Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 09, 21:23)
na as jau uzsimerkiu ir matau kaip abi lakstom lotuliukas.gif ei mergikes junkites prie musu, o mes dviese kai isprotejusios atrodysim doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 09, 20:33)
o ne slaptom sportuoti nes kiti nesupranta... ypac jei maza, nestambi, tipo kam sportuot.... tegu tie apsizioje slamstmaisti tv vepso... smile.gif

va pries man cia prisijungiant butent ta ir patyriau, kad niekas nesupranta ir turi vienas pasislepes sportuot verysad.gif o baliukuose turi teisintis del kiekvieno kasnio+ dar ir patycu sulauki doh.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 09, 21:04)
hihihi.gif
Žiūrau Insanity...omg....  blink.gif yra kas veikt  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif

na as jau beveik savaite varau doh.gif nors galvojau viena diena ta darysiu, kita is kitos operos, bet blyn uzstrigau.... blush2.gif na junkis prie manes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 09, 22:23)
na as jau uzsimerkiu ir matau kaip abi lakstom lotuliukas.gif ei mergikes junkites prie musu, o mes dviese kai isprotejusios atrodysim doh.gif

Nenoriu prisižadėti, bet jei neužpuls kokia nors nuotaikų kaita tuo laikotarpiu, tai gal ir prisijungčiau. Dažniausiai aš tokių meet'ų prisibijau. blush2.gif Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti blush2.gif Na bet, gal šį kartą būtų kitaip g.gif

Labukas visiems!!!

Su naujais metais!!!

Ką gi, pernai metais kartu su kitomis 40 bodyrockeriu dalyvavom tokiam 90 challenge (išbandyme). Turiu prisipažinti, kad mano sportavimas apsiribodavo tik 2-3 kartais per savaitę bei kiekvieną dieną didinamu burpees skaičiumi. Paskutines keturias savaites, deja, bet taip neradau laiko sportavimui, tačiau daugiau dėl tingejimo, nei dėl kokių nors pateisinančių aplinkybių. Pirmuosius pora mėnesių neblogai sekėsi prisilaikyti sveikesnės mitybos.
Apibendrinant įdėtas pastangas, pasiekti pakankamai neblogi rezultatai:
Krūtinė -4 cm.
Liemuo -6 cm
klubai -1,5 cm
Šlaunis -1 cm
Veidrodyje sau tikrai labiau patinku, nei pieš išbandymą. Nors, jei būčiau sportavusi bent 5 kartus per savaitę, bučiau pasiekusi žymiai geresnių rezultatų. Labiausiai noriu paploninti savo "leškas" blush2.gif. Nes jos neproporcingai liemeniui atrodo doh.gif Todėl dalyvauju toliau.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 09, 16:54)
- Na jo sunku suderint del meeto, bet galvojau vasara dauguma juk grizta liepos menesi, tai galetumem kur susiburt bigsmile.gif
- Na laikykis marusa, visko nesudirbk! tu musu pavyzdys, tai turi laikytis mirksiukas.gif

- Būtų visai smagu drinks_cheers.gif
- Laikausi, per pastarąsias dienas su maistu taip neblogai padauginau, bet pasekmes jaučiu dabar, savijauta neduok Dieve, blogiau nei pagirios doh.gif Na, bus pamoka ateičiai. Vakare numatyta kardio treniruotė 45 min., prisiduosiu po jos. Svarstau atnaujinti apsilankymus valgiaraščio temoje, reikia man to atskaitingumo, pasirodo. O čia, jei nieko prieš, savo sportus rašysiu kasdieninius.
Jūs irgi, įkvėpkit gi pavyzdį, o tai man sunku iš idėjos laikytis vis tik biggrin.gif
QUOTE(MO @ 2012 01 09, 18:43)
organizuosim kokias estafetes/varžybas gamtoje  lotuliukas.gif

Kodėl gi ne? thumbup.gif
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 10, 12:08)
Nenoriu prisižadėti, bet jei neužpuls kokia nors nuotaikų kaita tuo laikotarpiu, tai gal ir prisijungčiau.

