Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MAILUTE @ 2012 01 22, 14:05)
sveikos merginos.nepykit kad tai isiverziau blush-anim-cl.gif norejau paklausti ar sportuodamos geriat kokius nors papildus.

Na as panasiai kaip sedindriuke, multi-vitaminus, zuvu taukus+ baltymu miltelius(PO TREFKES)arba irgi naudoju i ivairius patiekalus(blynai, pyragai, ledai...).Buna kad ne visada geriu po treniruotes(balt.kokteili) tai priklauso kiek ta diena gavau baltymu su naturaliu maistu ax.gif
galiu pasakyti kad VV yra sukaupusi daug informacijos apie papildus, tai tikekimes ji parasys ka nors 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 01 22, 14:18)
mandy333 - rezultatai matyti tik ant pilvo. Dabar, kai maždaug susiderinau mitybą, tikiuosi dar spartesnių rezultatų. Deja, bet su kojom prastesnė situacija..kaip buvo taip ir liko šlaunys 52cm po p90x.  doh.gif

na vistiek saunu, kad ir kazkokie rezultatai yra thumbup.gif as maisto tai laikiaus, tai ne( daugiausiai tai ne) bet vistiek 2 kg pameciau(1kg grizo per kaledines atostogas, nes 2 savaites nesportavau visai) ir daugiausiai cm nukrito per pilva.su kojom man panasiai kaip tau, dar kas blogai kad visa programa perejus nebeissimatavau paskutini karta, tai gal ir buvo kojose pakitimu ax.gif aisku pati kalta doh.gif dabar Insanity programa turiu, kartais is Tonio kokia trefke nugvelbiu tongue.gif bet pavasari zadu grizti pilnu tempu su P90X 2, jau taip nekantrauju pradeti, pasiilgau svoriu, kartais atsibosta sokinet doh.gif bet sokineju toliau, nes laiko neturiu ilgesnem treniruotem ax.gif svarbu sportuot, juk nesvarbu ka...nes pagrindas vistiek mityba drinks_cheers.gif tikiuosi aplankysi mus dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas cia per milteliai,kokia ju kaina.
as pries nestuma tai kartinita gerdavau pries treniruote.
siandien atsisiuciau p90x.
jetus kaip pavargau.galva isiskaudejo,pykina negaliu.
Atsakyti
Sveikos, as geriu omega3 ir giukozamino kapsules.Dar magnio kartas nuo karto pageriu,nes meslungis ima traukti kai jo truksta.
Mailute, o tu nepersistengei kartais,kad sitaip jautiesi?
Atsakyti
Prieš tai kalbėjote apie saldumynus...

Aš kadangi be galo juos mėgstu ir man niekaip jų nepavyksta atsisakyti (šiaip nelabai ir stengiuosi šiuo metu, nes maitinu, o pienukas turi būti saldus biggrin.gif )Taigi padariau susitarimą su savimi, kad valgysiu tik tai ką pati pasigaminu ir dabar labai sumažinau saldumynų kiekį bigsmile.gif Nes labai dažnai tiesiog neturi laiko pasigaminti, nors ir labai nori ir manau vaikams sveikiau, nes žinai kokie produktai įdėti ir pan.

Šiandien man poilsio diena, bet jau laukiu rytojaus bėgimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 22, 14:35)
galiu pasakyti kad VV yra sukaupusi daug informacijos apie papildus, tai tikekimes ji parasys ka nors 4u.gif

Labuka, kad nelabai, nes nusivyliau jais smile.gif net Maca man nieko gero, nejaučiu aš jokio skirtumo, jokios energijos ar ištvermės. MB irgi yra bandęs to ir ano, tai irgi nelabai kas pasiteisina. Dabar esu jam užsakiusi tokį tipo BCAA, Gytis minėjo, kad pavartoja, bet aš kažko jau iš anksto bijau, kad netiks unsure.gif O visokie karnitinai man iš viso nesusipratimas, nes jie būna širdį sodina, prakaitą varo, be nieko man daug geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 01 22, 16:11)
Sveikos, as geriu omega3 ir giukozamino kapsules.Dar magnio kartas nuo karto pageriu,nes meslungis ima traukti kai jo truksta.
Mailute, o tu nepersistengei kartais,kad sitaip jautiesi?

net nzn.seip jau gerus du men namie sportuoju.dazniausiai kasdien apie 40 min minimum.bet taip bloga dar nebuvo.gal persunkus man tie pratimai. g.gif pasirinkau ta clasik programa.tai buvo rankom ir presui. doh.gif nu bet galva isiskaudejo nerealiai.dar nebuvo taip.
seip dazniausiai viena diena elipsi minu o kita diena darau pratimus apie 40 min.dabar sugalvojau pagal sita programa,bet jauciu mesiu ja doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 22, 16:39)
Prieš tai kalbėjote apie saldumynus...

