QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 17:44)
Na zinokit sedziu ir "muriju" varske(dasidejus agurko ir paprikos) ir ... kilo ideja, kuri is tikruju persekioja mane seniai...

kad atidaryti receptu skyriuje nauja temute, kur maistas butu specialiai sportuojancioms

kad ir ta varske, gal kas ruosia kitaip kad nestrigtu gerklej... siaip turiu daug receptu(tik ne lietuviu kalba) bet ka jus pasakytumet i mano ideja?(ypac sedindriuke galetu pasireikst

)

na as pati laiko ne per daug turiu... bet dasideciau(ypac kada turiu koki nuobodu savaitgali

) ... tada cia maziau rasyciau
ha miargos

(tarti svelniai... as graziai cia ta miargos vartoju

) skanaus mandy333!
pasireiksciau ir su savo violetiniais balandeliais siandien

bet kaip skaniai suejo mazulyciai du.... negaliu daugiau, tuoj pasportint eisiu, negaliu nusukti sporto siandien, nes bus vakarykscio pyrago ragavimas ir nusimato 2ni ir 3ni neapturet sporto.. nebent 3ni oro uoste Burpees darysiu

maniskis apsimestu, kad manes nepazista is karto ir obssesed crazy woman isvadintu
varske rytais valgau: 150 gr cottage cheese, isipjaustau zemes riesutu, razinu, semenu, sezamo seklu, saukstelis riesutsviescio kai turiu ir riekele duonos su avokadu ir medum arba kokie nors mano uztermozijimai kaip kad kokosinukai ar kokie sausainiai tuo metu buna iskepti vietoj duonos (ale kaiip seniaiii kepiau .... ) ...
o norejau is tikro pasakyt, kad skyrelis gera mintis.. kur butu siek tiek sveikesni patiekalai be kruvos riebiu padazu ar 2 cm surio sluoksniom, ir ne deep fried maisto....

hmm prisiminiau.. skotiskas delikatesas girdejau toks yra.... deep fried Mars sokoladukai.... prasidejo viskas nuo tu fish and chips uzeigu.... tik girdejus nes nesilankau tokiuose o ir 3ius metus cia jokio ju to slamstmaiscio nesu ragavus

uztenka vaizdu.... nereik nei lakios vaizduotes