Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 21, 17:42)
Taip, va kazko tokio noreciau, tik, kad atskirai korsetas ir sijonas butu.
Jadzka, gal zinai kokia gera siuveja, kuri jau butu korsetu siuvusi?

Man Šiauliuose siuvo senokai, ir Vilniuje, bet Vilnietė dabar sėdi toli toli....
Aij, mergičkos, mano geriausia draugė Liuks korsetą iš pigių rūbų pirko. Mokėjo gal tik 30 Lt. g.gif aš tikrai nežinau, nebandžiau.....
Ir nemanau, kad išleistuvėms pirkčiau iš ten g.gif aij, turiu aš kelis ir džiaugiuos.

Nu bet kaip man gražu korsetukas ir platėjantis sijonas su raukinukais ar daug pasijonių biggrin.gif yahoo.gif
Atsakyti
O man atrodo išleistuvėm tai tokia kaip tik būtų
http://www.divinebri...s/Cecilia_3.jpg
elegantiška,neiššaukianti ir graži ax.gif
Atsakyti
šiaip jei abejoji dėl stiliaus, taj pasikalbėk su klasiokėm ar kitom abiturientėm. Pas mus tai išleistuvėse buvo ir su ilgom balinėm sunelėm ir su paprastesnėm ir su kostiumėliais... Margumynas... Bet buvo smagu, nes niekas nesijautė nepatogiai ir kiti nežiūrėjo kreivai. Nežinau kaip pas jus priimta g.gif
Jei derinsi sijoną ir pvz korsetą, pliusas, kad galėsi jais puoštis atskirai ir kaskart atrodysi vis kitaip, naujai.
Ir siūlau pagalvot apie švarkelį, nes jei saulės lauksit, šaltoka bus (arba tau arba tam, ką nurengsi laugh.gif )
P.S.
kas ten sakė, kad sutapimai tik filmuose? Mes su geriausia drauge, net skirtinguose miestuose besiprekindamos vos nenusipirkom vienodų batelių (nenusipirkau, nes pinigų pritrūko biggrin.gif ) Vat kaip būna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 25 birželio 2005 - 22:43
Man tai gražu ant korsetuko minkštutis, tinkančios spalvos kašmyrinis arba plonytės moheros megztukas.... Koks su nėrinukais ir kokiom plunksnelėm...
Ir išvis,man korsetukas ir pusilgis sijonukas - thumbup.gif: jaunatviškai ir stilingai atrodo... Ir merginos, būtinai pabrėžkis moteriškumą ir kūno formeles biggrin.gif
Ir manau, kad jokių "Tortų" ant galvos, o geriau kokia romantiška šukuosena....
Prisimenu savo išleistuves: padarė man ant galvos tortą ir akis išdažė taip ryžkiai ir tamsiai, tai aš iš kirpyklos gryžus pakišau galvą po kranu ir viską nusiprausiau, o mama pasuko šiwk tiwk mano pusilgius plaukus ir padažė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 27, 12:33)
Man tai gražu ant korsetuko minkštutis, tinkančios spalvos kašmyrinis arba plonytės moheros megztukas.... Koks su nėrinukais ir kokiom plunksnelėm...
Ir išvis,man korsetukas ir pusilgis sijonukas - thumbup.gif: jaunatviškai ir stilingai atrodo... Ir merginos, būtinai pabrėžkis moteriškumą ir kūno formeles biggrin.gif
Ir manau, kad jokių "Tortų" ant galvos, o geriau kokia romantiška šukuosena....
Prisimenu savo išleistuves: padarė man ant galvos tortą ir akis išdažė taip ryžkiai ir tamsiai, tai aš iš kirpyklos gryžus pakišau galvą po kranu ir viską nusiprausiau, o mama pasuko šiwk tiwk mano pusilgius plaukus ir padažė biggrin.gif

Absoliučiai sutinku drinks_cheers.gif
Kaip čia anksčiau būdavo, kad visoms "tortus" padarydavo? doh.gif
Aš, iš kirpyklos grįžusi, kišau galvą po čiaupu ir paskui tiesiog lengvai pasukau, kad romantiškai atrodytų. Taip buvo ir su išleistuvėm, ir su vestuvėm...
O kai diplomą turėjau pasiimt, tai kirpykloj sėdėdama visą laiką nurodinėjau kirpėjai, nes vėl norėjo "pritortuot" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 06 28, 11:27)
Absoliučiai sutinku  drinks_cheers.gif
Kaip čia anksčiau būdavo, kad visoms "tortus" padarydavo?  doh.gif
Aš, iš kirpyklos grįžusi, kišau galvą po čiaupu ir paskui tiesiog lengvai pasukau, kad  romantiškai atrodytų. Taip buvo ir  su išleistuvėm, ir su vestuvėm...
O kai diplomą turėjau pasiimt, tai kirpykloj sėdėdama visą laiką nurodinėjau kirpėjai, nes vėl norėjo "pritortuot"  blink.gif

l
O tada kukli mergaitė buvau ir bijojau nurodinėt....
Užtat pasimokiau smile.gif
Atsakyti
as tai rinkciaus lengva suknute, kad nebutum kaip svocia ar pamerge vestuvese
Atsakyti
O as esu pakviesta i brolio isleistuves. Tai irgi norejau atrodyt graziai. Nuomos salonuose net neieskojau- jau turiu patirties, nieko ten gero. Nusipirkau supermedziagytes thumbup.gif uz 100lt. + 50lt siuvimas(svarkelis ir suknele). Tiesa, mieste siuvimas kainuos brangiau, bet nuoma atsieitu dar daugiau. Ir busiu vienintele ir nepakartojama!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kaži kur jau čia sukneles po 50 litų siuva blink.gif
Atsakyti
As tai labai norejau puosnios sukneles isleistuvems, tai turejau tokia grazia, su blizguciais, ilga aptempta suknele. Nu ir kabo dabar spintoj, kur as ja tokia nukisiu? Nei panesiosi i kokius balius firmos (su vakarine suknele gi neisi), nei kur sad.gif Ai, dar karta buvau pusseseres vestuvese. Ir tiek.
Kai bakalaura apsigyniau, tai tiesiog grazu kostiumeli nusipirkau isleistuvems (kelnes + svarkas), tai dabar ta kostiumeli visur nesiot galiu! thumbup.gif
O jei nenorit kostiumelio, o butinai sukneles, tai patarciau rinktis tokia labiau kokteiline, kaip "little black dress", kuri yra universalus daiktas, ir neuzimines spintoj vietos veltui. ax.gif Juolab kad, jei suknele paprasta, juoda, tai skirtingus aksesuarus naudojant, neatrodo kad kiekviena karta eini vienodai apsirengus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su juoda suknele į išleistuves? schmoll.gif Tai gal jau nereikia, leisk jaunai merginai šviesiom spalvom pasipuošt, juodų dar bus progų 100 apsivilkt.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 03, 19:35)
Su juoda suknele į išleistuves?  schmoll.gif Tai gal jau nereikia, leisk jaunai merginai šviesiom spalvom pasipuošt, juodų dar bus progų 100 apsivilkt.

Nebutinai juoda, tiesiog as gailiuosi, kad pasirinkau tokia vos ne baline, ior kabo dabar spintoj, bo ner kur tokiu nesiot, tik i isleistuves ir i vestuves. Ir tai jau pora kartu uzsidedi - nevaiksciosi gi su ta pacia visur.
Nors graziai batukus, tasyte ir aksesuarus parinkus prie juodos suknutes (nebutinai juodus), tai labai graziai atrodyt galima wink.gif
Atsakyti