Na va, ka tik paziurejau kaip mano Rafaelo biskvitas kepa
ogi vidurys susmego
kaip gaila
kepsiu antra dali ziuresiu vel kas gausis.
Nu niekaip nesuprantu... kame ten bedos su tuo susmegimu... man tfu tfu tfu tai pats paciausiais biskvitas. Gal per mazai miltu idedat?? Pagal kiausiniu dydi? Atidarinejat anksciau laiko dureles?? Trankot ka nors, kol biskvitas kepa?
Aš kai padauginau į tešlą miltų,nebesusmenga per vidurį
QUOTE(astull @ 2012 02 23, 12:15)
Man irgi taip yra buve, ir ne viena karta
Tai as, nupylusi ta skystimeli, pridejus trupiniu, puikiai ta mase sunaudojau po dengimo mase 
ir ne kartą??
Papildyta:
man rafaello biskvitas neįveikiamas.. nei trankau, nei durelių neatidarinėju, nieko nedarau visiškai, bet susmenga ir vsio.. ir kiaušinius mažesniu dėjau, ir didesnius, ir miltų daugiau, mažiau, nieko... dabar visad kepu kiekvieną atskirai 26 cm skardoj ir gaunasi keturi stori biskvitai, kuriuos tepant truputį paploninu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 23, 14:02)
Aš kai padauginau į tešlą miltų,nebesusmenga per vidurį
Antrasis irgi susmego
O kiek daugiau dadedat miltu?
Savo nuožiūra,šiek tiek daugiau
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 23, 15:07)
man rafaello biskvitas neįveikiamas.. nei trankau, nei durelių neatidarinėju, nieko nedarau visiškai, bet susmenga ir vsio.. ir kiaušinius mažesniu dėjau, ir didesnius, ir miltų daugiau, mažiau, nieko... dabar visad kepu kiekvieną atskirai 26 cm skardoj ir gaunasi keturi stori biskvitai, kuriuos tepant truputį paploninu 
man tas pats, nors pats biskvitas man labai, labai patinka, tik kad bedos visiskai tos pacios
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 23, 12:58)
Nu niekaip nesuprantu... kame ten bedos su tuo susmegimu... man tfu tfu tfu tai pats paciausiais biskvitas. Gal per mazai miltu idedat?? Pagal kiausiniu dydi? Atidarinejat anksciau laiko dureles?? Trankot ka nors, kol biskvitas kepa? 
man irgi tas pats, as nebekepu rafaelo biskvitu is viso, negaistu tam laiko ir nervu, neiseina ir nereikia, gal kada nors
kai reik baltų biskvitų pagrinde kepu rafaelo,niekad nepavedė...nieko recepte nekeičiu-gaunas super,,,gal nuo orkaites priklauso
aš va visad ant venteliatoriaus kepi
As kepiau juos ant virsutinio apatinio. reiks megint su vejeliu 
Žinokit rafaelo biskvitas ir man anksčiau sukrisdavo, ko gi tik aš nebandžiau
ir nedarinėjau, ir netrankiau, ir temperatūra žiūrėjau ir t.t. bet galiausia na gal šaukštu ar dviem daugiau miltų dadėjau ir kepiau naujoje formoje, ir nežinau kaip bet nebesukrenta man
nors sunku patikėti, kad forma galėjo turėti įtakos, gal ir miltai pagelbėjo
Ir šiaip rafaelo biskvitas tikrai pats pačiausias, tiek ir su kitais pertepimais
Ir šiaip rafaelo biskvitas tikrai pats pačiausias, tiek ir su kitais pertepimais
QUOTE(ataner.s @ 2012 02 23, 20:53)
As kepiau juos ant virsutinio apatinio. reiks megint su vejeliu 
Aš kepiau ant vidurinio ir su vėjeliu,biskvitas nesubliuško.Tik aš žinojau,kad negalima darinėti durelių,ištraukt vėl įstumti ir t.t nes biskvitui tikrai ne i naudą.Tiesiog kepant matydavau per pačias orkaitės dureles kokia situacija su biskvitu
QUOTE(eglute1990 @ 2012 02 23, 20:58)
Ir šiaip rafaelo biskvitas tikrai pats pačiausias, tiek ir su kitais pertepimais 
Tikrai pats pačiausias





