Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 18:24)
laba 4u.gif
klausyk sedindriuke pastebejau kad mes vakarines paukstytes mirksiukas.gif
man nebera laiko dienom isijungti i jusu diskusijas, tai smagu kad dar aktyviai mergytes bendrauja ir aisku sportuoja thumbup.gif
as dar tik eisiu sportuot, laukiu kol vakariene susivirskins....nes kitaip tai... viau doh.gif  biggrin.gif esu pavargus, eisiu kokios kavikes ikalt, energijai atstatyt...kitaip kazin ar istempsiu.Ka jus sportininkes darot jei esat pavargusios, bet reikia sportuot?gal kokiu kitokiu triuku zinot, isskyrus kavike? g.gif

mandy333 biggrin.gif va is vis mes sutapom siandien - as pasivalgiau, kol pagaminau vyriskiui, laukiau kol virskinas vakariene, kavikes ikaliau ir tuoj eisiu sportuot biggrin.gif pas mane 7pm jau biggrin.gif Darysiu Bodyrockerius smile.gif Paksui sukrimsiu du proteino bumbuliukus po treniruotes ir taip uzbaigsiu dienele smile.gif
vakar neritminga buvau, anksti sliukinau lovon ir dar parijau tu niekseliu dziovintu obuoliu... raudondvario sventes parejo tai po ranka kas pakliuvo to ir uzrijau biggrin.gif sportas sapnuose buvo biggrin.gif
bet siandien zemes trauka neveikia, tai sportuosiu... be sporto isproteciau, nes nugara greit pareitu, susilpnetu ir skausmai strenose griztu, kaip kad paauglystej budavo man delto ir reik sportuot... o dar kai jau tai gyvenimo budas tai ... smile.gif

Atsakyti
As neatsilaikiau siandien suvalgiau 4 sausainius po 40 kcal gun_bandana.gif Kai bunu pavargus mane iskart prie saldumynu traukia doh.gif Paskui uz tuos sausainius atmyniau dviraciu gera pusvalandi 250 kcal pagal parodymus sudeginau. Zinau zinau, mityba Nr1 metant svori.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 18, 18:51)
linu semenis naudoju nuolatos, i varske pusryciams beriuos kartu su visokiais riesutais ar sezamo seklom. o jogurta jei po treniruotes jau vakarienei per velu buna. i sausainius...

aš irgi naudoju su draugu. Jis tai nuo rūgšties, o aš ir nuo to ir dar tikėjausi kad virškinimo problemas spręs kažkiek. Na bet nelabai.

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 19:24)
Ka jus sportininkes darot jei esat pavargusios, bet reikia sportuot?gal kokiu kitokiu triuku zinot, isskyrus kavike? g.gif

net neįsivaizduoju. Aš namie tai turbūt ir nežinau ar prisiversčiau. Vat kai į klubą į kokią aerobiką, tai reikdavo tik treniruotę pradėti, kad ir kokia nusikalus būdavau, paskui energijos antplūdis, o čia g.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 18 sausio 2012 - 21:28
QUOTE(linnn @ 2012 01 18, 14:11)
Apie motyvaciją. Man labai labai motyvuoja šita VA reklama. Aišku, čia daugiau bėgiojančiom biggrin.gif . (su garsu fainiau. Ir atkreipkit dėmesį, kiek sporto ir ne tik žvaigždžių čia nusifilmavo smile.gif ).

Beje, šį iššūkį laimėjo vyrai sad.gifbiggrin.gif

Kokia faina reklama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 20:24)
laba 4u.gif
man nebera laiko dienom isijungti i jusu diskusijas, tai smagu kad dar aktyviai mergytes bendrauja ir aisku sportuoja thumbup.gif
as dar tik eisiu sportuot, laukiu kol vakariene susivirskins....nes kitaip tai... viau doh.gif  biggrin.gif esu pavargus, eisiu kokios kavikes ikalt, energijai atstatyt...kitaip kazin ar istempsiu.Ka jus sportininkes darot jei esat pavargusios, bet reikia sportuot?gal kokiu kitokiu triuku zinot, isskyrus kavike? g.gif

as sportuoju ryte.Veliausias mano sportas buna iki penktos vakaro,bet cia tik per iseigines.O siaip tik ryte sportuoju,nes vakare esu be fazes.Esu tikru tikriausias vyturys:)
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 18, 18:51)
linu semenis naudoju nuolatos, i varske pusryciams beriuos kartu su visokiais riesutais ar sezamo seklom. o jogurta jei po treniruotes jau vakarienei per velu buna. i sausainius...

priminei,užmečiau kažkur jas,o naudodavau irgi visur....

