Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na zinokit sedziu ir "muriju" varske(dasidejus agurko ir paprikos) ir ... kilo ideja, kuri is tikruju persekioja mane seniai... blush2.gif kad atidaryti receptu skyriuje nauja temute, kur maistas butu specialiai sportuojancioms smile.gif kad ir ta varske, gal kas ruosia kitaip kad nestrigtu gerklej... siaip turiu daug receptu(tik ne lietuviu kalba) bet ka jus pasakytumet i mano ideja?(ypac sedindriuke galetu pasireikst thumbup.gif ) blush2.gif na as pati laiko ne per daug turiu... bet dasideciau(ypac kada turiu koki nuobodu savaitgali lotuliukas.gif ) ... tada cia maziau rasyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš varške su uogom, vaisiais, uogiene valgau, nes aš nesidietinu kažkaip specialiai, tai jaučiu saldūs receptai netinka tau? Dar galima šokoladu juk aplieti, riešutų pridėti...
Neišpeik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 17:44)
Na zinokit sedziu ir "muriju" varske(dasidejus agurko ir paprikos) ir ... kilo ideja, kuri is tikruju persekioja mane seniai... blush2.gif   kad atidaryti receptu skyriuje nauja temute, kur maistas butu specialiai sportuojancioms smile.gif kad ir ta varske, gal kas ruosia kitaip kad nestrigtu gerklej... siaip turiu daug receptu(tik ne lietuviu kalba) bet ka jus pasakytumet i mano ideja?(ypac sedindriuke galetu pasireikst thumbup.gif ) blush2.gif   na as pati laiko ne per daug turiu... bet dasideciau(ypac kada turiu koki nuobodu savaitgali lotuliukas.gif ) ... tada cia maziau rasyciau lotuliukas.gif

ha miargos biggrin.gif (tarti svelniai... as graziai cia ta miargos vartoju smile.gif ) skanaus mandy333!
pasireiksciau ir su savo violetiniais balandeliais siandien biggrin.gif bet kaip skaniai suejo mazulyciai du.... negaliu daugiau, tuoj pasportint eisiu, negaliu nusukti sporto siandien, nes bus vakarykscio pyrago ragavimas ir nusimato 2ni ir 3ni neapturet sporto.. nebent 3ni oro uoste Burpees darysiu biggrin.gif maniskis apsimestu, kad manes nepazista is karto ir obssesed crazy woman isvadintu biggrin.gif

varske rytais valgau: 150 gr cottage cheese, isipjaustau zemes riesutu, razinu, semenu, sezamo seklu, saukstelis riesutsviescio kai turiu ir riekele duonos su avokadu ir medum arba kokie nors mano uztermozijimai kaip kad kokosinukai ar kokie sausainiai tuo metu buna iskepti vietoj duonos (ale kaiip seniaiii kepiau .... ) ...

o norejau is tikro pasakyt, kad skyrelis gera mintis.. kur butu siek tiek sveikesni patiekalai be kruvos riebiu padazu ar 2 cm surio sluoksniom, ir ne deep fried maisto.... biggrin.gif hmm prisiminiau.. skotiskas delikatesas girdejau toks yra.... deep fried Mars sokoladukai.... prasidejo viskas nuo tu fish and chips uzeigu.... tik girdejus nes nesilankau tokiuose o ir 3ius metus cia jokio ju to slamstmaiscio nesu ragavus biggrin.gif uztenka vaizdu.... nereik nei lakios vaizduotes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 sausio 2012 - 19:21
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 22, 18:47)

Na as irgi valgau ir uogiene ir vaisius, nera del ko peikti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 22, 19:18)

jezau, tokio fried maisto tai manau cia niekas nevalgo, as asmeniskai mackdonalde gyvenime nesu buvus blush2.gif svori cipelinais uzsiauginau lotuliukas.gif
ta sportuojancioms maista, tai turejau omeny low carb, high protein ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 18:44)
Na zinokit sedziu ir "muriju" varske(dasidejus agurko ir paprikos) ir ... kilo ideja, kuri is tikruju persekioja mane seniai... blush2.gif  kad atidaryti receptu skyriuje nauja temute, kur maistas butu specialiai sportuojancioms smile.gif kad ir ta varske, gal kas ruosia kitaip kad nestrigtu gerklej... siaip turiu daug receptu(tik ne lietuviu kalba) bet ka jus pasakytumet i mano ideja?(ypac sedindriuke galetu pasireikst thumbup.gif ) blush2.gif  na as pati laiko ne per daug turiu... bet dasideciau(ypac kada turiu koki nuobodu savaitgali lotuliukas.gif ) ... tada cia maziau rasyciau lotuliukas.gif

