Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

aš pasiskaitau kaip kas kur užlėkė, nuvertė ir bijau važiuoti, o reikės verysad.gif
gal kas gali pasakyti, jeigu išsilaikiau penktadienį ar gali teisės būt pagamintos trečiadienį, ko tais svajoju kad bus būtent trečiadienį blush2.gif jau susiplanavau važiavimą pas gydytoją, kirpėją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 23, 10:14)
aš pasiskaitau kaip kas kur užlėkė, nuvertė ir bijau važiuoti, o reikės verysad.gif
gal kas gali pasakyti, jeigu išsilaikiau penktadienį ar gali teisės būt pagamintos trečiadienį, ko tais svajoju kad bus būtent trečiadienį blush2.gif jau susiplanavau važiavimą  pas gydytoją, kirpėją blush2.gif

islaikiau sestadieni antradieni jau buvo pagamintos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 23, 09:19)
islaikiau sestadieni antradieni jau buvo pagamintos  4u.gif

ot liuks.
tikrinsiu jau rytoj nuo ankstyvo ryto ar pagamintos smile.gif
Atsakyti
Labarytis cool.gif
Merginos, kaip jūs mašiniukus paliekate stovėjimui, kai šalta-netraukiat rankinio?
Aš nakčiai palieku ant atbulinio bėgio įjungto, o dien ai kažkaip dar traukiu rankinį. Kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 23, 08:48)

rytoj jau tikrai bus 4u.gif , nes as ir 5ni isilaikiau, o 2ni jau vaziavau pasiimt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 01 23, 09:21)
Labarytis cool.gif
Merginos, kaip jūs mašiniukus paliekate stovėjimui, kai šalta-netraukiat rankinio?
Aš nakčiai palieku ant atbulinio bėgio įjungto, o dien ai kažkaip dar traukiu rankinį. Kaip jūs darot?

Jau išmokau "ant bėgio" palikt,anksčiau tai visad rankinį traukdavau,bet dabar baisoka,kad neprišaltų ax.gif
Atsakyti
Iškilo toks klausimas-o sveikatos pažymą reikia kas kažkiek laiko atnaujinti?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 23, 09:19)
islaikiau sestadieni antradieni jau buvo pagamintos  4u.gif

Man taip pat smile.gif
QUOTE(Singė @ 2012 01 23, 10:21)
Labarytis cool.gif

Ant pirmo begio.Jau primoke, kad ant rankinio ziema geriau nepalikt.
QUOTE(Singė @ 2012 01 23, 11:32)
Iškilo toks klausimas-o sveikatos pažymą reikia kas kažkiek laiko atnaujinti?

Siaip galioja 10 metu, o po to reikia vel per visus gydytojus eit.Pries keiciant teises po 10 metu nuo nuolatiniu isdavimo reiks praeit komisija vel.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 23, 11:42)
Siaip galioja 10 metu, o po to reikia vel per visus gydytojus eit.Pries keiciant teises po 10 metu nuo nuolatiniu isdavimo reiks praeit komisija vel.

Mano sveikatos pazymejimas galioja tik 5 metus, sia vasara baigiasi galiojimas, tai reikes vel varyti pas gydytojus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 23, 11:51)
Mano sveikatos pazymejimas galioja tik 5 metus, sia vasara baigiasi galiojimas, tai reikes vel varyti pas gydytojus?  doh.gif

Taip, pries keiciant teises, nebutinai iskart kai baigiasi galiojimas.Nebent darbe dar reikia medicinine praeidineti, tada iskart ir teisems galima pasidaryti, nes kazkiek skiriasi man atrodo...bent jau man sake kad is darbo med.pazyma netinka.
Atsakyti
Turiu klausimeli ax.gif .
Denaxa,o ka reiktu daryti,kai masina uzmeto ant posukio?Masina slysta i priesinga eismo juosta.Spausti gaza?Man taip buvo,bet as issigandau,siek tiek nuspaudziau stabdi,masina daugiau slysti nepradejo,istiesinau vaira ir tada tik gazavau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 01 23, 09:21)
Labarytis cool.gif

palieku ant bėgio, rankinio geriau netraukti, nes gali užšalti

QUOTE(KTK @ 2012 01 23, 11:42)
Turiu klausimeli  ax.gif .
Denaxa,o ka reiktu daryti,kai masina uzmeto ant posukio?Masina slysta i priesinga eismo juosta.Spausti gaza?Man taip buvo,bet as issigandau,siek tiek nuspaudziau stabdi,masina daugiau slysti nepradejo,istiesinau vaira ir tada tik gazavau g.gif .

man tas pats buvo šiandien, strioko apturėjau doh.gif
Atsakyti