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 19:24)
laba 4u.gif

aš tai vakarinis paukštis. Ryte,dieną esu "be plionkės",užtat vakare užplūsta jėgos lotuliukas.gif o ryte ar pavakary daryk,ką nori,niekas nepadeda schmoll.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 18, 20:56)

as tai buvau nusprendus kad anksti ryte sportuosiu, nors ir keliuosi 5 kasdien, bet del tam tikru priezasciu vistiek neiseina pasportuot, tai vakare.. is tikruju galvojau bus blogiau... bet kazkaip atsigaunu nuo kavikes thumbup.gif
as vis zadu zadu kokiu irgi burbuliuku prisikept, bet reikia laiko rast... kazkaip sekmadieniai man gaunasi, vos ne kepimo, virimo, marinavimo ir t.t. diena doh.gif bet norisi sveiku- variantu turet namie...
pas mane kai buna puske is raudondvario, tai as nepasitenkinu tik obuoliukais...turi buti kalnas bulkuciu,saldainiu ir riebaus maisto doh.gif na man visada norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 21:59)
as tai buvau nusprendus kad anksti ryte sportuosiu, nors ir keliuosi 5 kasdien, bet del tam tikru priezasciu vistiek neiseina pasportuot, tai vakare.. is tikruju galvojau bus blogiau... bet kazkaip atsigaunu nuo kavikes thumbup.gif
as vis zadu zadu kokiu irgi burbuliuku prisikept, bet reikia laiko rast... kazkaip sekmadieniai man gaunasi, vos ne kepimo, virimo, marinavimo ir t.t. diena doh.gif bet norisi sveiku- variantu turet namie...
pas mane kai buna puske is raudondvario, tai as nepasitenkinu tik obuoliukais...turi buti kalnas bulkuciu,saldainiu ir riebaus maisto doh.gif na man visada norisi blush2.gif

5??? omg notworthy.gif swoon.gif
kas per burbuliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 01 18, 21:24)
Aš namie tai turbūt ir nežinau ar prisiversčiau. Vat kai į klubą į kokią aerobiką, tai reikdavo tik treniruotę pradėti, kad ir kokia nusikalus būdavau, paskui energijos antplūdis, o čia g.gif .

pas mane ir darbovetej ir mokykloj yra sporto klubai, galiu naudotis uz dyka... bet man deja nera laiko, be to reikalauja pasiruosimo, o kur dar ziurovu armija blush2.gif ... o va namie grizti, kada randi laisva minute tada pasportini smile.gif kazkaip as neturiu problemu priversti save sportuot,manau del disciplinos, uzsispyrimo...ok, gal siek tiek del perfekcionizmo doh.gif ... na aisku buna lomkiu, bet jos trumpalaikes ir lb retai max 2 dienas uzima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 18, 22:03)
5??? omg  notworthy.gif  swoon.gif
kas per burbuliukai?  g.gif

eeeeeee... marusa berods dar anksciau keliasi biggrin.gif o as esu totalus vyturys, o mano seimyna peledos....bet irgi megstu panaktineti blush2.gif
na cia reikia klausti sedindriukes recepciuko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita-d @ 2012 01 18, 21:49)

as sportuoju ryte.Veliausias mano sportas buna iki penktos vakaro,bet cia tik per iseigines.O siaip tik ryte sportuoju,nes vakare esu be fazes.Esu tikru tikriausias vyturys:)

tai kad is darbo griztu 15 val, po to maisto gaminimas, buitiniai dalykai..kol pavalgai... sulauki kol maisto turinio nebebus skrandi....ir gaunasi taip velai...siaip oficialiai as po 15 val laikau save irgi jau nebedarbinga, bet jei reikia tai reikia... ir darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 22:19)
o kur dar ziurovu armija blush2.gif ... 
na cia reikia klausti sedindriukes recepciuko tongue.gif

nu bet iš kur čia pas tave toks kompleksas,ką? kaip tik šluostytum nosis tiems spoksantiems,pademonstruodama toookį kūną ir toookį sportą cool.gif thumbup.gif
bet ir tu kažkokius burbuliukus minėjai,kas čia do daikts? g.gif