Aš kadangi be galo juos mėgstu ir man niekaip jų nepavyksta atsisakyti (šiaip nelabai ir stengiuosi šiuo metu, nes maitinu, o pienukas turi būti saldus  biggrin.gif )Taigi padariau susitarimą su savimi, kad valgysiu tik tai ką pati pasigaminu ir dabar labai sumažinau saldumynų kiekį  bigsmile.gif Nes labai dažnai tiesiog neturi  laiko pasigaminti, nors ir labai nori ir manau vaikams sveikiau, nes žinai kokie produktai įdėti ir pan.

Šiandien man poilsio diena, bet jau laukiu rytojaus bėgimo  thumbup.gif

Aš panašiai drinks_cheers.gif Nebent kokių sveikuolių randu ar judo šokolądo man niekas nepakeis, o dar kai girdėjau, kad vienas senyvas vyras interviu per radiją sakė, kad eilę metų kas dieną juodo suvalgo ir sveikas drūtas, tai visai gerai lotuliukas.gif
O šiandien tinginį darysių, labai priskanintą ir geriau reiktų paklausti ko nedėsiu nei ką dėsiu biggrin.gif

Irgi išeiginė man, buvau tik ilgam pasivaikščiojime
Atsakyti
va kaip/o as kazkaip apie karnitina buvau geros nuomones.man padejo jis kazkiek.
dabar sudomino tie milteliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2012 01 22, 16:43)
va kaip/o as kazkaip apie karnitina buvau geros nuomones.man padejo jis kazkiek.

Gal buvo koks trūkumas ar ką... Mes su MB galbūt jų neturime, tai mums per viršų viskas lipa. Po vieno įvykio su MB, kai pasielgė grynai kaip žvėris, kaip alfa patinas ir po to pats išsigando ir pajautė kaip puldinėja doh.gif tai pasakėm stop visokiems testosteroniniams ir pan., nes akivaizdu, kad netrūksta jo visai ir perdaug gaunasi g.gif o ir dėl visokių aminų, tai gaunasi, kad jei jau išsenki, paprastas saldainiukas daug geriau pasiteisina ir atgauni jėgas nei koks karnitinas. Galiu padaryti išvada, kad chemija yra chemija, o ir net su žolėm reikia žiauriai atsargiai, tarkime ta pati efedra juk žolė ax.gif
Sakau, aš pati nesuprantu kam ta BCAA užsakiau doh.gif Praeinas kuris laikas ir durnam žmogui susirodo, kad gal reikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
niu bet sako karnitinas tipo naturalus produktas.ar as klystu. g.gif
Papildyta:
ir seip raso juk prie papildu dazniausiai kad reik mityba ziuret ir pasportuot.tai manau ir taip turetu tada svoris kristi.
na buvo idomi jusu visu nuomone.aciu mergaites.noreciau prisijungti prie jusu.iki vasaros dar daug darbelio laukia
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2012 01 22, 16:09)
niu bet sako karnitinas tipo naturalus produktas.ar as klystu. g.gif
Papildyta:
ir seip raso juk prie papildu dazniausiai kad reik mityba ziuret ir pasportuot.tai manau ir taip turetu tada svoris kristi.
na buvo idomi jusu visu nuomone.aciu mergaites.noreciau prisijungti prie jusu.iki vasaros dar daug darbelio laukia

siaip karnitinas veikia tada, kai ji geri, sportuoji... meti gert, sako vsio... geriau prakaituoti naturaliai, intensyviau padirbant, ir susildant save, super butu jei masazus darytis itrinant gerai problemines vietas!ir taip isjudinant limfinius skyscius... bet tie karnitinai.. kaip kad ir minejo VV sirdi sodina.... vis tiek nera gerai tie staigus energijos pliupsniai ir tada raudoni zandai, kraujas tiesiog begioja po kuna, sirdis maskatuojas, o tu jau va tipo degini riebala.. vienam padedi, kitam kazkam kenki...

geriausiai zuvu taukai, sanariam papildai, multivitaminai.... jei jau labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2012 01 22, 16:43)

Na as asmeniskai perku Whey protein isolate, apie kitus papildus neturiu is vis jokio supratimo, nesu niekada pirkusi... manau ir nera man poreikio, nes kiek apsiskaiciau to stebuklingo poveikio kaip ir nera, vistiek reikalinga tvarkinga mityba! manau rezultatus galima pasiekti ir be jokiu stebuklingu geraliuku ax.gif
Atsakyti