Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kazkaip ramiu zinant kad as ne viena tokia biggrin.gif planuoju sia savaite sunormalizuot mitybe o nuo dar kitos pajung ir sporta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ojej,kiek prirašiusios,gaila,tik nepaskaityk kelias dieneles,ir kaip iš mėnulio iškritus verysad.gif
Žaviuosi jumis visomis wub.gif
Maruša,labai fainiai parašei drinks_cheers.gif
Irmulia,lygiai taip,kaip Gytis parašė darau 4u.gif
Kalbant pie Zuzaną,jeigu ji kriaušės tipo,ir dar "pastorėjus" grįžo,tai ką jūs manote pvz. apie Beyonce figūrą? ax.gif (šiaip,įdomu man 4u.gif )
Dėl receptų skyrelio,kažko abejoju,ar leis...Reikia irmulios klausti ax.gif
Mano gerklė kaip išdraskyta doh.gif Antradienio baseinas nuplaukia verysad.gif viliuosi,ryt turėsiu jėgų sportui...
Labos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 22 sausio 2012 - 22:38
QUOTE(MO @ 2012 01 22, 22:37)
Kalbant pie Zuzaną,jeigu ji kriaušės tipo,ir dar "pastorėjus" grįžo,tai ką jūs manote pvz. apie Beyonce figūrą?  ax.gif (šiaip,įdomu man  4u.gif )

Mano gerklė kaip išdraskyta  doh.gif Antradienio baseinas nuplaukia  verysad.gif viliuosi,ryt turėsiu jėgų sportui...

Labas rytas,
kad klipuose ir ta kūdena doh.gif biggrin.gif O Z. pati taip ant savęs sako, tai belieka tik pakartoti g.gif Juk daugumai moteriškų moterų nuo hormonų svyravimų ar šiaip kokio ėdimo ten juk ir auga

Sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 23 sausio 2012 - 08:41
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 07:40)
Labas rytas,
kad klipuose ir ta kūdena doh.gif  biggrin.gif O Z. pati taip ant savęs sako, tai belieka tik pakartoti g.gif Juk daugumai moteriškų moterų nuo hormonų svyravimų ar šiaip kokio ėdimo ten juk ir auga

Sveik 4u.gif

tai Z negrizo i bodyrockerius.. matei ja net pasalino nuo BR puslapio fono smile.gif Ji su savo kanalu gris ir bus matyt kaip ten veliau bus....

taip hormonai, uzvalgymas, stresas...ir dupce paplateja... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mityba pastaruoju metu buvo belekokia, vieną cardio treniruotę praleidau, būna dienų lyg tyčia kaip sakoma ax.gif Šiandien pamėginsiu pasiskaičiuot kcal, nes jau tuoj baigsiu savo programą, noriu ir toliau prisilaikyt daugmaž tokio paties kaloražo, baltymų-angliavandenių-riebalų santykio. O prieaugį nukratysiu! Šįryt 45 min. jėgos treniruotė, šią savaitę reikės dar tą "skolą" padaryt. Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...
Dėl receptų skyrelio, tai gal galima čia kelt idėjas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 08:40)
Labas rytas,
kad klipuose ir ta kūdena doh.gif  biggrin.gif O Z. pati taip ant savęs sako, tai belieka tik pakartoti g.gif Juk daugumai moteriškų moterų nuo hormonų svyravimų ar šiaip kokio ėdimo ten juk ir auga

Sveik 4u.gif

Na,pažiūrėk,kad ir čia , arba čia, ar čia ,čia jau tikrai kriaušė, ar ne biggrin.gif Ką aš noriu pasakyti,kad Z. man visai nė iš tolo neprimena kriaušės,pažiūrėjus į šias foto... Žinau, daugumos čia bendraujančių skonį smile.gif ,bet aš lieku prie savo, va tokia norėčiau būti,mmmm wub.gif (na,tik biškį leškos kad mažesnės būtų,o klubų apimtis,kiek teko rasti, 107cm bigsmile.gif tai į tiek irgi nenorėčiau grįžti lotuliukas.gif blush2.gif ,o presas,kaip tokį pasidaryti wub.gif
ačiū 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 09:44)
Sveikos,
Mityba pastaruoju metu buvo belekokia, vieną cardio treniruotę praleidau, būna dienų lyg tyčia kaip sakoma ax.gif Šiandien pamėginsiu pasiskaičiuot kcal, nes jau tuoj baigsiu savo programą, noriu ir toliau prisilaikyt daugmaž tokio paties kaloražo, baltymų-angliavandenių-riebalų santykio. O prieaugį nukratysiu! Šįryt 45 min. jėgos treniruotė, šią savaitę reikės dar tą "skolą" padaryt. Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...

sveika,tau tik trupinėlis beliko,nenuleisk rankų ir nepasiduok blogoms nuotaikoms 4u.gif 4u.gif
dėl skyrelio,gera mintis 4u.gif

Gerklė kaipišdraskyta,ką tik išplempiau puslitrį sultinio, šiandien nors temp.nėra unsure.gif kaip čia nepasuot su sportais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 23 sausio 2012 - 10:14
QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 09:44)
Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...

unsure.gif nieko nežinau, bet 4u.gif
Aš ir manau, kad galima čia, vistiek viską akimis permetam, o jei kam neįdomu, taigi galima praleist postą, pamačius, kad apie maistą smile.gif

