Nu va,as po gydytojos:)
PAti vairavau visa si bjauru kelia ir pirmyn ir atgal ir dar teva nuvezhiau namo:DDD
Su tevu vaziuoti sunku, pastoviai komentuoja, akd akokia pavara ijungti, kada stabdyt ir panasiai. Vyras tai pakankamai nieko, tik liepe ilgiau posukius laikyti...
Zodizu, vaziavau 40 km per valanda greiciu... Pagrindinem gatvej neslidu, bet vat variau nemencinej, tai ten nevalyta, ant posukiu uzneshe, bet intuityviai paspaudziau gaza ir islyginau vaira sukdama i priesinga puse.. jeigu stipriau uzneshtu nzn... bet keista, vos vilkausi ant posukio ri tiap uzhneshe.. pora kartu parkuojant uzbuksavo ratai, nes kieme reikia statyti dali masinos pastacus ant bordiuro:) Bet iparkavau is pirmo karto! Parduotuvej tai priekiu ivazhiavau, buvo paprashiau:)
Ech, ryt laukia kelione i darba... Vyras sake, kad rpatinciausi..
Siaip suvokiau, kad tas oras ispustas reikalas, visai nebaisu, tik pradzioj.. Bet baisiau uz kitus vairuotojus, kurie lekia.. As tai net jauciuosi saviake, nes duag kas vaziuoja mano greiciu..Zodizu, faina:) Vyras net pasake "jega, pirma karta mane vezhi su savo teisem ir man galima atsipalaiduoti"..
vairuoju honda civic heshbeka, mechanine...

mazyte, bet miela masinyte:)