QUOTE(astull @ 2012 02 23, 12:15)
Man irgi taip yra buve, ir ne viena karta

Tai as, nupylusi ta skystimeli, pridejus trupiniu, puikiai ta mase sunaudojau po dengimo mase
ir ne kartą??

na, aš vis dėl to padariau dar taupiau

) sutepiau aš tortą su tuo kas gavosi, nes kai nurimo nervai, paplakiau truputį, tai dingo tas skystis, gavosi purus kremas, tik kad riebokas... dabar apipjausčiau tortą, tai man net skaniau, nei tikrasis rafaelo, kurio visai nemėgstu... o primena negro bučinį, tik kad ten be kokosų ir šokoladiniai biskvitai :
Papildyta:
man rafaello biskvitas neįveikiamas.. nei trankau, nei durelių neatidarinėju, nieko nedarau visiškai, bet susmenga ir vsio.. ir kiaušinius mažesniu dėjau, ir didesnius, ir miltų daugiau, mažiau, nieko... dabar visad kepu kiekvieną atskirai 26 cm skardoj ir gaunasi keturi stori biskvitai, kuriuos tepant truputį paploninu