Būtų šaunu! Reiktų fotosesiją su bikiniais surengti ir pirmam poste foto atnaujinti, va Gytis manau mielai pafotkintų biggrin.gif
Super rezultatai, taip ir toliau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 10 sausio 2012 - 13:36
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 10, 12:08)
Nenoriu prisižadėti, bet jei neužpuls kokia nors nuotaikų kaita tuo laikotarpiu, tai gal ir prisijungčiau. Dažniausiai aš tokių meet'ų prisibijau.  blush2.gif  Ir paskutinę minutę nusprendžiu nedalyvauti  blush2.gif Na bet, gal šį kartą būtų kitaip  g.gif

Hmmm... as niekada nesu dalyvavusi jokiouse panasiuose meetuose, tai net neisivaizduoju butent ko ten reikia bijoti? g.gif
Mo tikiuos nemusi manes? blink.gif
beje puikus rezultatai kristute97 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2012 01 10, 13:35)
Svarstau atnaujinti apsilankymus valgiaraščio temoje, reikia man to atskaitingumo, pasirodo. O čia, jei nieko prieš, savo sportus rašysiu kasdieninius.

Jūs irgi, įkvėpkit gi pavyzdį, o tai man sunku iš idėjos laikytis vis tik biggrin.gif

Būtų šaunu! Reiktų fotosesiją su bikiniais surengti ir pirmam poste foto atnaujinti, va Gytis manau mielai pafotkintų biggrin.gif
Super rezultatai, taip ir toliau!

kas cia per valgiarasciai?
Sunku, marusa, mums tave ikvepti, nes sedim ant pyragaiciu dietos doh.gif pavasari galesiu ikvepti, dabar pleeaassss laikykis is idejos wub.gif
vaje marusa na ir mintys tavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 10, 13:35)

- Laikausi, per pastarąsias dienas su maistu taip neblogai padauginau, bet pasekmes jaučiu dabar, savijauta neduok Dieve, blogiau nei pagirios :

tikrai taip. Gal ne blogiau nei pagirios kai jos būna, bet tikrai jausmas ne koks.

Ir man net šitas nepadeda, kažką ne taip aš darau (valgau per daug ir nelaiku ir + dar saldumynų padauginu).
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pamenu kai anksčiau tai intensyviai daugelis merginų sportavo pagal "Jillian Michaels - 30 Day Shred" programą . Ir noriu paklausti, ar niekas jau nebesportuoja pagal ją ?
Gal čia kaip sakoma "praeitas" etapas ir nėra ką veikti? (Jums) smile.gif
Aš sumąsčiau pasportuoti būtent pagal šią programą 30d ir sekti rezultatus, manau, jie tikrai turėtų būti, kadangi ir be jų šiek tiek užsiėmimų turiu . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 01 10, 14:55)
(valgau per daug ir nelaiku ir + dar saldumynų padauginu)

Pas mane tas pats . doh.gif Problema ta, kad galiu visą dieną maitintis sveikai, nepersivalgius, normaliomis porcijomis, o kai ateina vakaras galiu kažko apsiryti .. doh.gif blush2.gif Man labai gėda, ir nežinau, kai išmokti ne ėsti, o valgyti, kaip ir visi kiti žmonės. (Dažniausiai tie persivalgymai kažko būna vakare) .. Kaip protrūkis . blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 10 sausio 2012 - 15:05
Sveikos,
kad cia jau tokios ispazintys apie valgymus prasidejo tai ir as issiterpsiu blush2.gif
as irgi visa diena galiu laikytis ir labai sveikai maitintis, uzkandziauti, gerti skysciu ir pan, bet ateina vakaras ir viskas dazniausiai baigiasi persivalgymu.Ir as labai noreciau istikruju ismokti valgyti, o ne esti, kimsti viska is eiles vos ne.Nors mes valgom namie sviezia savo gaminta maista ir nera jis koks nesveikas, daznai sriubos buna, salotu, darzoviu, vaisiu daug valgom, bet mano beda ta kad ir ka bevalgyciau valgau per daug.Nemoku vos pajutusi lengva sotumo jausma sustoti..O tiek as tiek vyras gaminam labai skaniai tai to saiko isvis dazniausiai nerasta sad.gif
Manau dar auklejimas itakos turi, kad viska kas leksteje suvalgyti reikia, maisto ismesti negalima, jei koks likutis lieka puode, vistiek reikia ji pribaigti kad neismesti.Valgyti visada budavo pagirtina ir tai buvo sveiko stipraus vaiko ypatybe.
Zodziu, ispazinau ir as savo nuodomes doh.gif baisu. Jau savaite nevalgau jokiu sausainiuku, saldainiuku, pyrageliu.Esu ir seniau, dar velyvoj paauglysteje ta dariusi, tai atpratusi visai buvau nuo saldumynu ir ju isvis nebereikedavo.Bandau vel susiimti ir prisiminti savo jaunas dienas, kai uzssipyrimas ir ryztas verzte verzesi per krastus ir pasiekiau savo tikslo:)

