kazkaip ramiu zinant kad as ne viena tokia
planuoju sia savaite sunormalizuot mitybe o nuo dar kitos pajung ir sporta

Sveikos
ojej,kiek prirašiusios,gaila,tik nepaskaityk kelias dieneles,ir kaip iš mėnulio iškritus
Žaviuosi jumis visomis
Maruša,labai fainiai parašei
Irmulia,lygiai taip,kaip Gytis parašė darau
Kalbant pie Zuzaną,jeigu ji kriaušės tipo,ir dar "pastorėjus" grįžo,tai ką jūs manote pvz. apie Beyonce figūrą?
(šiaip,įdomu man
)
Dėl receptų skyrelio,kažko abejoju,ar leis...Reikia irmulios klausti
Mano gerklė kaip išdraskyta
Antradienio baseinas nuplaukia
viliuosi,ryt turėsiu jėgų sportui...
Labos....

ojej,kiek prirašiusios,gaila,tik nepaskaityk kelias dieneles,ir kaip iš mėnulio iškritus

Žaviuosi jumis visomis

Maruša,labai fainiai parašei

Irmulia,lygiai taip,kaip Gytis parašė darau

Kalbant pie Zuzaną,jeigu ji kriaušės tipo,ir dar "pastorėjus" grįžo,tai ką jūs manote pvz. apie Beyonce figūrą?

Dėl receptų skyrelio,kažko abejoju,ar leis...Reikia irmulios klausti

Labos....
QUOTE(MO @ 2012 01 22, 22:37)
(šiaip,įdomu man
)
Antradienio baseinas nuplaukia
viliuosi,ryt turėsiu jėgų sportui...

Labas rytas,
kad klipuose ir ta kūdena

Sveik

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 07:40)
Labas rytas,
O Z. pati taip ant savęs sako, tai belieka tik pakartoti
Juk daugumai moteriškų moterų nuo hormonų svyravimų ar šiaip kokio ėdimo ten juk ir auga
Sveik

Sveik

tai Z negrizo i bodyrockerius.. matei ja net pasalino nuo BR puslapio fono

taip hormonai, uzvalgymas, stresas...ir dupce paplateja...

Sveikos,
Mityba pastaruoju metu buvo belekokia, vieną cardio treniruotę praleidau, būna dienų lyg tyčia kaip sakoma
Šiandien pamėginsiu pasiskaičiuot kcal, nes jau tuoj baigsiu savo programą, noriu ir toliau prisilaikyt daugmaž tokio paties kaloražo, baltymų-angliavandenių-riebalų santykio. O prieaugį nukratysiu! Šįryt 45 min. jėgos treniruotė, šią savaitę reikės dar tą "skolą" padaryt. Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...
Dėl receptų skyrelio, tai gal galima čia kelt idėjas?
Mityba pastaruoju metu buvo belekokia, vieną cardio treniruotę praleidau, būna dienų lyg tyčia kaip sakoma

Labas rytas,
Na,pažiūrėk,kad ir čia , arba čia, ar čia ,čia jau tikrai kriaušė, ar ne
Ką aš noriu pasakyti,kad Z. man visai nė iš tolo neprimena kriaušės,pažiūrėjus į šias foto... Žinau, daugumos čia bendraujančių skonį
,bet aš lieku prie savo, va tokia norėčiau būti,mmmm
(na,tik biškį leškos kad mažesnės būtų,o klubų apimtis,kiek teko rasti, 107cm
tai į tiek irgi nenorėčiau grįžti
,o presas,kaip tokį pasidaryti
ačiū
sveika,tau tik trupinėlis beliko,nenuleisk rankų ir nepasiduok blogoms nuotaikoms
dėl skyrelio,gera mintis
Gerklė kaipišdraskyta,ką tik išplempiau puslitrį sultinio, šiandien nors temp.nėra
kaip čia nepasuot su sportais
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 08:40)
Labas rytas,
O Z. pati taip ant savęs sako, tai belieka tik pakartoti
Juk daugumai moteriškų moterų nuo hormonų svyravimų ar šiaip kokio ėdimo ten juk ir auga
Sveik

