Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

Na kitais metais manes tokios "problemos" laukia thumbup.gif
Atleisk,bet pirma suknele tavo parodyta man atrodo tokia jau paprasta ir nieko neypatinga.... schmoll.gif Daug tokiu maciau be galo. Pvz. as galvojau,kad noresiu buti su sijonu na tokiu iki keliu ir keliu sluoksniu (Keri filme "Seksas ir miestas" megdavo tokias vilketi)ir puosniu svarku isiuvinetu,bet tai norejau anksciau dabar jau noriu deveti grazia suknele gal,net mini(tik ne paprasta o kokia nors idomia),kad matytusi mano kojos nu nzn kas bus kitais metais ir ko noresiu biggrin.gif
Siap reikia apsispresti ar nori kazka ka noresi dar po to deveti ar kazka ypatingo neeilinioms progoms 4u.gif
Atsakyti
vat butent - noriu kazko tokio, ka galesiu devet ir paskui - i pokylius daznai nevaikstau smile.gif o atsiprasinet nereikia - cia gi skonio reikalas, be to modelis ne visai toks kokio noriu - nugara bus visai kitokia, iskirpte didesne, nu tokia sexova labai, taip kad tikrai bus isskirtine smile.gif paveiksliukas atspindi tik ilgi ir forma nuo pilvo i apacia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 21 birželio 2005 - 15:24
O kokia tavo figura?Ar noresi kazka paslepti arba atvirksciai paryskinti?

QUOTE(jamie @ 2005 06 21, 15:21)
vat butent  - noriu kazko tokio, ka galesiu devet ir paskui - i pokylius daznai nevaikstau smile.gif

Atsakyti
paryskint pecius ir krutine, idegusias kojytes (del to nenoriu ilgos)...
Atsakyti
Niu va as turejau favorites tokio saito nuoroda ten labai daug fainu sukneliu buvo,bet kaip tycia vakar ja istryniau sad.gif doh.gif
Jei nori isryskinti krutine ir pecius ir dar kojas as galvoju,kad ideliai tiks kokia nors idomi suknele neilga galima pavyzdziu paieskoti interneto parduotuvese ten fainos sukneles buna 4u.gif O jei trumpa tai dar bus galima ir i kokia diskoteka nueiti thumbup.gif

QUOTE(jamie @ 2005 06 21, 15:26)
paryskint pecius ir krutine, idegusias kojytes (del to nenoriu ilgos)...

Atsakyti
http://www.prom-dres...om/prom1120.jpg
Sitokio stiliaus grazi suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 21 birželio 2005 - 15:36
nu ieskau eskau biggrin.gif tik nieko nerandu... bent jau kol kas...
o gal man atsiust ta nuotraukyte gali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 21 birželio 2005 - 15:36
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 21, 15:33)
Sitokio stiliaus grazi suknele

nu nezinau, ne mano skonio... bet va sita tikrai grazi, tik kad ilga
http://www.divinebri...prom_tosca.html

ir dar sita
http://www.divinebri..._josephina.html
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 21, 16:33)

Taij tokio stiliaus ir su korsetu padaryt ir sijonu atskirai galima...
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2005 06 21, 16:44)

Va šita ir man graži thumbup.gif bet juk ilga, o kaip rašei tai nenori ilgos.
Siūlau paieškoti suknelės mažose parduotuvytėse, senamiestyje daug tokių parduotuvių, tikrai yra originalių ir vienetinių drabužių.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 21, 15:49)
Taij tokio stiliaus ir su korsetu padaryt ir sijonu atskirai galima...

Taip, va kazko tokio noreciau, tik, kad atskirai korsetas ir sijonas butu.
Jadzka, gal zinai kokia gera siuveja, kuri jau butu korsetu siuvusi?
Atsakyti
Mano nuomone tai tokia: Nusipirk vienoje vietoje ilga grazu sijona, kad tikrai butu sventiskas, na o po to jau prie sijono derink korseta, tikrai nebus tokiu paciu, juk tokio pacio skonio retai kas buna, o ypac derinant rubus is skirtingu vietu. biggrin.gif
Atsakyti