Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Taurė @ 2012 01 19, 21:06)

o kodėl jūs prieš mersiuką ? Mb Lietuvojė turėjo geruliuką. Važiuodavau kaip laive.

Man nelabai patinka nei mersai,nei bmw ax.gif .Net nezinau,kodel biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 01 19, 13:08)
Man nelabai patinka nei mersai,nei bmw  ax.gif .Net nezinau,kodel  biggrin.gif .

Man bmw nelimpa, o mersiukai geruliukai wub.gif
Atsakyti
O man patinka opeliai biggrin.gif vazineju su astra,svajonese-vivaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 19, 22:01)
O man patinka opeliai biggrin.gif vazineju su astra,svajonese-vivaro  biggrin.gif

Sekanti masinyte mano svajonese butent astra ax.gif Nu man tai labai patiko...is visu bandytu labiausiai.Aisku, manoji mazdike irgi gerai, nieko nesakau...tik kad su savais priciudais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 19, 22:54)
Sekanti masinyte mano svajonese butent astra  ax.gif Nu man tai labai patiko...is visu bandytu labiausiai.Aisku, manoji mazdike irgi gerai, nieko nesakau...tik kad su savais priciudais.  tongue.gif

Astru vaziuokles labai geros,galesi pavasari duobiu labai nebijot,jei tokia isigysi... smile.gif ir manevringa labai,ir vairuotojo vieta patogi... thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo, sakau kad labai patiko.Vairavau kelias skirtingu pagaminimo metu, bet ir senesne, ir naujesne patiko.Labiausiai renuske nepatiko, nors ir dyzelis... g.gif Na, matyt kiekvienas zmogs savo atranda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 19, 23:00)
Astru vaziuokles labai geros,galesi pavasari duobiu labai nebijot,jei tokia isigysi... smile.gif ir manevringa labai,ir vairuotojo vieta patogi... thumbup.gif

drinks_cheers.gif As anksciau buvau pries tas astras, mokykloj teko bandyti.. bet matyt kazkokia nudrozta buvo g.gif ziauriai nepatogi pasirode, begiai sunkiai jungesi, pedalai kazkokie kieti, BET dabar atsiemu visus blogus zodzius! taip patogiai vairuotojo vieta susireguliuoja! man mazo ugio, labai svarbu tas..bet ir didelis MB puikiai telpa, kai reikia biggrin.gif . Ir siaip dizainas ju vykes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara ax.gif
pereini ir aš į jūsų gretas drinks_cheers.gif Šeštadienį išsilaikiau regitroje, šiandien atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą ir va, kai mašinų apmažėjo, išlindom su mb pasivažinėt.. ir supratau, kad aš nemoku su mūsų mašinos sankaba dirbt unsure.gif verysad.gif vieną kartą užgesau prie šviesoforo, antrą kart kaip užspaudžiau gazo, tai apsukos iki 3 užkilo, mašina pradėjo užt, dar velniai žino kas darytis pradėjo...pasimečiau... susinervinau ir galvoju, kad iš vis kol kas į gatvę lyst nereikia.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 19, 16:29)
Laba vakara  ax.gif 
pereini ir aš į jūsų gretas  drinks_cheers.gif  Šeštadienį išsilaikiau regitroje, šiandien atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą ir va, kai mašinų apmažėjo, išlindom su mb pasivažinėt.. ir supratau, kad aš nemoku su mūsų mašinos sankaba dirbt  unsure.gif  verysad.gif  vieną kartą užgesau prie šviesoforo, antrą kart kaip užspaudžiau gazo, tai apsukos iki 3 užkilo, mašina pradėjo užt, dar velniai žino kas darytis pradėjo...pasimečiau... susinervinau ir galvoju, kad iš vis kol kas į gatvę lyst nereikia..  verysad.gif

Kam šiais laikais kankintis su sankaba, jei automatai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 20, 00:29)
Laba vakara  ax.gif 
pereini ir aš į jūsų gretas  drinks_cheers.gif  Šeštadienį išsilaikiau regitroje, šiandien atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą ir va, kai mašinų apmažėjo, išlindom su mb pasivažinėt.. ir supratau, kad aš nemoku su mūsų mašinos sankaba dirbt  unsure.gif  verysad.gif  vieną kartą užgesau prie šviesoforo, antrą kart kaip užspaudžiau gazo, tai apsukos iki 3 užkilo, mašina pradėjo užt, dar velniai žino kas darytis pradėjo...pasimečiau... susinervinau ir galvoju, kad iš vis kol kas į gatvę lyst nereikia..  verysad.gif

Tai tiesiog reikia priprasti prie masinos, pasitreniruoti 10 kartu kokioj aikstelej pajudejima is vietos ir viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 20, 10:19)
Tai tiesiog reikia priprasti prie masinos, pasitreniruoti 10 kartu kokioj aikstelej pajudejima is vietos ir viskas bus gerai! 4u.gif

drinks_cheers.gif Kad ir is kiemo isvaziuojant.Pavaziuoji metra, sustoji.Vel pavaziuoji, vel sustoji.As taip parkuotis mokinausi kieme...gal kazkas ziurejo ir galvojo - kokia cia neveksla nemoka pasistati, bet grynai del saves sukinejaus ir aiskinaus ka kada daryti.Na, lyg ir padejo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas http://www.linksmiau...po_i_kadra.html
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 01 20, 03:48)
Kam šiais laikais kankintis su sankaba, jei automatai yra  smile.gif

Tam, kad mechaninių auto pasirinkimas didesnis smile.gif

pvz. MB sakė jei nori, pirkis automatą, bet aš į ano taisymą litų nekišiu cool.gif tėtis žodis žodin tą patį pasakė lotuliukas.gif
Atsakyti