O man diplomo įteikimas jau visai čia pat. Tikras galvos skausmas kai pagalvoju ką reikės rengtis. Kas tinka tokiai progai? Apie suknelę net negalvoju, nes po tomis mantijomis vis tiek nieko nesimatys.
QUOTE(laputaityte @ 2006 06 04, 13:07)

Vat ir man idomu pasidarė, pati prieš 2 metus baigiau, beveik visos merginos buvo pasipuošusios (nei vienos neprisimenu kasdieniškai apsirengusios, "beveik" parašiau apsidrausdama). Jokių megztukų su briedžiais jau 100 metų nėra, ir fakultetas ne toks jau vyriškas, mūsų grupei vyrukai mažumoj buvo

QUOTE(Renatita @ 2006 06 12, 14:03)
O man diplomo įteikimas jau visai čia pat. Tikras galvos skausmas kai pagalvoju ką reikės rengtis. Kas tinka tokiai progai? Apie suknelę net negalvoju, nes po tomis mantijomis vis tiek nieko nesimatys.
Pažįstama bėda, man diplomo įteikimas kitą savaitę, o minčių ką rengtis lygiai nulis... Gerai panom normalaus ūgio is "smūgio", o ką man daryt, kai ir ten ir ten, o dar ir batų nestandartas? Na gerai, batai dar guli nuo mokyklos išleistuvių (per idelius vargus gavau iš Prancūzijos), bet kas toliau?

baltos kelnes ir ryski, geleta palaidine
QUOTE(Damapupika @ 2007 05 21, 14:59)
Sveikos, va išleistuvės po poros savaičių, ir noriu, kad patartumėt kaip idomiau apsirengti šventei, norisi kažkokio naujo derinio, bet idėjos išseko 

na mano sesute praeitais metais isleistuves shvente

as siulyciau paprastuma ( kad ir kokia konservatyvi pasirodyciau

QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 21, 20:52)
ir nors ir kaip butu paradoksalu ishsiskyre tos kurios rinkosi arba kuklesni fasona arba spalvyte
buvo apstu ryskiu (elektriniu) suknuciu su milziniskom iskirptem ( visuose imanomose vietos) ir atrode na nevisad estetiskai...
)

yep, aš taip pat manau, kad dabar jau paprastumas ateina į išleistuves, o pompastika išeina.... nes išleistuvėse dalyvauja jaunos panelės,kurioms pamergių suknios iš nuomos punktų nelabai, net žiūrisi....ir noris atrodyt žaismingai...o šokti, dūkti su pūsta suknele ne kas.... o su mokykla atsisveikinti tia lyg su vaikyste ....
QUOTE(Damapupika @ 2007 05 21, 13:59)
Sveikos, va išleistuvės po poros savaičių, ir noriu, kad patartumėt kaip idomiau apsirengti šventei, norisi kažkokio naujo derinio, bet idėjos išseko 

Žianai , pati turiu dukrą dvyliktokę, tai ji nutarė , kad juoda klasikinė suknelė bus pats tas , nes paskui juk niekur kitur tų rūbų jau ji neužsidės

QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 21, 21:52)
ir nors ir kaip butu paradoksalu ishsiskyre tos kurios rinkosi arba kuklesni fasona arba spalvyte
buvo apstu ryskiu (elektriniu) suknuciu su milziniskom iskirptem ( visuose imanomose vietos) ir atrode na nevisad estetiskai...
)

Labutės

man tai irgi kuo paprastesnė tuo gražesnė...va tokia suknele gali išsiskirti,nes jau man tos proginės jau nusibodę

o as kazkada tai ejau su nerta suknele iki keliu, atrodziau kuklaii priees visas su ilgom vakarinem sukniom, bet klasioku komplimentu sulaukiau daugiausiai uz paprasta grozi,o ta suknele dabar prie leginsu sunesiosiu

turgus, parduotuvė, siūtis (bet laiko gal jau nelabai užteks)... tie patys minėti nuomos punktai... jei ieškosi tikrai rasi. jei kažko įdomaus tai padėvėtų drabužių parduotuvės...