Pritariu MO.Dazniausiai tai psichologines problemos buna tu nutukusiu zmoniu.Ir jas iveikti paciam buna labai sunku, o dazniausiai neimanoma.Reikalinga pagalba is salies.
As buvau priaugusi desimt beveik kg per keleta menesiu,nes buvau uzsidepresavusi ir sviesos tunelio gale nemaciau.Valgis buvo vienintelis budas nusiraminti.Pareini po darbo uzsistresavusi visa,pagalvoji koks visdelto tas gyvenimas gali buti s.. ir davaj,sedim ir edam iki nebegalejimo.Ir protu puikiai suvoki, kad tai,ka darai yra baisu,bet valios nebuna, noro nebuna, nes kai uzpuola depresija nebelabai kas rupi.Tikrai gaila tokiu stambiu zmoniu,bet manau kad jiems reikia pagalbos.Aciu dievui prasviesejo mano gyvenimas, tai iskart nustojau kimst ir vel grizau prie sporto ir puikiai tai tesiu dabar.Per keleta menesiuku ta priaugta svori beveik ir numeciau.Liko du kg iki buvusio svorio,ir dar keletas kg iki visada svajoto, bet niekada nepasiekto:)
O del maisto pasirinkimo tikrai daug kas manau zino kad reikia valgyti sveika maista ir naturalu, bet tikrai ne kiekvienas tai zinantis isgali sau leisti pirkti tikra mesa, o ne pieniskas desreles,pigiausia margarina, o ne sviesta,ir pan.daznai vaisiams manau isvis nebelabai lieka pinigu.Cia kalbu apie Lietuva.Uzsienyje kiek pastebejau zmones gyvena truputeli geriau o ir kainu ir atlyginimu santykis yra geresnis ir zmones gali sau leisti gyventi sveikiau(kalbu apie lietuvius uzsienyje).Patys gyvenam UK ir valgom zymiai daugiau vaisiu,nei kad valgydavom LT, nes negaledavom sau leisti tokios prabangos.
Taip kad manau nereikia pulti tikrai i krastutinumusir tuo labaiu smerkti vienaip ar kitaip besimaitinanciu zmoniu
Linnn,as begioju irgi.Galiu pasakyti kokius kedus deviu.Ne firminiai kokie, paprasti, bet pastorintu padu.Ir tas padas toks kaip MBT batu (toks besilinguojantis).Man labai labai patogus,o svarbiausia manau tas storas padas, nes nebebuna tokio kruvio sanariams.Anksciau begiodavau su laisvalaikio bateliais ale kedais, nes neturejau kitokiu,tai jausdavosi ant sanariu,kad netinkami batai.O dabar pasaka tas storas padas man:)
Papildyta:
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 17, 16:50)
dekui visoms uz atsakymus

nusipirkau abonementa i baseina ir jau 4 kartus buvau. kol kas tikrai patinka. nuplaukiu gal ir ne daug, bet palaipsniui manau ilges distancijos. o gal galetumet rekomenduoti nesunkius pratimukus sportui namie? kuriu nereiktu siustis, o butu galima ziureti online? (problematiskiausios vietos trys. todel domintu pilvui, uzpakaliui ir kojom)
as pradejau kazkada su 8min berniuku.pratimukai labai neblogi pradedanciajam ir laiko neatima labai daug.man buvo tas berniukas tikras atradimas kazkada

youtube yra,nereikia nieko siustis.
dar neblogu pratimuku sparkpeople puslapyje yra.irgi nereikia nieko siustis.