Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 18, 16:08)
As kadangi siuo metu nedirbu, tai vyras manes neisleidzia sako nedraudziu vazinetis bet palauk kad bent oras kiek normalesnis butu, nes reikalo kaip ir nera kazkur vaziuoti  smile.gif
Vairavau pries kelias dienas, bet su ekipazu  biggrin.gif nieko nevadovavo sedejo tylejo, sake kaip ir neblogai viskas  biggrin.gif

man kai nėra būtinybės tai aš irgi tokiu oru nevažiuoju schmoll.gif

o dėl važiavimo ne vienai - tai aš viena arba su nevairuojančiais jaučiuosi drasiau,jei ką i rpakliurkinu jie nelabai supranta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 18, 17:55)
jau teko patirti ta "siknos" slidinejima i sonus, na man zinokit visai nepatiko schmoll.gif

Jo,mieste tas jausmas nera malonus,kai masinos aplinkui...bet vat aiksteleje... thumbup.gif As mieste vaziuoju taip,kad neslystu,tuo labiau,kad padangos ne super duper pas mane,tai kazkaip nesinori mieste slidineti,bet aiksteleje tai jau issikraunu... biggrin.gif O vat su autobusu tai visko buna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 18 sausio 2012 - 19:05
Labai idomu pasidare,o kokius automobilius vairuoja pradedancios vairuotojos?Renkuosi sau masiniuka ir neapsisprendziu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2012 01 18, 20:06)
Labai idomu pasidare,o kokius automobilius vairuoja pradedancios vairuotojos?Renkuosi sau masiniuka ir neapsisprendziu... smile.gif

As vazineju su automatu audi a4 smile.gif .

Na,ka,teko ir man siandien patirti,ka reiskia,kai masina slysta,net du kartus,viena karta nebaisiai,misko keliu vaziuojant,o kita karta issukinejau is parduotuves ,bet negreitai vaziavau,vis gi ,posukys,slydo masina i priesinga eismo juosta,is priekio masina kita ir pasimeciau akimirka,bet isvairavau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 18, 21:05)
Jo,mieste tas jausmas nera malonus,kai masinos aplinkui...bet vat aiksteleje... thumbup.gif As mieste vaziuoju taip,kad neslystu,tuo labiau,kad padangos ne super duper pas mane,tai kazkaip nesinori mieste slidineti,bet aiksteleje tai jau issikraunu... biggrin.gif O vat su autobusu tai visko buna... g.gif

na cia su vyro, pas ji galiniai varomi, tai teko siek tiek apsiprasti, bet po poros vaziavimu pagavau kas ir kaip, kad jokiu budu posukyje negalima duoti gazo schmoll.gif nes tada jau tikrai "sikna" keliauja sau doh.gif as irgi niekur neskubu, kam reikia tas tegul aplenkia, o man svarbiausia saugumas, nes nepilnai 2 men kaip vazineju tai dar igudziu tao ojojoj kaip truksta ax.gif
Atsakyti
Nu va,as po gydytojos:)

PAti vairavau visa si bjauru kelia ir pirmyn ir atgal ir dar teva nuvezhiau namo:DDD

Su tevu vaziuoti sunku, pastoviai komentuoja, akd akokia pavara ijungti, kada stabdyt ir panasiai. Vyras tai pakankamai nieko, tik liepe ilgiau posukius laikyti...

Zodizu, vaziavau 40 km per valanda greiciu... Pagrindinem gatvej neslidu, bet vat variau nemencinej, tai ten nevalyta, ant posukiu uzneshe, bet intuityviai paspaudziau gaza ir islyginau vaira sukdama i priesinga puse.. jeigu stipriau uzneshtu nzn... bet keista, vos vilkausi ant posukio ri tiap uzhneshe.. pora kartu parkuojant uzbuksavo ratai, nes kieme reikia statyti dali masinos pastacus ant bordiuro:) Bet iparkavau is pirmo karto! Parduotuvej tai priekiu ivazhiavau, buvo paprashiau:)
Ech, ryt laukia kelione i darba... Vyras sake, kad rpatinciausi..
Siaip suvokiau, kad tas oras ispustas reikalas, visai nebaisu, tik pradzioj.. Bet baisiau uz kitus vairuotojus, kurie lekia.. As tai net jauciuosi saviake, nes duag kas vaziuoja mano greiciu..Zodizu, faina:) Vyras net pasake "jega, pirma karta mane vezhi su savo teisem ir man galima atsipalaiduoti"..

vairuoju honda civic heshbeka, mechanine...smile.gif mazyte, bet miela masinyte:)

Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 18, 21:32)
na cia su vyro, pas ji galiniai varomi, tai teko siek tiek apsiprasti, bet po poros vaziavimu pagavau kas ir kaip, kad jokiu budu posukyje negalima duoti gazo  schmoll.gif nes tada jau tikrai "sikna" keliauja sau doh.gif as irgi niekur neskubu, kam reikia tas tegul aplenkia, o man svarbiausia saugumas, nes nepilnai 2 men kaip vazineju tai dar igudziu tao ojojoj kaip truksta ax.gif

Priekiu varomu irgi posukyje gazo stipriau spaust nereikia-irgi uznesa,bet galas varomas,aisku,dar jautriau reaguoja ax.gif siandien pries mane posukyje kazkas su priekiu varomu gerai uzsinese,matyt,pamirso,kad ne vasara...man toj pacioj vietoj viskas normaliai,bet ir neroviau is vietos kaip isprotejus-ramiai,tolygiai,ir viskas ciki biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit atsakyti, vis tik gali prireikt. "Jeigu išvažiuoti nepavyksta, bandykite išsiūbuoti automobilį. Nuspaudėt akceleratorių, atleidot - nuspaudėt sankabą ir vėl akceleratorių." Tai įsiūbuoti reikia įjungus atbulinę pavarą ir į priekį su sankaba o atgal su akceleratorium (Kai norima išvažiuoti atgal)? Su mokykline siūbavom ale mokinės nepamokino.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 18, 22:12)
Gal galit atsakyti, vis tik gali prireikt. "Jeigu išvažiuoti nepavyksta, bandykite išsiūbuoti automobilį. Nuspaudėt akceleratorių, atleidot - nuspaudėt sankabą ir vėl akceleratorių." Tai įsiūbuoti reikia įjungus atbulinę pavarą ir į priekį su sankaba o atgal su akceleratorium (Kai norima išvažiuoti atgal)? Su mokykline siūbavom ale mokinės nepamokino.

Pirma pavara,jeigu ruosiesi vaziuoti i prieki,atbuline,jei atgal.Prisimink,kaip supynes reikia issiubuoti-cia viskas tas pats,greit pajusi ritma ir zinosi,ka daryti su sankaba,tik reikia neleisti prasisukti ratams.Eini i prieki iki ratu prasisukimo,atleidi gaza,imini sankaba,leidi grizti atgal,pagauni momenta ir vel i prieki iki ratu prasisukimo...ir atgal...kol issoksi ax.gif Atbuliniu-tas pats,tik veiksmai is kitos puses smile.gif
Praeita ziema as darbine automata issiubavau,pasirodo,ir taip imanoma... doh.gif Ko tik nepadarysi,kai vaziuoti norisi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 18 sausio 2012 - 22:22
QUOTE(denaxa @ 2012 01 18, 21:43)
Priekiu varomu irgi posukyje gazo stipriau spaust nereikia-irgi uznesa,bet galas varomas,aisku,dar jautriau reaguoja ax.gif siandien pries mane posukyje kazkas su priekiu varomu gerai uzsinese,matyt,pamirso,kad ne vasara...man toj pacioj vietoj viskas normaliai,bet ir neroviau is vietos kaip isprotejus-ramiai,tolygiai,ir viskas ciki  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Man tai pagrindinė taisyklė, kai slidu, yra nedaryt nieko staigaus. Nei staigiu posukiu, nei staigiai gazuot, nei staigiai stabdyt smile.gif. Ir darau viska is anksto, kad i tokias situacijas net nepakliuciau, kai reikia kazka daryt staigiai.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 18, 23:35)
drinks_cheers.gif
Man tai pagrindinė taisyklė, kai slidu, yra nedaryt nieko staigaus. Nei staigiu posukiu, nei staigiai gazuot, nei staigiai stabdyt smile.gif. Ir darau viska is anksto, kad i tokias situacijas net nepakliuciau, kai reikia kazka daryt staigiai.

Butent,labai teisingai drinks_cheers.gif Viska apgalvoji is anksto ir tada jokiu nemaloniu staigmenu nebuna smile.gif As praeita ziema (o kaip buvo slidu) su savo masina nei karto nebuvau nei uzslydus,nei ratu stabdant uzblokavus (padangos prastokos,jei ka,abs nera) smile.gif
Papildyta:
Dar ko jokiu budu negalima daryti su priekiu varomu-tai staigiai paleisti gazo,ypac posukyje-apsuks 100proc.,nelabai ka galesi ir padaryti...nelabai spesi...
Atsakyti
Praeitais metais buvo laaaabai daug sniego. Ekstremaliai daug smile.gif. As net kastuva sniegui nusipirkau ta proga biggrin.gif
Atsakyti