Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*F_M* @ 2012 01 23, 14:10)
palieku ant bėgio, rankinio geriau netraukti, nes gali užšalti
man tas pats buvo šiandien, strioko apturėjau  doh.gif

As ziuriu per langa ir meldziuosi kad nustotu snigti doh.gif taip bijau kad kur nenusirauciau doh.gif
Atsakyti
laba.
ryt laukia kelionė į Klp. ir malimasis po ją.
nenoriu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 23, 13:30)
laba.
ryt laukia kelionė į Klp. ir malimasis po ją.
nenoriu  doh.gif  verysad.gif

O man vazinejimas KLP tik gerus prisiminimus kelia biggrin.gif Niekas niekur neskuba, gatves placios, masinu palyginus nedaug...
Nebijok, viskas bus ciki.Blogiau butu jei lauktu kelione i VLN ir malimasis po ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 23, 13:16)
O man vazinejimas KLP tik gerus prisiminimus kelia  biggrin.gif Niekas niekur neskuba, gatves placios, masinu palyginus nedaug...
Nebijok, viskas bus ciki.Blogiau butu jei lauktu kelione i VLN ir malimasis po ji  4u.gif

bet vistiek nežinomas miestas doh.gif reik "ant laiko" nuvažiuot. dar oras kaži koks.
gal visgi vyrui išeis iš darbo išeit ir nuveš jis mus blush2.gif

Atsakyti
Kelione gali palengvinti jei paziuresi marsruta kur reiks vaziuot.Suvesk adresus i maps.lt, perziuresi, jei vyras negales vezti, tai paciai bus aiskiau kazkiek kur vaziuoti, kaip greiciau ir arciau, kur kokie ziedai ar dar kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 23, 13:48)
Kelione gali palengvinti jei paziuresi marsruta kur reiks vaziuot.Suvesk adresus i maps.lt, perziuresi, jei vyras negales vezti, tai paciai bus aiskiau kazkiek kur vaziuoti, kaip greiciau ir arciau, kur kokie ziedai ar dar kas  4u.gif

aha, jau susivedžiau.
bet kai realiai reik viskas kitaip būna doh.gif
o dar ir ženklus sužiūrėt ir visa kita.
nu juodai nenoriu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 23 sausio 2012 - 13:58
Na, pakankamai nesunku bus rasti.Nesiparink, nuotoliai nera dideli 4u.gif

Papildyta:
Aisku gali per centra vaziuot...o kokiam mieste teises laikei?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Truputėli Jus paskaitynėju.. Norėjau dėl kelionės Klaipėdoje parašyti - važiuoti kitu maršrutu, nei rodo maps smile.gif
Didžiąjame žiede sukti į A13 Palangos plentu, važiuoti iki Liepų gatvės (į kairę nuo viaduko) ir tada visą laiką tiesiai tiesiai iki posūkio į Karoso gatvę smile.gif
user posted image
Nereikė tada per miestą daug važiuoti ir kažkokių linkių daryti smile.gif nes maršrutą tai neblogą parinko wink.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
O siandien snieguota...ir vis sninga... doh.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysiu GPS'e pasižymėt pagal jūsų patarimus.
Teises laikiausi Mažeikiuose smile.gif
Atsakyti
siandien teko belstis ilga marsruta doh.gif keliai praktiskai nevalyti, taip atsargiai vaziavau, su mintimu kad tik i mane niekas neikaltu ir as neikalciau... bet sekesi nelbogai, graziai prisiparkavau mazame kiemelyje senamiesti, isvaziavau netaip graziai, bet svarbiausia nieko nenubraukiau blush2.gif
tik teises gautos o tokie orai, vasara klaisykit busiu jau profesionale lotuliukas.gif
Atsakyti