Sveik

ačiū

QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 09:44)
Sveikos,
Šiandien pamėginsiu pasiskaičiuot kcal, nes jau tuoj baigsiu savo programą, noriu ir toliau prisilaikyt daugmaž tokio paties kaloražo, baltymų-angliavandenių-riebalų santykio. O prieaugį nukratysiu! Šįryt 45 min. jėgos treniruotė, šią savaitę reikės dar tą "skolą" padaryt. Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...

sveika,tau tik trupinėlis beliko,nenuleisk rankų ir nepasiduok blogoms nuotaikoms

dėl skyrelio,gera mintis

Gerklė kaipišdraskyta,ką tik išplempiau puslitrį sultinio, šiandien nors temp.nėra

QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 09:44)
Šiaip čia dėl nervų, ryt to užpuoliko teismas manęs laukia, labai nemalonu, tai nervinuosi...

Aš ir manau, kad galima čia, vistiek viską akimis permetam, o jei kam neįdomu, taigi galima praleist postą, pamačius, kad apie maistą

Supratau, kad ČIA

QUOTE(MO @ 2012 01 23, 09:13)
Labas rytas,
Ką aš noriu pasakyti,kad Z. man visai nė iš tolo neprimena kriaušės,pažiūrėjus į šias foto... Žinau, daugumos čia bendraujančių skonį
,bet aš lieku prie savo, va tokia norėčiau būti,mmmm
(na,tik biškį leškos kad mažesnės būtų,o klubų apimtis,kiek teko rasti, 107cm
tai į tiek irgi nenorėčiau grįžti
,o presas,kaip tokį pasidaryti
ačiū
dėl skyrelio,gera mintis
kaip čia nepasuot su sportais 

ačiū

dėl skyrelio,gera mintis

na bet Z stambeja ir apatineje srityje pirmiausia (ir sugrizus ji pastambejus apatinej daly), del to ji kriause... (biski beyounce foto .... ten tai gruse nebekriause.... nu grazu subtilu kai buna man bet ne tiek

maruša, tu gali! niekas nepaskendo savo prakaite

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 10:16)

Aš ir manau, kad galima čia, vistiek viską akimis permetam, o jei kam neįdomu, taigi galima praleist postą, pamačius, kad apie maistą

Supratau, kad ČIA

jaučiu,galima būtų įdėti tų lengvų receptų temos nuorodą į pirmąją žinutę,atidarant kitą temą

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 23, 10:21)
ten tai gruse nebekriause....

o man

sveikos sportininkes
jusu skyrelyje esu naujoke kuri nori padraugaut ir paziuret kaip seksis
siaip su dietom draugauju seniai bet rezultato jokio
dabar jau esu pasiekusi svori toki kad baisu i veidrodi ziureti
zinau kad beda tame jog mazai judejimo , sedziu namuose auginu panele .
taigi noriu kad priimtumet mane

Ačiū už palaikymą, kažkaip buvo liūdnumo debesėlis užplaukęs, penktadienį su drauge kavinukėj po filmo pasisėdėjom, tai iš kelio išvedė.. Na nieko, svarbu, jog aš ir vėl kelyyy
Aš ne visad spėju su jūsų tempais, tiek prišnekat, kad ojojoj, gal tikrai tam lengvo maisto kampely rašom, kas dietinasi, bet nesisportina, atsirinks manau savo patiekalus.

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 23, 10:16)

Aš ne visad spėju su jūsų tempais, tiek prišnekat, kad ojojoj, gal tikrai tam lengvo maisto kampely rašom, kas dietinasi, bet nesisportina, atsirinks manau savo patiekalus.
QUOTE(isabelaa @ 2012 01 23, 11:03)
sveikos sportininkes
jusu skyrelyje esu naujoke kuri nori padraugaut ir paziuret kaip seksis
dabar jau esu pasiekusi svori toki kad baisu i veidrodi ziureti
zinau kad beda tame jog mazai judejimo , sedziu namuose auginu panele .

sveika pasijungus,ką žadi sportuoti?

QUOTE(maruša @ 2012 01 23, 11:07)
Ačiū už palaikymą, kažkaip buvo liūdnumo debesėlis užplaukęs, penktadienį su drauge kavinukėj po filmo pasisėdėjom, tai iš kelio išvedė.. Na nieko, svarbu, jog aš ir vėl kelyyy

aišku,galime rašyti

Sedindriuke,primink dar savo blogo psl.