sulaistymo kiekis priklauso ir nuo pačio torto...vienus reik daugiau sulaistyt,kitus mažiau,kitų visai nereik.....
QUOTE(kirbe @ 2012 02 26, 16:21)
sulaistymo kiekis priklauso ir nuo pačio torto...vienus reik daugiau sulaistyt,kitus mažiau,kitų visai nereik.....
Suprantu, kad ne visus vienodai, bet tarkim Rafaelo arba Snikersui kiek sunaudojate?
QUOTE(Nima*** @ 2012 02 26, 17:44)
Suprantu, kad ne visus vienodai, bet tarkim Rafaelo arba Snikersui kiek sunaudojate?
Aš Rafaelui sulaistau visą stiklinę

Bandziau daryti kriausini karamelini torta.Mano skoniui tai kriauses be skonio kazkokios,valgant torta tik jauti kad kazka kramtai,o skonio nuo ju nera nei saldumo nei rugstumo,o jei vietoj kriausiu naudoti kons. ananasus ar persikus?O SIAIP TAI NIEKO,TIKRAI DAR DARYSIU

QUOTE(Nima*** @ 2012 02 26, 14:12)
Oho
Tuomet labai aišku, kodėl mano biskvitai sausi
Nes aš tik šepetėliu padrėkinu viršų, bet net stiklinės nusipilu... Daugiausia kiek esu sulaisčius, tai išėjo pusė stiklinės 



Su tuo puslitriu nepersistenkit... nes kabliuosit kose... man uztenka ir puses stiklines, kad butu dregnas tortas...
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 26, 19:35)
Bandziau daryti kriausini karamelini torta.Mano skoniui tai kriauses be skonio kazkokios,valgant torta tik jauti kad kazka kramtai,o skonio nuo ju nera nei saldumo nei rugstumo,o jei vietoj kriausiu naudoti kons. ananasus ar persikus?O SIAIP TAI NIEKO,TIKRAI DAR DARYSIU 

Va va, man irgi jos be skonio, kramtai ir tiek, bet bendram kontekste skanu

QUOTE(Nima*** @ 2012 02 26, 17:44)
Suprantu, kad ne visus vienodai, bet tarkim Rafaelo arba Snikersui kiek sunaudojate?
snikerio aš nekepu,tai nežinau ,o rafaelui taip maždaug nuo pusės stiklinės iki stiklinės... ...šiaip aš mėgstu šlapesnius tortus....
as tiek snikersui, tiek rafaelui sunaudojau apie stikline

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 26, 20:30)
Su tuo puslitriu nepersistenkit... nes kabliuosit kose... man uztenka ir puses stiklines, kad butu dregnas tortas...
AS kai pirma kart laisciau rafaelo (bet jis buvo keptas tapacia diena, tai po keliu valandu laisciau) tai vis a puslitri sulaiciau, tai tortas visas permirko

Kitasyki laisciau apie stikline

Bet pasirodo biskvitus reiktu sekancia diena sutepineti ir laistyti svieziu negalima


QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 26, 20:35)
Bandziau daryti kriausini karamelini torta.Mano skoniui tai kriauses be skonio kazkokios,valgant torta tik jauti kad kazka kramtai,o skonio nuo ju nera nei saldumo nei rugstumo,o jei vietoj kriausiu naudoti kons. ananasus ar persikus?O SIAIP TAI NIEKO,TIKRAI DAR DARYSIU 

Aš kaip tik neradau pirkt kriaušių, tai dėjau kons. ananasus.Skanu.Su rafaeliniu biskvitu gavosi labai minkštas, purus.

Dėl tortų sulaistymo, tai jei ilgiau pastovi, daug laistyti nereikia, nes ir pats kremas įsigeria.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 26, 19:35)
Bandziau daryti kriausini karamelini torta.Mano skoniui tai kriauses be skonio kazkokios,valgant torta tik jauti kad kazka kramtai,o skonio nuo ju nera nei saldumo nei rugstumo,o jei vietoj kriausiu naudoti kons. ananasus ar persikus?O SIAIP TAI NIEKO,TIKRAI DAR DARYSIU 

O aš paklausius kažkurios merginos patarimo pati kriaušių pasikonservavau šitam tortui


dabar net pamatavau kiek as laistau
visada pasidarau skyscio apie 100ml.(24cm tortui). kartais sunaudoju visa,kartais kazkiek lieka(priklauso nuo torto).bet daugiau tai tikrai nesu laisciusi.
bet teisingai kazkas rase,.kad kuo tortas ilgiau stovi,tuo labiau dreksta.namuose tortas dregnai sulaistytas stovejo turbut 4d,tai 2 buvo gerai,3d. normaliai,o jau 4d apacioj rasa susidare

visada pasidarau skyscio apie 100ml.(24cm tortui). kartais sunaudoju visa,kartais kazkiek lieka(priklauso nuo torto).bet daugiau tai tikrai nesu laisciusi.
bet teisingai kazkas rase,.kad kuo tortas ilgiau stovi,tuo labiau dreksta.namuose tortas dregnai sulaistytas stovejo turbut 4d,tai 2 buvo gerai,3d. normaliai,o jau 4d apacioj rasa susidare
