Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

Dabar tikrai vakarinės nebesisiūčiau... tik korsetas ir stilingas sijonukas....
arba daili suknutė iki keliukų + kokie nors aksesuarai įdomūs: pvz kokia gėlė arba šalikėlis arba karoliai perlioniai ar pan....
Atsakyti
Prisimenu, kaip man buvo su isleistuvem... rolleyes.gif
Kadangi pries molo pabaiga atsirado darbas, buvau uzsiemusi ir nelabai laiko turejau lakstyti po parduotuves, ieskoti apdaru.. Viskas aisku buvo atlikta paskutine diena.. Nusipirkau juodus- originalius batelius, susiradau spintoj suknele - tokia universlai, ir i kluba nueiti ir i bara su draugem.. Prisitaikiau juoda lakuota platu dirza (man dirzai labai patinka) , uzsidejau ant sukneles- gavosi labai originalus, stilingas vakarinis variantas, beje suknele buvo leopardo rasto (pilkai juoda). Ir pinigu sutaupiau, ir visai neblogai atrodziau thumbup.gif
Atsakyti
Maciau "Europoje" stilingu rubeliu vienoje is parduotuviu (nebeprisimenu pavadinimo), bet jau kaineles... blink.gif Korsetai kainuoja 450lt., bet nebuvo tokio, kuris man labiausiai istrigtu, tiesiog visi gana idomus ir tiek.. Siaip ten pilna ir visokiu bliuskeliu (tinkanciu i kluba, ar siaip kur), bet reikia tureti nors kokia krutine cry.gif , nes ten be pakietinimu. Juk nedemonstruosi, kad nieko neturi blush2.gif
Atsakyti
nusibodo man po pardas lakstyt, suvejos visos uzimtos tai suknele issinuomojau. raudona, ilga, ant petneseliu. neabejoju, kad daug raudonu bus, bet koks skirtumas - svarbu atrodysiu graziai. matavausi ir su korsetais, bet per daug puosniai atrode...
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 03, 16:14)
Juolab kad, jei suknele paprasta, juoda, tai skirtingus aksesuarus naudojant, neatrodo kad kiekviena karta eini vienodai apsirengus. mirksiukas.gif

sena gera tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ką merginos, man taip pat tokia problema buvo iškilus, bet greit susidorojau su ja. Taigi, kadangi gyvenu tolokai nuo sostinės, pasitaikius progai su mama nuvažiavom į audinių parduotuvę (Vilniui prie turgaus). Išsirinkau ploną medžiagą permatomą, pritaikiau pamušalą ir viskas. Sunkiausioji dalis buvo pereita, beliko "Burdoj" susirast tinkamą modelį ir mama per keletą vakarų ir pasiuvo. Įspūdis buvo thumbup.gif thumbup.gif ir neatrodė kaip iš vero modos ar teranovos kur pilna tokiu laksto. o ir kaina nesikandžiojo. tiksliai neatsimenu bet už medžiagą maximum 50lt sumokėjau. Ir jej kokia proga pasitaiko noris vis naujos suknelės o ne su ta pačia kelis balius atšokt wink.gif

va įkeliu foto suknelės:) vat sunku tik susirasti gerą siuvėją g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushrele: 08 liepos 2005 - 00:52
na nespejau jamie padeti, bet gal kitoms prireiks kada, mano dizainiere nuostabiai gerai siuva ir turi puikia fantazija ax.gif

tik aisku ji nepriims uzsakymo pries 10 dienu tongue.gif , kaip minimum pries menesiuka koki

PVZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 08 liepos 2005 - 15:03
Gal ir originalu, bet vaizdelis tai tikrai ne koks schmoll.gif ir tuo labiau tikrai ne mokyklos išleistuvėms.
Atsakyti
Sorceress apie kurią suknelę kalbėjai, kad vaizdas nekoks? Na man asmeniškai tai she suknelė tikrai netinka mokyklos išleistuvėms. Mano nuomone reikia kažko lengvo ir linksmo. smile.gif
Atsakyti
Apie she suknelę, juodą su rusvais nėriniais.
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2005 07 08, 19:05)
Sorceress  apie kurią suknelę kalbėjai, kad vaizdas nekoks? Na man asmeniškai tai she suknelė tikrai netinka mokyklos išleistuvėms. Mano nuomone reikia kažko lengvo ir linksmo. smile.gif

tai kad as ne konkrecia suknia siulau, o dizainiere mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau seses isleistuvese. Nu ka as galiu pasakyti... Buvo tokiu poniu (panelem pavadinti liezuvis neapsivercia), spaklios tiek, kas visus 30 duociau, jei nezinociau, kad jom po 18-19... blink.gif
Suknios - ivairiausios, buvo ir pustu, ir klasikiniu ilgu (tiesiu turiu omeny), ir kokteiliniu. Aisku, del skonio nesigincyjama, bet man pustos sukneles ni ni schmoll.gif
Ir siaip kas dar renkasi sukneles - svarbiausia, kad jums prie figuros tiktu fasonas, ir spalvos prie odos tipo, bo vakar pora toookiuuu prisiziurejau. cool.gif Labai stambi mergina aptempta raudona suknele, mergina trumpa suknele, suknele labai grazi, bet ale kojos tai sleivos... doh.gif Nu vienzo, neziurekit, kaip SUKNELE atrodys, o paziurekit, kaip JUS su ta suknele atrodysit. mirksiukas.gif
Atsakyti