tiesa dar kalbejot apie sportavima ir slapstymasi:) tai esu tai patyrusi ir as.Tevai gyveno kaime ir as kai sugalvojau begioti rytais budama gal 17metu(o tai buvo pries gerus 10metu) tai maniau is gedos sudegsiu nes visi ziuredavo kaip i kvailele po laukus lakstancia doh.gif o dar tame amziuje ir taip sunku issiskirti is kitu, o cia keldavaus sesta ryto per vasaros atostogas ir begiodavau kas ryta anksti, kad kuo maziau zmoniu matytu:) Mityba kiek tada ismaniau pasireguliavau ir i dvylikta klase atejau gerokai pakudusi (visada buvau ta klases stambioji mergina).

O dabar turiu tiksla ismokti valgyti, o ne esti, ryti, ir sporta padaryti neatsiejama gyvenimo dalimi(nors tai jau praktiskai igyvendinta, dievinu sportavima, o ypac begiojima,tik laiko ne visada tam yra).

Aciu kas skaitot, gyvenimo tokio ilgo posto nesu rasiusi blush2.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 01 10, 16:08)
Sveikos  smile.gif
Pamenu kai anksčiau tai intensyviai daugelis merginų sportavo pagal "Jillian Michaels - 30 Day Shred" programą . Ir noriu paklausti, ar niekas jau nebesportuoja pagal ją ?
Gal čia kaip sakoma "praeitas" etapas ir nėra ką veikti? (Jums)  smile.gif
Aš sumąsčiau pasportuoti būtent pagal šią programą 30d ir sekti rezultatus, manau,  jie tikrai turėtų būti, kadangi ir be jų šiek tiek užsiėmimų turiu . smile.gif
Papildyta:
Pas mane tas pats .  doh.gif  Problema ta, kad galiu visą dieną maitintis sveikai, nepersivalgius, normaliomis porcijomis, o kai ateina vakaras galiu kažko apsiryti ..  doh.gif  blush2.gif  Man labai gėda, ir nežinau, kai išmokti ne ėsti, o valgyti, kaip ir visi kiti žmonės. (Dažniausiai tie persivalgymai kažko būna vakare) .. Kaip protrūkis . blush2.gif

as esu sportavusi pagal JM.Man visai patiko.Sportavau ja ir kitus trenerius, maisiau viska pagal nuotaika ir galimybes.Rezultatas buvo stipresni raumenukai ir dailesnis kunas ir neaugantis svoris.Bet nesu sportavusi tik JM ir visas 30 dienu is eiles.Bet bent jau man tai yra ka su ja veikti thumbup.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad persivalgoma vakarais dėl to, kad dienos metu "persitaupoma". O iš tikro, tai geriau iki pavakarių sočiau pavalgyti, kad vakare neapimtų alkio jausmas.
Sunkiai ir man tai įsigyvendina, ypač, kai grįžti kartais tik kokią 8-9 val.

O aš sportuoti bandau su Tony Horton's 10-Minute Trainer, bet jaučiu kad nelabai kas gaunasi, nes kiekvieną dieną man nesigauna, bet čia mažesnė blogybė negu maisto nevaldymas visiškas, manau.

