Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

lotuliukas.gif Išėję iš mados- tai turėjau omeny tokius, kur kažkada buvo ne šiaip madingi, o labai madingi ir drąsūs, arba buvo išskirtinai tik to laikmečio bruožas- ir kai tai apsivelkama tada, kai tas laikmetis gana seniai praėjo..

Mados sugrįžta, bet aš manau, kad jos visada sugrįžta kiek pakitę, įgavę naujų bruožų ax.gif

O šiaip mano postas gal pasirodė padrikas dėl to, kad aš kai kur kalbėjau apie gražias merginas, kurioms tinka viskas, ir apie tokias truputį nestandartinio grožio, kurioms deje,, tinka ne visos mados ax.gif

Daugmaž gražios merginos (pgl tą standartinį grožio supratimą) gali rengtis ir madą, ir klasiką, ir netgi išėję iš mados rūbai ant jų nerėžia akies- nes kai mergina graži, tai akis pirmiausia krypsta į ją pačią, o ne į rūbą- ir ji puošia rūbą, o ne rūbas ją, todėl kai yra tokia situacija, aš už tai, kad gali rengtis bet ką- vis tiek atrodys gerai ax.gif

Bet aš daugiau kalbėjau apie probleminės išvaizdos merginas, kaip čia pasakius blush2.gif Kadangi aš pati tokia esu, tai galiu paliudyti, kad kartais atrodyti gražiai su itin madingu rūbu, arba su minimalistinio kuklumo rūbu, būna beveik neįmanoma ax.gif

Aš, pavyzdžiui, esu 155-157 ūgio, o seniau dar buvau labai kūdutė (esu svėrusi ir 40 kg ir gal net mažiau- lamei, šiemt netikėtai priaugau ir sveriu visus 55 dabar thumbup.gif ), veidelis toks siauras, pailgas, mergytiškus, krūtinės, klubų ir šlaunų nerasta buvo pas mane- o dar kojos tokios trumpos ir kreivokos yra- tai patikėkit manim, kad su kukliu minimalizmu visada atrodydavau varganai, su itin madingais ar stilingais rūbais- kaip maištaujanti dvylikametė paauglė, o dar jei, pvz, madoj tik trumpi ir paprasto pasiuvimo sijonai- tai tada iš viso baisu būdavo- atrodydavau tiesiog taip, kaip nei viena iš jūsų neitų į gatvę už jokius pinigus, juo labiau į diplomų įteikimą...

Tiesa, niekada neatrodžiau kaulėta, nors smulki- todėl žmonės man visada duodavo iki klaiko mažą amžių (vienas net devynerius metus buvo davęs, kai man jau buvo virš dvidešimties blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif - nes tai buvo turistinėkje kelionėje, kai nėra galimybės dėvėti moteriškumą sukuriančių rūbų- visokių kostiumų, ar korsetų su kauliukais, sudarančiais linkį ties krūtine ir didinančiais klubus, aukštakulnių, etc. etc..)...

Tai tiesiog buvau ne tas žodis kaip pavargusi nuo buvimo amžinu "vaiku"
- kad pradėjau nešioti tą mano pačios nekenčiamą klasiką, arba tuos "pernelyg puošnius" rūbus- nes kaip tik apsivelki suknelę iki kelių, be jokių ten lankų ar kauliukų, paprastos medžiagos- taip tau duoda 12 metų vietoj 23 ir pan.- arba šiaip, atrodai dvigubai mažesnio ūgio... Nors visą laiką labiausiai mėgau būtent madingus rūbus- ir tokius neperkrautus...

O kai tik pradėjau nešioti ypatingesnėm progom tas visokias ilgas suknias su korsetais visokiais- iš karto pajutau skirtumą ir kitokias žmonių reakcijas, ir iš karto būdavau pastebėta wub.gif .. Ir jau niekas neduodavo dvylika metų..