Kur mūsų Gytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 18, 22:25)

na kai nedaug zmoniu, tai kazkaip viskas ok, galiu toleruot kitu zvilgsnius... bet jei tik daugiau, pradedu kuklintis, gedintis...na bandau atsikratyti tu kompleksu, bet ziuriu sunkiai man sekasi.. cia nuo vaikystes ta turiu, sunku kazka pakeist doh.gif
manau sedindriuke turejo omeny power balls tongue.gif essen.gif manyciau.... g.gif
http://www.bodyrock....as-power-balls/
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 21:38)
na kai nedaug zmoniu, tai kazkaip viskas ok, galiu toleruot kitu zvilgsnius... bet jei tik daugiau, pradedu kuklintis, gedintis...na bandau atsikratyti tu kompleksu, bet ziuriu sunkiai man sekasi.. cia nuo vaikystes ta turiu, sunku kazka pakeist doh.gif
manau sedindriuke turejo omeny power balls tongue.gif essen.gif  manyciau.... g.gif
http://www.bodyrock....as-power-balls/

as ryte galeciau sportuoti, jei butu salygos, bet diena kazkaip vis tiek gautusi, kad valgyciau kazkai kitaip, uzryt pavojus didesnis butu; o vakare kai sportuoju - va zinau, kad vakarienei kazko reik lengvesnio, kad po 2 valandu sokinejant stempleje nejusciau maisto (bet buna...), tai ir neapsiryji per diena... dar turiu ziuret nepadaugint maisto, nes is karto po pietu darbe pradedu jausti rugstinguma stempej - del to ir su kava teko atsisveikint salyginai (dabar retsykiais tik apgaudineju save, kad nieko tokio)... bet kiek istyriau pojucius savo, tai grynai nuo per didesnio maisto kiekio jis man ir lipa stemple ...

mhm tie patys bumbuliukai rutuliukai. sudedamos dalys pagal spinteles turini smile.gif ir nereik kept. sukocioji kaip sakant ir viskas.. smile.gif
as va du sukirtau po BR treniruotes ir dar naturalaus jogurto su visokiom seklom biggrin.gif neatsivalgau as situ dalyku.. laukiu LT kada leksiu tai lesiu varske ta tikraja o ne cottage cheese (nebrokiju nebrokiju as cc, bet ne tas kad sliosas tikros varskes ir atsignybi kiek nori biggrin.gif ) ok seiles susitampiaui dusa geriau eit ir dantis issivalyt kad neuzryciau ko nors biggrin.gif

pas mane riebalai riesutu forma, ka galeciau apsiryt... daugiau nieko biggrin.gif lasiniu kilogramai saldytuve per kuriuos kitkam nera vietos, nesuerzina net alkanai bunant smile.gif

gyme sportuodavau su ausinuku ir vyru sekcijoj kaip sakant... kaip nejauku is tikro budavo.. merginos ar moterys pagrinde budavo ant takeliu arba dviraciu, o as viena tokia stangas bernu skyriuj tampau sau ir kojas kilnoju... bet kad ir kokie jie cia mieli ir draugiski, netrukdydavo man biggrin.gif israiska mano zudikiska matomai nekviesdavo bendraut 'netrukdykit, nepliurpt atejau, o atidirbt uz save ir uz tevyne' biggrin.gif kai su ausinuku dirbi, kazkaip neimi i plaucius tu zvilgsniu... ir net negaliu pasakyt, ar jie tokie budavo net... manau dabar vyru sekcijoje jei daryciau Bodyrock workout tai ir ne tik vyru demesio sulaukciau kaip i kokia laukine ziuretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 22:38)

labai suprantu tave 4u.gif bet pakeisti visada įmanoma,sulig požiūriu keičiasi viskas 4u.gif man asmeniškai daugelio kompleksų atsikratyti padėjo tinkamos knygos 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 18, 23:37)
*vakare kai sportuoju - va zinau, kad vakarienei kazko reik lengvesnio,
**sudedamos dalys pagal spinteles turini smile.gif
***lasiniu kilogramai saldytuve per kuriuos kitkam nera vietos, nesuerzina net alkanai bunant smile.gif
*israiska mano zudikiska matomai nekviesdavo bendraut

*man tas pats,geriau vakare,nes žinau,jog jeigu vakare laukia sportas,negaliu dieną prisiėsti,kad neapsunkčiau drinks_cheers.gif
**o kas čia per migdolų miltai,sumalti migdolai? o vietoj coconut oil ką galima pilti? Žiauriai skaniai pasirodė wub.gif
***pavydžiu,nes man lašiniai pusė gyvenimo lotuliukas.gif blush2.gif
**** lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 18 sausio 2012 - 23:58