QUOTE(Supergirl @ 2006 04 05, 10:06)
Suknelė gal būtų ir nieko, bet bėda tame, kad visos mano suknelės arba vasarinės, arba daugiau kasdieniškos. O pirkt naują
Sakau gi, nenoriu labai daug tam išleist, juolab tik vienam kartui pirkt rūbą kažkaip nepraktiška.

vienam kartui tikrai neapsimoka pirkt

o del kelniu tai faina butu vietoi dirza grazu banta,nes man bantai ant drabuziu super

man siemet irgi reiks puostis, tad nusprendziau nusipirkti tik dailias kelnias, nes puosniu bliuskuciu turiu, na dar pora madingu aseksuaru ir bus

va as tai tokio stiliuko noreciau savo isleistuvem. gal kas isivaizduoja kur kazko panasau ieskot?
sveikutes, prasysiu ir as pagalbos
arteja isleistuves taigi didziausia problema suknele. nezinau ka daryti: pirkti ar siutis
gyvenu siauliuose, bet nezinau nei vienos geros siuvejos,kuri galetu pasiuti, gal kuri galetumet patarti?? o jei pirkti, parasykit vilnietes kur butu galima nusipirkti originalesne ir grazia suknele, ne visokiose Vero Modose, nes nenoriu sutikti dar viena su tokia pat. Labai prasau pagalbos

as irgi planuoju sijoneli koki dailesni ir bliuzele detis, gi nereik persipuost, svarbiausia atestatai ir diplomai taip labai laukti

gal kas turit ideju ka apsirengt per paskutini skambuti? na tai ne tokia iskilminga svente kaip isleistuves, be to dar diena teks ir pamokose but, tai sukneles jau niekaip. o ir salej mokyklos beprotiskai salta. neturiu ideju visai padekit kasnors.

Man siemet diplomu teikimas, bet dar toks tolimas atrodo, kad net nesigalvoja ka rengtis. kazkaip labai laukiu to laiko, kai vienintelis rupestis bus, kuo apsirengt.
Kaži kur jau čia sukneles po 50 litų siuva
Kaime, brangioji, kaime
Išvis norėjo tik 30lt. paimt, bet negalima visai nuvertint žmogaus darbo. Nenorėjau jokių įmantrybių- suknelė be rankovių, šiek tiek platėjanti į apačią+ trumputis švarkelis, beveik tik rankovės. Beje, pasiuvo tikrai dailiai ir kruopščiai
Labai džiaugiuosi 
Kaime, brangioji, kaime

isduok mums

Cha. Kažkaip diplomų įteikimas neypatingai šventiškas įvykis buvo, tai apsirengiau kaip visada. Beje, kolegos irgi nepersistengė - puošniausiai, ko gero, atrodė mūsų pedagogės, bet juk jų tokia natūra 
Bet gal čia tik netinkamas auklėjimas fakultete kaltas - visgi akademinė aplinka praktiškai vien vyriška, megztukų su briedžiais fakultetas - VU, MIF

Bet gal čia tik netinkamas auklėjimas fakultete kaltas - visgi akademinė aplinka praktiškai vien vyriška, megztukų su briedžiais fakultetas - VU, MIF

as manau, kad galima regtis paprstai sventiškai, nebūtinai itin iškilmigai - kokia nors suknutė ar idomesnis sijonas ir puošnesni aksesuarai: kaklo puošalai, auskarai, apyrankės ar pan.