nesidžiaugdavom, bet tėtis stengdavosi motyvuoti, ką nors įdomaus sugalvodavo mums vis, tai bėgdavom. Gavom pradžią dabar dirbam pačios, o sakėm kai užaugsim nebesportuosim biggrin.gif Beje sekmadienį buvau ištrūkus su tėčiu ir dar keletu bėgikų pabėgioti (vos kartu ištempiau blush2.gif ), tai kaip visi gerai atrodo niekas tiek metų neduoda kiek jiems yra. Atrodo 70 metų ne riba gyventi pilnavertį gyvenimą - slidinėjimas kalnuose, vasarą baidarės, dviračiai...

Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 18, 10:45)
. Atrodo 70 metų ne riba gyventi pilnavertį gyvenimą - slidinėjimas kalnuose, vasarą baidarės, dviračiai...

labai labai žavu

o tie gymboss tik su bodyrockeriais tinka? Reiks pasidomėti apie juos, gal ir man jo reik smile.gif .

O aš tai nesuprantu tų bodyrockerių, kaip ten sportuoti reik. Tos panos, kai įsijungi, tai šneka šneka šneka biggrin.gif . Vis galvoju, reik susikaupti ir įdėmiau pastudijuoti (man kalbos barjeras truputį yra).

Ir dar: o paskui jos kartu su jomis sportuoja, ir tik pasako kaip daryti ir kartu nesportuoja?
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 18, 10:45)
Atrodo 70 metų ne riba gyventi pilnavertį gyvenimą - slidinėjimas kalnuose, vasarą baidarės, dviračiai...

Ne riba tikrai. MB ledo rituli zaidzia, i kai kurias treniruotes ateina panasaus amziaus vyrai.
Atsakyti