thumbup.gif ideja, man praverstu
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 18:57)
jezau, tokio fried maisto tai manau cia niekas nevalgo, as asmeniskai mackdonalde gyvenime nesu buvus blush2.gif  svori cipelinais uzsiauginau lotuliukas.gif

ja ja mandy333, as kaip tik tokiu ir mintu ir tave remiu visom keturiom biggrin.gif tavo nuobodziu savaitgaliu rezultatu ir lauksiu wink.gif tema su nuotraukom darom smile.gif ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 19:57)
jezau, tokio fried maisto tai manau cia niekas nevalgo, as asmeniskai mackdonalde gyvenime nesu buvus blush2.gif  svori cipelinais uzsiauginau lotuliukas.gif

Bet visgi kokie jų ledai ir kokteiliai blush2.gif Visgi daug praradai doh.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.. skaitinėju karts nuo karto, bet parašyti neišdrįsdavau, nes per didelė baimė yra jog eilini kartą viską mesiu... motivacija nuolat dingsta lemiamu momentu. bet gal galit padėt? kaip čia įsijungti į jūsų būrelį?
ką sportuojat?
galvoju apie shred 30d programą, nes seniau bandžiau ir tik iki antro levelio dasiekiau. noriu įrodyt kad galiu įveikt visą.kokie atsiliepimai ? rezultatai. ačiū smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2012 01 22, 21:06)
sveikos.. skaitinėju karts nuo karto, bet parašyti neišdrįsdavau, nes per didelė baimė yra jog eilini kartą viską mesiu... motivacija nuolat dingsta lemiamu momentu. bet gal galit padėt? kaip čia įsijungti į jūsų būrelį?
ką sportuojat?
galvoju apie shred 30d programą, nes seniau bandžiau ir tik iki antro levelio dasiekiau. noriu įrodyt kad galiu įveikt visą.kokie atsiliepimai ? rezultatai. ačiū smile.gif))

Aš vis nesugebu ir pirmos dalies pabaigt. Kelias dienas pasportuoju ir atsiranda reikalų, dėl kurių turiu praleist dieną doh.gif Ir taip visad.
Užsispiriam ir pradedam nuo ryt, ką? Bus motyvacija didesnė abiems biggrin.gif Visas 30 dienų be jokio poilsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 22, 20:01)
Bet visgi kokie jų ledai ir kokteiliai blush2.gif Visgi daug praradai doh.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

vaikystej paragavau kazka ten, kokteili per jaunu dienu pasimatyma. uztenka biggrin.gif namie pradesiu gaminti ledus,serbetus (prisiruosimo reik ir produktu biggrin.gif) , nors ir taip del ju nesilydau biggrin.gif

as po ZWOD workout: 3 roundai su sandbag'u 15 kg, ir du roundai be sandbag (squat leg lift'ams). maikonas greziams buva biggrin.gif fju biggrin.gif einu uzkirst skanestu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 sausio 2012 - 21:22
sveikutes, man antras offas pagal grafika, ryt griztu i ritma thumbup.gif thumbup.gif
o kas liecia tema- as visom keturiom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 17:44)
Na zinokit sedziu ir "muriju" varske(dasidejus agurko ir paprikos) ir ...

o nebandet varske sumaisyt su mazyte skiltele trinto cesnako, siek tiek smulkintu graikiniu riesutu ir sauksta liesos grietines? siaip as varskes as nemegstu, bet toki misini kemsu patenkinta.
dar darau is varskes toki deserta - sumetu pusriebes varskes pokeli, ricotta surio indeli i virtuves kombaina, zeles sauksta brinkintos aisku, medaus sauksta, siek tiek vaniles esensijos, suplaku, imetu razinu sauja ir i saldytuva. toks gaunasi dietinis cheescake biggrin.gif
jeigu noriu pasilepint, tada dar dedu indeli mascarpone surio (sitas l.riebus) ir is kokiu nors sveikuolisku batoneliu (granola, musli bars) darau pagrinda juos sutrindama ir sumaisydama su siek tiek lydyto sviesto. cia jau nebe dietinis produktas gaunasi, bet gerai pasportavus, kalorijos mums nebaisios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 22, 20:01)
Bet visgi kokie jų ledai ir kokteiliai blush2.gif Visgi daug praradai doh.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

user posted image
geri ledai tai Haagen-Dazs, Ben & Jerry's ir pan.
Atsakyti