QUOTE(Serinute @ 2012 02 09, 14:58)
Ačiū JOLANCIUK, Jūs gal SODROJE ir dirbate, kad taip operatyviai čia info teikiate. Šaunu.
Dar prie to pačio. O jei gryžt į darbą jau su pilvuku, ir po poros mėnesių išeiti į dekretą. Tai tada ko gero SODRA jau skaičiuotų paskutinius 12 mėn į kuriuos įeitų mėnesio darbines pajamos, o likę 11 mėn ką mokėjo SODRA už antruosius vaiko priežiūros metus (tos pamažintos pajamos)? Ar aš teisi?
Nesvarbu ar iseis i darba ar ne,vistiek skaiciuos is to DU kaip pirmam,nes jis bus palankesnis.
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2012 02 09, 14:58)
Aisku. Tokie pat skaiciuosis ir uz VPA tada kaip suprantu
Taip
Papildyta:
QUOTE(egvi @ 2012 02 09, 15:09)
Laba diena,
noreciau pasitikslinti del Nestumo ir gimdymo atostogu ismokos:
Siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose iki 2 metu. Kadangi suejo terminas, tai darbovieteje vel uzpildziau nauja Nestumo ir gimdymo atostogu forma jau laukdamasi antrojo vaikelio. Ar man priklausys ismoka uz tas 126 dienas NGA, jeigu taip ar ji bus tokia pati kaip su pirmuoju vaiku? Ar tokio dydzio suma, kuria sudejus su gaunama ismoka uz pirmaji vaika nevirsytu 100 proc. mano draudziamuju pajamu per men.? O gal isvis nepriklauso, nes esu vaiko prieziuros atostogose?
Aciu
Gausit ta pati dekreta,tik jeigu virsija lubas,tai bus mazesne ismoka.
Papildyta:
QUOTE(R_S @ 2012 02 09, 16:00)
sveikutes, dar syk klausiu

tam, kad nenutruktu pasalpos mokejimas , antruju arba treciuju vaiko prieziuros metu pabaigoje reikia jau iseiti i dekreta? pvz pirma dekreto diena turetu buti bent priespaskutine VPA pabaigos diena? sitaip suprantu?
Kad skaiciuotu dekreta is to DU kaip pirmam vaikui,reikia kad nors viena diena papultu is pirmo vaiko VPA i antro vaiko ismoku apskaiciavima.