Papildyta:
QUOTE(jurgita-d @ 2012 01 10, 16:06)

Manau dar auklejimas itakos turi, kad viska kas leksteje suvalgyti reikia, maisto ismesti negalima, jei koks likutis lieka puode, vistiek reikia ji pribaigti kad neismesti.Valgyti visada budavo pagirtina ir tai buvo sveiko stipraus vaiko ypatybe.

as esu sportavusi pagal JM.Man visai patiko.Sportavau ja ir kitus trenerius, maisiau viska pagal nuotaika ir galimybes.Rezultatas buvo stipresni raumenukai ir dailesnis kunas ir neaugantis svoris.Bet nesu sportavusi tik JM ir visas 30 dienu is eiles.Bet bent jau man tai yra ka su ja veikti thumbup.gif

žinok pas mane tas pats. Išeitis - dėtis mažesnes porcijas

Vat o aš kiekvieną dieną pagal programą nepasportuoju. O labai gaila, kad taip neišeina man.
Atsakyti
Labutis,
išvysite mane dabar iš čia po to ką parašysiu ir šiai silpnų nervų žmonėms neskaityti biggrin.gif

Aš nuo vaikystės labai daug valgau. Nežinau net kodėl. Mano mamos cepelinai nėra labai dideli, esu didesnių mačiusi, bet vistiek ne miniai kokie ir jau maždaug būdama 8-9 metų suvalgydavau 4,5 cepo su mėsa, aplenkdavau tetę, kuris 4 suvalgydavo. Būdavo smagu lenktyniauti. Jau nekalbu apie savo poreikį saldumynams. Visi saldainiai surasti, suėsti. Paauglystėje eidavau vakarais dukterėčiai pieno, tai nė vakaro be šokolado. Studijų metais manimi stebėjosi, vos ne smerkdavo blush2.gif Kartą grupei košės pritrūko per mane biggrin.gif blush2.gif
Ir... nieko nebuvo blogo su svoriu. Žinot kodėl taip buvo manau? Nes buvo aktyvus gyvenimas. O dabar kas? Nenoriu dirbti kažkam, tai ir negaliu grįžti po penkių namo ir turėti ramios galvos. Pastoviai reikia savo atsėdėti, kad kažką turėčiau. O kad ir grįžčiau? Tai manot vien tik bėgiočiau kažkur aktyviai? Kaip? Namai, rutina, pareigos, reikalai doh.gif Gera žmogui jaunam, kai vėjai galvoje, viskas už jį padaryta, tai tik ir ryk milžiniškas porcijas ir lakstyk laimingas.
Bet ir tai dabar, tik išlekiu atostogų, akyse kūstu. Kažkas už kažką. Kas per dienų dienas kažkur laksto, galuojasi, o kas va prie kompų dirbam ir plepam sėdėdamos ax.gif Nemanau, kad vien valgis kaltas, tikrai ne schmoll.gif Greičiau netgi daugiau gyvenimo būdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 10, 14:35)

Laisvai biggrin.gif

Kalbnt apie jegu trukuma, tai ir man praita savaite kazkaip sunkiai sekesi, motyvacijos 0. Na dziugina, bent jau tas jog sportas 100% pagal programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 10 sausio 2012 - 18:01
Viciaus, o kodėl čia kas turėtų tave išvyti, man tai tik pavydą sukėlei biggrin.gif . Nesakau, kad norėčiau kimšti pastoviai ir nestorėti, bet paprasčiausiai norėčiau dėl to nesukti galvos. O gal rimtai dėl to nereikia sukti galvos, gal tai padėtų. O dabar, kai vis galvoji apie tai, tai net ir nevalgant valgai tongue.gif .
Šiaip, gi būna žmonių ir su labai labai greita medžiagų apykaita, o gal nereikalingo maisto tavo organizmas nepasisavina, ką suvalgai - tą palieki biggrin.gif .

O mano gyvenimo būdas irgi nebuvo visada sėdimas, bet aš niekada niekada nebuvau liekna, laiba, sportiško sudėjimo. Jau nuo pirmos klasės dėl blauzdų pergyvendavau ir nemėgdavau kojinyčių iki kelių, nes jos dar labaiu pastorindavo blauzdas, ypač baltos doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti