QUOTE(mandy333 @ 2012 01 09, 21:23)
na as jau uzsimerkiu ir matau kaip abi lakstom  ei mergikes junkites prie musu, o mes dviese kai isprotejusios atrodysim
 ei mergikes junkites prie musu, o mes dviese kai isprotejusios atrodysim 

o baliukuose turi teisintis del kiekvieno kasnio+ dar ir patycu sulauki
 o baliukuose turi teisintis del kiekvieno kasnio+ dar ir patycu sulauki  

nors galvojau viena diena ta darysiu, kita is kitos operos, bet blyn uzstrigau....
 nors galvojau viena diena ta darysiu, kita is kitos operos, bet blyn uzstrigau....  na junkis prie manes
 na junkis prie manes  

Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti
  Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti   Na bet, gal šį kartą būtų kitaip
 Na bet, gal šį kartą būtų kitaip   
  . Nes jos neproporcingai liemeniui atrodo
. Nes jos neproporcingai liemeniui atrodo   Todėl dalyvauju toliau.
 Todėl dalyvauju toliau.

Na, bus pamoka ateičiai. Vakare numatyta kardio treniruotė 45 min., prisiduosiu po jos. Svarstau atnaujinti apsilankymus valgiaraščio temoje, reikia man to atskaitingumo, pasirodo. O čia, jei nieko prieš, savo sportus rašysiu kasdieninius.
 Na, bus pamoka ateičiai. Vakare numatyta kardio treniruotė 45 min., prisiduosiu po jos. Svarstau atnaujinti apsilankymus valgiaraščio temoje, reikia man to atskaitingumo, pasirodo. O čia, jei nieko prieš, savo sportus rašysiu kasdieninius. 

Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti
  Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti   Na bet, gal šį kartą būtų kitaip
 Na bet, gal šį kartą būtų kitaip   

pavasari galesiu ikvepti, dabar pleeaassss laikykis is idejos
 pavasari galesiu ikvepti, dabar pleeaassss laikykis is idejos 

Problema ta, kad galiu visą dieną maitintis sveikai, nepersivalgius, normaliomis porcijomis, o kai ateina vakaras galiu kažko apsiryti ..
  Problema ta, kad galiu visą dieną maitintis sveikai, nepersivalgius, normaliomis porcijomis, o kai ateina vakaras galiu kažko apsiryti ..   
   Man labai gėda, ir nežinau, kai išmokti ne ėsti, o valgyti, kaip ir visi kiti žmonės. (Dažniausiai tie persivalgymai kažko būna vakare) .. Kaip protrūkis .
  Man labai gėda, ir nežinau, kai išmokti ne ėsti, o valgyti, kaip ir visi kiti žmonės. (Dažniausiai tie persivalgymai kažko būna vakare) .. Kaip protrūkis .  

baisu. Jau savaite nevalgau jokiu sausainiuku, saldainiuku, pyrageliu.Esu ir seniau, dar velyvoj paauglysteje ta dariusi, tai atpratusi visai buvau nuo saldumynu ir ju isvis nebereikedavo.Bandau vel susiimti ir prisiminti savo jaunas dienas, kai uzssipyrimas ir ryztas verzte verzesi per krastus ir pasiekiau savo tikslo:)
  baisu. Jau savaite nevalgau jokiu sausainiuku, saldainiuku, pyrageliu.Esu ir seniau, dar velyvoj paauglysteje ta dariusi, tai atpratusi visai buvau nuo saldumynu ir ju isvis nebereikedavo.Bandau vel susiimti ir prisiminti savo jaunas dienas, kai uzssipyrimas ir ryztas verzte verzesi per krastus ir pasiekiau savo tikslo:) o dar tame amziuje ir taip sunku issiskirti is kitu, o cia keldavaus sesta ryto per vasaros atostogas ir begiodavau kas ryta anksti, kad kuo maziau zmoniu matytu:) Mityba kiek tada ismaniau pasireguliavau ir i dvylikta klase atejau gerokai pakudusi (visada buvau ta klases stambioji mergina).
  o dar tame amziuje ir taip sunku issiskirti is kitu, o cia keldavaus sesta ryto per vasaros atostogas ir begiodavau kas ryta anksti, kad kuo maziau zmoniu matytu:) Mityba kiek tada ismaniau pasireguliavau ir i dvylikta klase atejau gerokai pakudusi (visada buvau ta klases stambioji mergina). 

Kartą grupei košės pritrūko per mane
 Kartą grupei košės pritrūko per mane  

Gera žmogui jaunam, kai vėjai galvoje, viskas už jį padaryta, tai tik ir ryk milžiniškas porcijas ir lakstyk laimingas.
 Gera žmogui jaunam, kai vėjai galvoje, viskas už jį padaryta, tai tik ir ryk milžiniškas porcijas ir lakstyk laimingas. Nemanau, kad vien valgis kaltas, tikrai ne
 Nemanau, kad vien valgis kaltas, tikrai ne  Greičiau netgi daugiau gyvenimo būdas
 Greičiau netgi daugiau gyvenimo būdas  

. Nesakau, kad norėčiau kimšti pastoviai ir nestorėti, bet paprasčiausiai norėčiau dėl to nesukti galvos. O gal rimtai dėl to nereikia sukti galvos, gal tai padėtų. O dabar, kai vis galvoji apie tai, tai net ir nevalgant valgai
 . Nesakau, kad norėčiau kimšti pastoviai ir nestorėti, bet paprasčiausiai norėčiau dėl to nesukti galvos. O gal rimtai dėl to nereikia sukti galvos, gal tai padėtų. O dabar, kai vis galvoji apie tai, tai net ir nevalgant valgai  .
 . .
 . 

.
 .