Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

O man diplomo įteikimas jau visai čia pat. Tikras galvos skausmas kai pagalvoju ką reikės rengtis. Kas tinka tokiai progai? Apie suknelę net negalvoju, nes po tomis mantijomis vis tiek nieko nesimatys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 12 birželio 2006 - 13:04
QUOTE(laputaityte @ 2006 06 04, 13:07)
blink.gif  gal informatiką baigei, kad taip kalbi? nes kitų specialybių merginos bent jau pernai (šiamet tarp kitko dar diplomai neįteikti) buvo pasipuošę. nemačiau nei vienos kasdieniškai apsirengusios  schmoll.gif

Vat ir man idomu pasidarė, pati prieš 2 metus baigiau, beveik visos merginos buvo pasipuošusios (nei vienos neprisimenu kasdieniškai apsirengusios, "beveik" parašiau apsidrausdama). Jokių megztukų su briedžiais jau 100 metų nėra, ir fakultetas ne toks jau vyriškas, mūsų grupei vyrukai mažumoj buvo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ba_Bochka: 12 birželio 2006 - 13:54
QUOTE(Renatita @ 2006 06 12, 14:03)
O man diplomo įteikimas jau visai čia pat. Tikras galvos skausmas kai pagalvoju ką reikės rengtis. Kas tinka tokiai progai? Apie suknelę net negalvoju, nes po tomis mantijomis vis tiek nieko nesimatys.

Pažįstama bėda, man diplomo įteikimas kitą savaitę, o minčių ką rengtis lygiai nulis... Gerai panom normalaus ūgio is "smūgio", o ką man daryt, kai ir ten ir ten, o dar ir batų nestandartas? Na gerai, batai dar guli nuo mokyklos išleistuvių (per idelius vargus gavau iš Prancūzijos), bet kas toliau? doh.gif
Atsakyti
baltos kelnes ir ryski, geleta palaidine
Atsakyti
Sveikos, va išleistuvės po poros savaičių, ir noriu, kad patartumėt kaip idomiau apsirengti šventei, norisi kažkokio naujo derinio, bet idėjos išseko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 05 21, 14:59)
Sveikos, va išleistuvės po poros savaičių, ir noriu, kad patartumėt kaip idomiau apsirengti šventei, norisi kažkokio naujo derinio, bet idėjos išseko  4u.gif

na mano sesute praeitais metais isleistuves shvente ax.gif ir nors ir kaip butu paradoksalu ishsiskyre tos kurios rinkosi arba kuklesni fasona arba spalvyte doh.gif lotuliukas.gif buvo apstu ryskiu (elektriniu) suknuciu su milziniskom iskirptem ( visuose imanomose vietos) ir atrode na nevisad estetiskai... doh.gif
as siulyciau paprastuma ( kad ir kokia konservatyvi pasirodyciau blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 21 gegužės 2007 - 20:52
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 21, 20:52)
na mano sesute praeitais metais isleistuves shvente ax.gif  ir nors ir kaip butu paradoksalu ishsiskyre tos kurios rinkosi arba kuklesni fasona arba spalvyte doh.gif  lotuliukas.gif  buvo apstu ryskiu (elektriniu) suknuciu su milziniskom iskirptem ( visuose imanomose vietos) ir atrode na nevisad estetiskai... doh.gif

yep, aš taip pat manau, kad dabar jau paprastumas ateina į išleistuves, o pompastika išeina.... nes išleistuvėse dalyvauja jaunos panelės,kurioms pamergių suknios iš nuomos punktų nelabai, net žiūrisi....ir noris atrodyt žaismingai...o šokti, dūkti su pūsta suknele ne kas.... o su mokykla atsisveikinti tia lyg su vaikyste ....
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 05 21, 13:59)
Sveikos, va išleistuvės po poros savaičių, ir noriu, kad patartumėt kaip idomiau apsirengti šventei, norisi kažkokio naujo derinio, bet idėjos išseko  4u.gif

Žianai , pati turiu dukrą dvyliktokę, tai ji nutarė , kad juoda klasikinė suknelė bus pats tas , nes paskui juk niekur kitur tų rūbų jau ji neužsidės
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 21, 21:52)
na mano sesute praeitais metais isleistuves shvente ax.gif  ir nors ir kaip butu paradoksalu ishsiskyre tos kurios rinkosi arba kuklesni fasona arba spalvyte doh.gif  lotuliukas.gif  buvo apstu ryskiu (elektriniu) suknuciu su milziniskom iskirptem ( visuose imanomose vietos) ir atrode na nevisad estetiskai... doh.gif

user posted image

Labutės biggrin.gif

man tai irgi kuo paprastesnė tuo gražesnė...va tokia suknele gali išsiskirti,nes jau man tos proginės jau nusibodę 4u.gif ir kas svarbiausia jos visos vienodos,tik spalvytė skiriasi smile.gif
Atsakyti
o as kazkada tai ejau su nerta suknele iki keliu, atrodziau kuklaii priees visas su ilgom vakarinem sukniom, bet klasioku komplimentu sulaukiau daugiausiai uz paprasta grozi,o ta suknele dabar prie leginsu sunesiosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti, kur galeciau isigyti suknele isleistuvems, na ne per puosnia, nereik "tortu" biggrin.gif, tiesiog tokia vasariska, jaunatviska, patarkit kokias parduotuves aplankyti, ar nuomos punktus, o gal pazistamos turi, kokia suknute ir noretu parduoti iki 300lt? 4u.gif
Atsakyti
turgus, parduotuvė, siūtis (bet laiko gal jau nelabai užteks)... tie patys minėti nuomos punktai... jei ieškosi tikrai rasi. jei kažko įdomaus tai padėvėtų drabužių parduotuvės...
Atsakyti