Tiesa, dizaineris gal ir sugalvotų ką nors- bet kai finansai neleidžia pas dizainerius užsisakinėti, o parduotuvėse norimi fasonai nesimėto, o nuėjus pas siuvėją, ji dažniausiai nesupranta tų visokių navarotų, ir temoka pasiūti tiesų maišiuką, arba tą pačią klasiką, tik dar nuobodesnę ir paprastesnę nei parduotuvėse, tai tenka rinktis tai, ką sakau- nes mano atveju, tai geriau buvo atrodyti truputį per puošniai, bet atrodyti fiziškai normaliai, kad kartais kas nors vietoj diplomo neįteiktų pradinės mokyklos baigimo pažymėjimo kokio nors lotuliukas.gif

Nu bet čia gal tik man tokia problema blush2.gif Todėl kai žmonės nesusidūrę asmeniškai su tokiais dalykais- jiems sunku įsivaizduoti, kad madingas rūbas ne visoms tinka.. ax.gif -viskas, aišku, priklauso, nuo to, kokia mada, konkrečiai, tuo metu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 27 birželio 2008 - 22:53
user posted image
Atsakyti
Na galiu parekomenduoti Stepono 9 esanti "Trixy" salona, kuriame galima rasti ivairiam skoniui (ir figurai biggrin.gif ) labai graziu,isskirtiniu ir kokybisku sukneliu,kurios tarp kitko daug pigesnes nei kokioj Zaroj ar Mango.Patikekit manim,pati ten pirkau ir nesigailiu thumbup.gif Tikrai nereikes bijot,kad ka nors sutiksiu su tokia pat suknele smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Porker @ 2008 07 03, 13:17)
Na galiu parekomenduoti Stepono 9 esanti "Trixy" salona, kuriame galima rasti ivairiam skoniui (ir figurai biggrin.gif ) labai graziu,isskirtiniu ir kokybisku sukneliu,kurios tarp kitko daug pigesnes nei kokioj Zaroj ar Mango.Patikekit manim,pati ten pirkau ir nesigailiu  thumbup.gif Tikrai nereikes bijot,kad ka nors sutiksiu su tokia pat suknele smile.gif  thumbup.gif

Paskaiciau info ju puslapyje bet taip ir nesupratau blush2.gif Ar ten yra parduotuve? Kaip suprasti: galėsite užsisakyti Jūsų skonį atitinkantį rūbą ar aksesuarą. Mes taip pat Jums pasiūlysime galimybę įsigyti rūbą pagal individualų užsakymą.? g.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Kreipiuosi į Jus tikėdamasi sulaukti pasiūlymų, kaip apsirengti šimtadieniui. Norėtųsi be didelių pastangų, o gal tiksliau be didelių išlaidų atrodyti puošniai ax.gif
Atsakyti
aš asmeniškai į šimtadienį rinkčiaus gražius, tvarkingus tamsius džinsus ir kokią puošnesnę palaidinę, bet ne blizgančią iš visų pusių, o šiaip puošnesnė, na ir bateliai. va išleistuvėms reikalingos jau suknelės ir pan., o čia tik šimtadienis mirksiukas.gif

nors aišku, kai pas mane buvo, tai atėjo nemažai panelių su suknėm, kone kaip į išleistuves, bet dauguma su mielom suknelėm - sarafaniukais, džinsai + palaidinukė, juodos klasikinės kelnės + palaidinukė arba balti marškinėliai su liemene, gal kiek pabodę, bet gražu rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat uz tai kad simtadienis ne isleistuves - baliniu sukniu nereikia. Dar priklausomai nuo to kur vyks, jei kokioj pirty gali dzinsiukais ir bliuskute kokia pasipuost, o jei kokiam klube tai gali koki sarafaniuka ar suknute dailia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 12 sausio 2009 - 14:53
Mano planuose buvo juodos klasikinės kelnės ir tamsiai violetinės spalvos palaidinukė user posted image
Tačiau dauguma merginų planuoja vilkėti suknutes, todėl ėmiau abejoti savo pasirinkimu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manuela: 12 sausio 2009 - 15:31
Aš tai suknelės judos mažos ieškaus. Kažkaip šalia klasikos šįkart pabūsiu. O išleistuvėms, paskutiniui skambučiui jau rinksiuos kažką ryškesnio. smile.gif gražios jums šventės !
Atsakyti
Aš šimtadieniui užsisakiau juodą, lengvą suknelę, nes po mokyklos vakarinės dalies keliausim į klubą. O šiaip pastebėjau labai įvairiai ateina.
Atsakyti
Maza juoda suknele tinka visiems atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manuela @ 2009 01 12, 15:35)
Labutis visoms 4u.gif
Kreipiuosi į Jus tikėdamasi sulaukti pasiūlymų, kaip apsirengti šimtadieniui. Norėtųsi be didelių pastangų, o gal tiksliau be didelių išlaidų atrodyti puošniai ax.gif

per savo simtadieni buvau apsirengusi sjonuka ir bliuzele su svarkeliu
islaidu nebuvo labai daug
o ir atrodziau thumbup.gif
Atsakyti