Sveikos,
kad cia jau tokios ispazintys apie valgymus prasidejo tai ir as issiterpsiu
as irgi visa diena galiu laikytis ir labai sveikai maitintis, uzkandziauti, gerti skysciu ir pan, bet ateina vakaras ir viskas dazniausiai baigiasi persivalgymu.Ir as labai noreciau istikruju ismokti valgyti, o ne esti, kimsti viska is eiles vos ne.Nors mes valgom namie sviezia savo gaminta maista ir nera jis koks nesveikas, daznai sriubos buna, salotu, darzoviu, vaisiu daug valgom, bet mano beda ta kad ir ka bevalgyciau valgau per daug.Nemoku vos pajutusi lengva sotumo jausma sustoti..O tiek as tiek vyras gaminam labai skaniai tai to saiko isvis dazniausiai nerasta
Manau dar auklejimas itakos turi, kad viska kas leksteje suvalgyti reikia, maisto ismesti negalima, jei koks likutis lieka puode, vistiek reikia ji pribaigti kad neismesti.Valgyti visada budavo pagirtina ir tai buvo sveiko stipraus vaiko ypatybe.
Zodziu, ispazinau ir as savo nuodomes

baisu. Jau savaite nevalgau jokiu sausainiuku, saldainiuku, pyrageliu.Esu ir seniau, dar velyvoj paauglysteje ta dariusi, tai atpratusi visai buvau nuo saldumynu ir ju isvis nebereikedavo.Bandau vel susiimti ir prisiminti savo jaunas dienas, kai uzssipyrimas ir ryztas verzte verzesi per krastus ir pasiekiau savo tikslo:)
tiesa dar kalbejot apie sportavima ir slapstymasi:) tai esu tai patyrusi ir as.Tevai gyveno kaime ir as kai sugalvojau begioti rytais budama gal 17metu(o tai buvo pries gerus 10metu) tai maniau is gedos sudegsiu nes visi ziuredavo kaip i kvailele po laukus lakstancia

o dar tame amziuje ir taip sunku issiskirti is kitu, o cia keldavaus sesta ryto per vasaros atostogas ir begiodavau kas ryta anksti, kad kuo maziau zmoniu matytu:) Mityba kiek tada ismaniau pasireguliavau ir i dvylikta klase atejau gerokai pakudusi (visada buvau ta klases stambioji mergina).
O dabar turiu tiksla ismokti valgyti, o ne esti, ryti, ir sporta padaryti neatsiejama gyvenimo dalimi(nors tai jau praktiskai igyvendinta, dievinu sportavima, o ypac begiojima,tik laiko ne visada tam yra).
Aciu kas skaitot, gyvenimo tokio ilgo posto nesu rasiusi
Papildyta:
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 01 10, 16:08)
Sveikos
Pamenu kai anksčiau tai intensyviai daugelis merginų sportavo pagal "Jillian Michaels - 30 Day Shred" programą . Ir noriu paklausti, ar niekas jau nebesportuoja pagal ją ?
Gal čia kaip sakoma "praeitas" etapas ir nėra ką veikti? (Jums)
Aš sumąsčiau pasportuoti būtent pagal šią programą 30d ir sekti rezultatus, manau, jie tikrai turėtų būti, kadangi ir be jų šiek tiek užsiėmimų turiu .
Papildyta:
Pas mane tas pats .

Problema ta, kad galiu visą dieną maitintis sveikai, nepersivalgius, normaliomis porcijomis, o kai ateina vakaras galiu kažko apsiryti ..

Man labai gėda, ir nežinau, kai išmokti ne ėsti, o valgyti, kaip ir visi kiti žmonės. (Dažniausiai tie persivalgymai kažko būna vakare) .. Kaip protrūkis .
as esu sportavusi pagal JM.Man visai patiko.Sportavau ja ir kitus trenerius, maisiau viska pagal nuotaika ir galimybes.Rezultatas buvo stipresni raumenukai ir dailesnis kunas ir neaugantis svoris.Bet nesu sportavusi tik JM ir visas 30 dienu is eiles.Bet bent jau man tai yra ka su ja veikti