Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

Man niekas nepadeda verysad.gif Būkit geros, kurios žinot siuvėją Šiauliuose, kuri siuva progines sukneles, parašykit kontaktus, nes per tuos egzaminus laiko visai nėra, o išleistuvės grėsmingai artėja verysad.gif Vilnietės, prašykite kur Vilniuje nusipirkti galima gražių proginių suknelių>Labai prašau padėti 4u.gif
Atsakyti
Prisimenu savo mokyklos isleistuves, o tai buvo ne taip seniai, pries 4 metus, tai visokiu variantu prisiziurejom lotuliukas.gif atejo kelios panos toooookiom suknelem, kad kai ejom per miesta, po to, tai visi ziurejo ir girdejom kaip snekejo, kad kaip idomiai jaunieji sugalvojo, pestute per miesta praeiti! blush2.gif na is tiesu, atrode kaip jaunoji viena, nes tokia balta puosni suknele buvo...
Ir kuo toliua tuo man labiau atrodo, kad merginos per daug demesio tam skiria ir nebesgeba kaip viena kita aplenkti, ateina kaip i demonstracija. .. Nezinau, bet man tai taip nepriimtina. nesakau, kad visai nereikia, bet kai eina is proto, kaip aplenkti drauge tai ir blush2.gif
Atsakyti
gala tuoj gausiu per isleistuvines sukneles ieskojimus doh.gif ir dar su savo norais ir polinkiais (kad butu originalu, neperkrauta, stilinga) tikrai iskrisiu manau is isleistuvininku konteksto mirksiukas.gif
na bet ka galiu padaryt - nesivilksiu as pustos sukneles su 3 pasijoniais ir korsetu nes man nepatogu!
krito jau man i aki viena retro stiliaus suknyte, ilgis iki puses blauzdos, pustos rankovytes. manau priderinsiu keleta puosnesiu aksesuaru ir pirmyn 4u.gif
kitoms isleistuvininkems - tikrai nedidelis pasirinkimas sukneliu net ir vilniuje sad.gif maciau labai graziu Karen Miller butike, bet kainos nuo tukstancio prasiseda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a-liberty @ 2006 06 02, 23:24)
gala tuoj gausiu per isleistuvines sukneles ieskojimus  doh.gif  ir dar su savo norais ir polinkiais (kad butu originalu, neperkrauta, stilinga) tikrai iskrisiu manau is isleistuvininku konteksto mirksiukas.gif
na bet ka galiu padaryt - nesivilksiu as pustos sukneles su 3 pasijoniais ir korsetu nes man nepatogu!
krito jau man i aki viena retro stiliaus suknyte, ilgis iki puses blauzdos, pustos rankovytes. manau priderinsiu keleta puosnesiu aksesuaru ir pirmyn  4u.gif
kitoms isleistuvininkems - tikrai nedidelis pasirinkimas sukneliu net ir vilniuje sad.gif maciau labai graziu Karen Miller butike, bet kainos nuo tukstancio prasiseda  doh.gif

O tai ka daryti jei Vilniuje nėra, tai žinokit Šiauliuose išvis nieko nėra blink.gif Žadėjau po egzų lėkti į Vilnių. Aš taip pat nenorių jokių tortinių, norių kuklios, bet pabrėžiančios mano jaunatviškumą ir nerūpestingumą, tokios vasariškos, kuri tiktų prie plazdančių palaidų mano plaukų.Ech, akyse matau tą suknelę, o iš kur gauti???? doh.gif
Atsakyti
As tai nusprendziau siutis suknele, nes kai aukletoja papasakojo kaip ateina po tris panas su vienodom tai issigandau ax.gif Tikiuosi rasiu patinkanti modeli ir medziaga.
Atsakyti
QUOTE(little_cow_ @ 2006 04 29, 17:34)
Bet gal čia tik netinkamas auklėjimas fakultete kaltas - visgi akademinė aplinka praktiškai vien vyriška, megztukų su briedžiais fakultetas - VU, MIF

