Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(chérie @ 2012 01 08, 17:00)
Sveikos merginos.
Aš su tuo plaučių uždegimu į ligoninę atsiguliau. Atsiprašau, kad jus taip apleidau. Prisidavimų irgi kol kas nebežiūrėsiu, kol namo paleis... Po to gal vieną didelį prisidavimą padarysiu, ir pažymėsiu pokyčius už visą šį laiką 4u.gif

Galvok, kaip pasveikti greiciau, o ne apie prisidavimus. Zenklas, kad reikia pailset, organizmas eme ir pasieme atostogu nepriklausomai nuo tavo noru smile.gif Sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 01 08, 18:00)
Sveikos merginos.
Aš su tuo plaučių uždegimu į ligoninę atsiguliau. Atsiprašau, kad jus taip apleidau. Prisidavimų irgi kol kas nebežiūrėsiu, kol namo paleis... Po to gal vieną didelį prisidavimą padarysiu, ir pažymėsiu pokyčius už visą šį laiką 4u.gif

Vajei, sveik greičiau ir grįžk pas mus 4u.gif
Atsakyti
cherie, aciu dievui atsiradai, o galvojau kur dingai.... g.gif linkiu tau sveikatytes 4u.gif ir gerai sedindriuke sako, pamirsk tuos prisidavimus ir sveik doctor.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif
cherie , sveikatytes tau mergyt, greiciau sveik, 4u.gif 4u.gif

as vis ateinu paskaitau , visos cia bodyrockeres , tai nezinau, net ka parasyti, nes as nesportuoju pagal tai..tai ... blush2.gif belieka pasiskaityneti tik lotuliukas.gif
Atsakyti
tinute84,
tai kad mum idomu visoks sportas namie, kas ka daro, kas ka prisitaiko sau, kokia iranga sau pasigamina (nugi neprisipirksi visko ir tikriausiai ne pas visus yra laisvas kampas irangai laikyt... o noreciau..), taip kad bendraujam ir ne tik skaitom biggrin.gif as ilga laika ir tik skaitydavau, bet ai galvoju nei as mama, nei metu svori, tiesiog sportuoju, o tai ko nepasilabinus biggrin.gif taip ir prasidejo smile.gif iterpiu savo zodi cia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as ne pagal bodyrockerius sportuoju:) ale skaitau viska ir tiek smile.gif as tai begioju pagrinde. Man pats geriausias sportas, ypac kai orai padorus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Cherie,nesirūpink dėl prisidavimų,sveik tik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Permetu akim,ką prirašėt,kažkaip nėr ūpo pastaruoju metu bendravimui,nepykit blush2.gif juodi debesiai užplaukė,o aš kai kraštutinumų mėgėja,tai pulsiu biggrin.gif ne,ne rūkyt,ne gert,sportuot lotuliukas.gif kuri paminėjot Insanity,mandy333,tu rods? Vakar atsipumpavau įdomumo dėlei porą epizodų,mamamija,koks gėris thumbup.gif bigsmile.gif dievinu tokias intensyvias trenirovkes wub.gif prasitestinau vakar,ir tiek. Tai sportuosiu pagal savo programą,ir su šita pastrakaliosiu,kai juodos mintys pradės kibt smile.gif
Dar šiaurietiškas lazdas vakar išbandžiau-po prakaitu buvau thumbup.gif netiesa, VV,kad jops skirtos pagyvenusiems ir ligoniams-yra su jomis ką veikti,aišku,priklausomai,kokiu tempu eini,aš kai lėtai nemoku,tai man liuks jos pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
na va ir daugiau ne bodyrockeriu atsirado ax.gif visos pasikavojusios skaito biggrin.gif
Mo as tai buvau jau uzmigusi ant tu hanteliu su P90X, kazkaip uzsinorejau kazko intensyvaus biggrin.gif bet zadu pradeti P90X2 uz kazkiek laiko, visada bijodavau svarmenu nes galvodavau kad jau kai uzsivarysiu raumenis, kaip tu mergu kur kazkada buvau idejus... doh.gif bet ziuriu ne taip jau lengva uzvaryt, o be to patiko(ko aisku nesitikejau) ax.gif
paskaicius marusos rezultatus tai as irgi taip nekantrauju jau pradet, bet vis sau primenu kad negalima "per daug" maisto ribot visus metus, tik karta per metus vasaros sezonui.Buvau nusprendusi, kad tik pavasari uzsiimsiu raumenuku ryskinimu, o dabar ne gramo negaliu numest.Tai dantis sukandus, lauksiu pavasario smile.gif ...o taip jau norisi dabar ax.gif
Mo pas mus cia tos lazdos irgi populiarios thumbup.gif tai ar buvai Siauliuose ar ne? vis pamirstu paklausti g.gif vasara reikia koki meeta sisoms susiorganizuot, kur nors Klaipedoj smiltynej g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 09, 11:10)
Dar šiaurietiškas lazdas vakar išbandžiau-po prakaitu buvau  thumbup.gif netiesa, VV,kad jops skirtos pagyvenusiems ir ligoniams-yra su jomis ką veikti,aišku,priklausomai,kokiu tempu eini,aš kai lėtai nemoku,tai man liuks jos pasirodė  thumbup.gif

