Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės

QUOTE(Uogienė @ 2006 07 08, 08:27)
. Ir be abejo geriau naudoti fizini, o ne chemini filtra  4u.gif Cia man labai ismanantis zmogus taip patare  ax.gif

Fizinis???Tu apie skieti???O jei ne sedi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 06 15, 23:20)
niu as tai tik uz spirig produkcija...

Na ir mes šitą naudojame,bet daugiau sakiau nepirksiu,nes tas baltumas tai vargina ir vaikas toks lyg pamėlęs atrodo doh.gif tai teks kokį kitokį paieškoti,kurio koncistencija labiau kreminė ir geriau įsigeria g.gif
O šiaip tai labai esu patenkinta visa šios firmos produkcija thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju eucerin kinder tikrai nenudega odele, pirkau vaistinej ,nes pc kazkaip nelabai patikimai kudikiui pirkt, bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes naudojame Nivea vaikiška losijoną SPF 40. Mums dar tik 3,5 mėn ir tokius apsauginius kremukus turėsime naudoti visą gyvenimą, nes nesigamina melaninas. Taip kad visai mums nesvarbu galima ar negalima naudoti kūdikiams apsauginius kremukus. O kitoms mamytėms patarčiau patepti vaikučius, nes saulytė dabar pikta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(negre @ 2006 06 22, 17:59)
O aš tai eucerino kremuką įsigijau ir labai fainas biggrin.gif

Pritariu! Tik vaziuodami pajurin jo negavom. Pirkom daug brangesni kt. firmos... Ir nepatiko. Kazkaip nekele pasitikejimo, nes ilindus maziui i vandeni matydavosi begantys balti lasai... Bet ne vienas mano bernelis nenudege saulutej. Maziu tai dar vezimuke uzmigdydavau, o dickio tai nuo saules nenuvarysi... Taip graziai parudo oda, bet nenudege. Ir vis tik, ne idegis man vaikui svarbiau. Taigi, vistik lieku kaip ir ankstesniais metais istikima Eucerinui. wink.gif

Atsakyti
MUMS VAISTINEJE REKOMENDAVO EUCERINA,BET KADANGI TUO METU JO NETUREJO,TAI PASIULE ALTERMED DERMA-SENSE SPF25.TIKRAI NEBLOGAS,BUVOME PRIE JUROS,MES SU VYRU NUKEPEM KAIP VEZIAI,O PYPLIU PARSIVEZEM BALTUTI.JO UZTENKA PATEPTI VIENA KARTA,ISLIEKA VEIKSMINGAS 8-VALANDAS,IR ATSPARUS VANDENIUI.KAINA APIE 40LT.
Atsakyti
As taip pat uz EUCERIN krema. Tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.
Atsakyti
Avon kremukas nuo saulės vaikams (SPF 30) thumbup.gif . Labai gerai. Mes net eksperimentą darėm su vienu tėveliu. Užrašėm jam ant kūno kai ką. Na, nesitikėjom, kad taip saugo. O užrašas ir liko baltas blush2.gif . Mums juokinga, o jam tai jau nelabai. bigsmile.gif
Atsakyti
O kos geras budas isbandyti kremu poveiki. Gal musu tetis irgi sutiks pabut ekspermentiniu triuseliu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2006 08 04, 18:07)
O kos geras budas isbandyti kremu poveiki. Gal musu tetis irgi sutiks pabut ekspermentiniu triuseliu... tongue.gif

Mes tai net nesitikėjom tokio efekto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negre @ 2006 06 22, 16:59)
O aš tai eucerino kremuką įsigijau ir labai fainas biggrin.gif

thumbup.gif mes jį irgi naudojam jau antri metai ir esam patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir Avono kremuka naudojam ir labai dziaugemes smile.gif .
Atsakyti