lotuliukas.gif

blink.gif gal informatiką baigei, kad taip kalbi? nes kitų specialybių merginos bent jau pernai (šiamet tarp kitko dar diplomai neįteikti) buvo pasipuošę. nemačiau nei vienos kasdieniškai apsirengusios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2006 06 02, 20:56)
Man niekas nepadeda verysad.gif Būkit geros, kurios žinot siuvėją Šiauliuose, kuri siuva progines sukneles, parašykit kontaktus, nes per tuos egzaminus laiko visai nėra, o išleistuvės grėsmingai artėja verysad.gif Vilnietės, prašykite kur Vilniuje nusipirkti galima gražių proginių suknelių>Labai prašau padėti 4u.gif

eik prie janonio mokyklos i audinius,ten yra siuviklele.normaliai manau pasius.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 06 04, 14:44)
eik prie janonio mokyklos i audinius,ten yra siuviklele.normaliai manau pasius.

o kurioj vietoj tiksliau ten yra??
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2006 06 05, 22:48)
o kurioj vietoj tiksliau ten yra??

jeigu zinai juliaus janonio mokykla,priesais kitoj gatves pusej( tilzes g)
yra audiniu parduotuve,ten viduj yra siuvikla,manyciau siuveja vika turetu buti normali
Atsakyti
keista, kad egzai dar nesibaige, o jau taip isleistuviniais apdarais rupinates g.gif

as per savo isleistuves buvau gan kukliai pasipuosus, po to viska dar ne karta buvau apsivilkus. man atrodo, geriausia ne nuomotis, o siutis arba pirkt (bet tada gal geriau sijonas(kelnes) + palaidinuke, kad kitos taip pat apsirengusios nesutiktumet mirksiukas.gif ), nes ir ateiciai turesit iseigini rubeli. pas mus buvo ir su "tortinem" suknelem (bet joms tai kazkaip tiko bigsmile.gif ), ir visai paprastai, beveik kasdieniskai apsirengusiu (bet ir sitoms tiko biggrin.gif ). taigi, turbut geriausia vilktis tai, kas patinka, ir nebijot, kad bus per daug sventiska, ar per daug paprasta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2006 06 03, 08:51)
O tai ka daryti jei Vilniuje nėra, tai žinokit Šiauliuose išvis nieko nėra blink.gif Žadėjau po egzų lėkti į Vilnių. Aš taip pat nenorių jokių tortinių, norių kuklios, bet pabrėžiančios mano jaunatviškumą ir nerūpestingumą, tokios vasariškos, kuri tiktų prie plazdančių palaidų mano plaukų.Ech, akyse matau tą suknelę, o iš kur gauti???? doh.gif

jau rasiau tau kitoj temoj mirksiukas.gif dar uzlek i PROMOD akropoly ten tokios.. romantiskos.. plazdancios.. thumbup.gif
siutis nepatariu. laiko juk nedaug, kazkaip rizikinga.. tiesa sakant as isleistuvem siuvausi - visai nepatiko, uztai nusipirkau. ir nesigailiu thumbup.gif suknele tiko dar ir pusseseres vestuvem! kai perki matai is karto gatava daikta, matai kaip ant taves atrodo, zymiai ramiau! thumbup.gif
siaip tai tais metais kai as baigiau buvo toks skandalas kad viena siuveja prisizadejusi isleistuviniu sukneliu nepasiuvo ir.. prapuole.. vargses panos liko be sukniu doh.gif nuo to streso ir apsirgo keletas doh.gif
Atsakyti
as savo isleistuvems siuvausi suknele pas siuveja.nu kaip, bliuskute ir sijona dariau, bet atrode kaip vakarine suknele,persikines spalvos wub.gif tikrai pigiau isejo negu pirkti, o ir atrode graziai.paskui dar brolio vestuves atsokau su ta pacia... thumbup.gif
Atsakyti