QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 18:24)
laba
klausyk sedindriuke pastebejau kad mes vakarines paukstytes
man nebera laiko dienom isijungti i jusu diskusijas, tai smagu kad dar aktyviai mergytes bendrauja ir aisku sportuoja
as dar tik eisiu sportuot, laukiu kol vakariene susivirskins....nes kitaip tai... viau
esu pavargus, eisiu kokios kavikes ikalt, energijai atstatyt...kitaip kazin ar istempsiu.Ka jus sportininkes darot jei esat pavargusios, bet reikia sportuot?gal kokiu kitokiu triuku zinot, isskyrus kavike? 

klausyk sedindriuke pastebejau kad mes vakarines paukstytes

man nebera laiko dienom isijungti i jusu diskusijas, tai smagu kad dar aktyviai mergytes bendrauja ir aisku sportuoja

as dar tik eisiu sportuot, laukiu kol vakariene susivirskins....nes kitaip tai... viau

mandy333

vakar neritminga buvau, anksti sliukinau lovon ir dar parijau tu niekseliu dziovintu obuoliu... raudondvario sventes parejo tai po ranka kas pakliuvo to ir uzrijau

bet siandien zemes trauka neveikia, tai sportuosiu... be sporto isproteciau, nes nugara greit pareitu, susilpnetu ir skausmai strenose griztu, kaip kad paauglystej budavo man delto ir reik sportuot... o dar kai jau tai gyvenimo budas tai ...