Laba blush2.gif
tai, kad jau susivariau su tom lazdom, tai dar pridėsiu: važiuojam mes prieš tris metus į kalnus per Lenkiją ir žinom tik kalnų kazdas. Matom, kad lygumoje, nebent tik vos vos į kalną eina žmonės su lazdom, tai vienoje vietoje, tai kitoje... Sakom, nu ir asilai, jiems kalnai turbūt čia vaidenasi, kad kalnų lazdas naudoja doh.gif lotuliukas.gif
O pasirodo lenkai jau anksčiau intensyviai užsiiminėjo šiaurietišku, o mes dundukai to dar nežinojome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 09, 12:58)
bet ziuriu ne taip jau lengva uzvaryt, o be to patiko(ko aisku nesitikejau) ax.gif
paskaicius marusos rezultatus tai as irgi taip nekantrauju jau pradet, bet vis sau primenu kad negalima "per daug" maisto ribot visus metus, tik karta per metus vasaros sezonui.Buvau nusprendusi, kad tik pavasari uzsiimsiu raumenuku ryskinimu, o dabar ne gramo negaliu numest.Tai dantis sukandus, lauksiu pavasario smile.gif ...o taip jau norisi dabar ax.gif
Mo pas mus cia tos lazdos irgi populiarios thumbup.gif tai ar buvai Siauliuose ar ne? vis pamirstu paklausti g.gif  vasara reikia koki meeta sisoms susiorganizuot, kur nors Klaipedoj smiltynej g.gif

tai jau tikrai,ne taip lengva juos užsivaryt...
Gal tau papildomo svorio reikia,dalinu? lotuliukas.gif
Buvau thumbup.gif
Dėl myto liuks būtų,kažkada siūliau čia temoj,bet nė vienos entuziastės neatsirado biggrin.gif Bendrai paėmus,esam visos išsibarsčiusios,kur kuri,tai sunkus atvejis.... verysad.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 09, 13:25)
Laba blush2.gif
tai, kad jau susivariau su tom lazdom, tai dar pridėsiu: važiuojam mes prieš tris metus į kalnus per Lenkiją ir žinom tik kalnų kazdas. Matom, kad lygumoje, nebent tik vos vos į kalną eina žmonės su lazdom, tai vienoje vietoje, tai kitoje... Sakom, nu ir asilai, jiems kalnai turbūt čia vaidenasi, kad kalnų lazdas naudoja doh.gif  lotuliukas.gif
O pasirodo lenkai jau anksčiau intensyviai užsiiminėjo šiaurietišku, o mes dundukai to dar nežinojome biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, su prasidėjusia žiema, kaip gražiai šįryt snigo wub.gif
O šiaip nesuprantu, mane turbūt pilnatis veikia ar ką, lyg ir miego pakanka, bet energijos nerasta, apie mitybą geriau patylėsiu. Kažkaip sunku darosi nusistovėjusio režimo laikytis, nors būtent jo dėka jaučiausi tikrai super. Na, praeis šis etapas, tikiuosi, ne man vienai sunku blush2.gif
Gal vis tik poilsio mažoka buvo savaitgalį, ar čia po švenčių taip išsiderinau. Su sportais viskas OK, jau ir svorius sunkesnius paėmiau, na padurniavau ir gana, vėl reikia grįžt į vėžes.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 09, 15:02)
Sveikos, su prasidėjusia žiema, kaip gražiai šįryt snigo wub.gif
ar čia po švenčių taip išsiderinau.

kur čia taip snigo g.gif g.gif pas mus sniego nė kvapo verysad.gif verysad.gif
aš irgi išsiderinus visais galais doh.gif console.gif
Atsakyti