Supratau, kad ČIA biggrin.gif Žodžiu, kur įkelsit, ten ir bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 23 sausio 2012 - 10:17
QUOTE(MO @ 2012 01 23, 09:13)
Labas rytas,
Na,pažiūrėk,kad ir čia , arba čia, ar čia ,čia jau tikrai kriaušė, ar ne  biggrin.gif  Ką aš noriu pasakyti,kad Z. man visai nė iš tolo neprimena kriaušės,pažiūrėjus į šias foto... Žinau, daugumos čia bendraujančių skonį  smile.gif ,bet aš lieku prie savo, va tokia norėčiau būti,mmmm  wub.gif (na,tik biškį leškos kad mažesnės būtų,o klubų apimtis,kiek teko rasti, 107cm  bigsmile.gif tai į tiek irgi nenorėčiau grįžti  lotuliukas.gif  blush2.gif ,o presas,kaip tokį pasidaryti  wub.gif
ačiū  4u.gif
sveika,tau tik trupinėlis beliko,nenuleisk rankų ir nepasiduok blogoms nuotaikoms  4u.gif  4u.gif
dėl skyrelio,gera mintis  4u.gif

Gerklė kaipišdraskyta,ką tik išplempiau puslitrį sultinio, šiandien nors temp.nėra  unsure.gif kaip čia nepasuot su sportais  g.gif

na bet Z stambeja ir apatineje srityje pirmiausia (ir sugrizus ji pastambejus apatinej daly), del to ji kriause... (biski beyounce foto .... ten tai gruse nebekriause.... nu grazu subtilu kai buna man bet ne tiek biggrin.gif) as ir mazute esu, bet esu kriause ir dedas viskas i kojas, uzpakali pirmiausia, atskalpuot reiktu gerai tikriausiai net kaulus kad be klubu buciau... Bet Z figura man ir wub.gif ir ugis mano ir jos toks pat, tai turiu vilti biggrin.gif is esmes patenkinta savim esu, stipreju kai sportuoju, grazeju, ir nereik iki maisto lesimo nusirist, ir tai kitu akimis lesu, o ne valgau.... bet nuolat lesineju, o nebaisuoklisko maisto ir uzdauginu ziurek.... biggrin.gif

maruša, tu gali! niekas nepaskendo savo prakaite wink.gif no pain no gain smile.gif bet be pain vis tiek galetu but ania smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 10:16)
unsure.gif nieko nežinau, bet 4u.gif
Aš ir manau, kad galima čia, vistiek viską akimis permetam, o jei kam neįdomu, taigi galima praleist postą, pamačius, kad apie maistą smile.gif

Supratau, kad ČIA biggrin.gif Žodžiu, kur įkelsit, ten ir bus smile.gif

jaučiu,galima būtų įdėti tų lengvų receptų temos nuorodą į pirmąją žinutę,atidarant kitą temą g.gif thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 23, 10:21)
ten tai gruse nebekriause....

lotuliukas.gif
o man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes smile.gif jusu skyrelyje esu naujoke kuri nori padraugaut ir paziuret kaip seksis smile.gif 4u.gif

siaip su dietom draugauju seniai bet rezultato jokio sad.gif dabar jau esu pasiekusi svori toki kad baisu i veidrodi ziureti verysad.gif zinau kad beda tame jog mazai judejimo , sedziu namuose auginu panele .
taigi noriu kad priimtumet mane 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, kažkaip buvo liūdnumo debesėlis užplaukęs, penktadienį su drauge kavinukėj po filmo pasisėdėjom, tai iš kelio išvedė.. Na nieko, svarbu, jog aš ir vėl kelyyy smile.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 10:16)

Aš ne visad spėju su jūsų tempais, tiek prišnekat, kad ojojoj, gal tikrai tam lengvo maisto kampely rašom, kas dietinasi, bet nesisportina, atsirinks manau savo patiekalus.
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 01 23, 11:03)
sveikos sportininkes smile.gif  jusu skyrelyje esu naujoke kuri nori padraugaut  ir paziuret kaip seksis smile.gif  4u.gif

siaip su dietom draugauju seniai bet rezultato jokio sad.gif  dabar jau esu pasiekusi svori toki  kad baisu i veidrodi ziureti  verysad.gif    zinau kad beda tame jog mazai judejimo , sedziu namuose auginu panele .
taigi  noriu kad priimtumet  mane  4u.gif

sveika pasijungus,ką žadi sportuoti? 4u.gif dietų efektas trumpalaikis smile.gif

QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 11:07)
Ačiū už palaikymą, kažkaip buvo liūdnumo debesėlis užplaukęs, penktadienį su drauge kavinukėj po filmo pasisėdėjom, tai iš kelio išvedė.. Na nieko, svarbu, jog aš ir vėl kelyyy smile.gif

Aš ne visad spėju su jūsų tempais, tiek prišnekat, kad ojojoj, gal tikrai tam lengvo maisto kampely rašom, kas dietinasi, bet nesisportina, atsirinks manau savo patiekalus.

4u.gif
aišku,galime rašyti smile.gif

Sedindriuke,primink dar savo blogo psl. blush2.gif
Atsakyti