Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

O ka tas pypiimas duoda (jei ne kokia avarine situacija)? g.gif
Man nepatinka pypinimas ir net draugui visada bambu jei pypina, kai tai visai nebutina schmoll.gif Kam zmogui streso ivaryt juolab, kad nuo to niekas nepasikeis g.gif
O pvz tetis nepypina, kas bebutu, jis pabamba sau ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Man sian pypino, bet kaip ir sakiau...O KA?Nu nepradejau ta pacia sekunde vaziuot kai uzsidege zalia, uzkalbino vyrelis...nu po sekundes pradejau vaziuot, bet uz manes stovintysis labai nekantravo, po to aplenke iskart.Daugiau niekas nestovejo, tai zinau, kad MAN pypino biggrin.gif Sudinai uzgesinejau kieme kol is pusnu kalno issiropsciau..vyrui sake geda salia manes buvo sedet doh.gif Nu atrodo prisalus ta masina butu, po truputi, po truputi ir isvaziavom...Ale tiek gesus nesu niekad...ka padarysi, nesu taip uzklimpus dar niekad ax.gif Kazkaip va sian tokie nesklandumai.Dar parkuojantis per toli nuvaziavau, bet del ten stovinciu zmoniu su vaikais...veliau jau per labai salia masinos ivazinejau, bet maciau ir pradejau tiesintis, o visi kad rodo, kad mosikuoja kur kaip man vaziuot, staiga vyriokas prisoko, dureles atidare, sako as tau padesiu.Pradejo sukt vaira paemes... doh.gif Vyras sedi, ziuri...sako neklausyk, statykis kaip stataisi, viska gerai darai blink.gif Nu ir pasistaciau...nekazka man ir padejo tas ispuolis biggrin.gif Bet nustebino, kad taip visi puole padet biggrin.gif As juk nevisad is pirmo karto isipaisau ir nematau problemos, kad pasitaisau, net kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 28, 22:04)
O ka tas pypiimas duoda (jei ne kokia avarine situacija)?  g.gif 
Man nepatinka pypinimas ir net draugui visada bambu jei pypina, kai tai visai nebutina  schmoll.gif Kam zmogui streso ivaryt juolab, kad nuo to niekas nepasikeis  g.gif
O pvz tetis nepypina, kas bebutu, jis pabamba sau ir tiek  lotuliukas.gif

Na, yra įvairių situacijų, kai papypsent reikia.
- kai naglai lenda - kad nelįstų, ir susiprastų, kad gudručių, kurie lekia A juosta ir paskui bando dar į srautą įsipiešt, aš nepraleidžiu
- kai užmiega prie šviesaforo - kad prabustų (Būna, žmonės iš tiesų užsisvajoja, nu tai papypsini ir tiek - nieko čia blogo ar pikto, ir man būna - ir man pypsina. Kalba neina apie 3 sec.)
- kai situacija tokia, kad jei kitas vairuotojas pasitrauktų truputi, tai Tu tilptum pravažiuot
- kai vairuotojas prieky važiuoja nuleistu ratu, atidaryta bagažine, su rankine ant stogo ir pan.
- pėstiesiems kartais tenka papypsint, jei varnas skaičiuodami po ratais lenda

Kodėl Jūs galvojat, kad papypsenimas būtinai kažkoks stresas vairuotojui. Tai tiesiog dėmesio atkreipimas, įspėjimas, kad kažkas negerai, o gal labai gerai smile.gif vestuvininkus irgi juk apipypsina. O lapų ir M raidžių todėl ir nepypsinu (nebent jau tikrai avarinė situacija) - nes jiems stresas smile.gif.
Atsakyti
O mane suzavejo Klaipedos vairuotojai, kai vasara karta pravaziavau su teciu cool.gif Sustojau ikalnej prie sviesoforo.Su rankiniu nebuvau nei karto dirbus, buvau isvis kelias pamokas turejus.Nu ir masinyte kaprizinga pas tetusi...sankaba tai OMG doh.gif Nu ir uzgesau...uzsidege dar viena zalia...o as vel uzgesau...uzsidegus treciai zaliai dejau apsuku ir siaip taip isikabarojau i sankryza.Ir nei vienas net nepyptelejo, nes masina buvo apklijuota M raidem.Nu negi buna tokiu supratingu...buvau gatava islipt ir visiems padekot, kad taip geranoriskai reagavo... tongue.gif Po sios dienos neleido daugiau vairuot, kad susitupetu informacija ir potyriai.Ir tiksliai, po poros dienu lyg kas pasikeite butu, atrodo net masina klausyt pradejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sian vyras jau nebeuzsivede... blink.gif Paeme mano masiniuke.O katik kuro uzsipyliau...pravazines viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 29, 00:47)
Na, yra įvairių situacijų, kai papypsent reikia.
- kai naglai lenda - kad nelįstų, ir susiprastų, kad gudručių, kurie lekia A juosta ir paskui bando dar į srautą įsipiešt, aš nepraleidžiu
- kai užmiega prie šviesaforo - kad prabustų (Būna, žmonės iš tiesų užsisvajoja, nu tai papypsini ir tiek - nieko čia blogo ar pikto, ir man būna - ir man pypsina. Kalba neina apie 3 sec.)
- kai situacija tokia, kad jei kitas vairuotojas pasitrauktų truputi, tai Tu tilptum pravažiuot
- kai vairuotojas prieky važiuoja nuleistu ratu, atidaryta bagažine, su rankine ant stogo ir pan.
- pėstiesiems kartais tenka papypsint, jei varnas skaičiuodami po ratais lenda

Kodėl Jūs galvojat, kad papypsenimas būtinai kažkoks stresas vairuotojui. Tai tiesiog dėmesio atkreipimas, įspėjimas, kad kažkas negerai, o gal labai gerai smile.gif vestuvininkus irgi juk apipypsina. O lapų ir M raidžių todėl ir nepypsinu (nebent jau tikrai avarinė situacija) - nes jiems stresas smile.gif.

drinks_cheers.gif Elgiuosi taip pat smile.gif .Ir dar pypsinu baisingai kai man i stotele trukdo ivaziuot (pas mus gi priimta autobusu stotelese parkuotis,kai greta-pustustes stovejimo aiksteles... schmoll.gif ),arba autobusu juostoje neleidzia is ju isvaziuoti-siuo atveju dedu gazo,staigiai uzmetu vaira kairen ir per signala...ir,aisku,apsimetu,kad i veidrodi neziuriu... doh.gif lotuliukas.gif o nefig autobusu juostomis lakstyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 29, 21:20)
drinks_cheers.gif Elgiuosi taip pat smile.gif .Ir dar pypsinu baisingai kai man i stotele trukdo ivaziuot (pas mus gi priimta autobusu stotelese parkuotis,kai greta-pustustes stovejimo aiksteles... schmoll.gif ),arba autobusu juostoje neleidzia is ju isvaziuoti-siuo atveju dedu gazo,staigiai uzmetu vaira kairen ir per signala...ir,aisku,apsimetu,kad i veidrodi neziuriu... doh.gif  lotuliukas.gif o nefig autobusu juostomis lakstyt... ax.gif

Reikia pratintis, kad visokiu vairuotoju yra ir neimti i galva jei matai, kad esi teisus smile.gif
Gatvese isties jau lengviau, o su parkingu dar oi kiek pavargti reikes smile.gif
Ir vistiek esu nerealiai patenkinta turedama VP ir masiniuka thumbup.gif nebezinau ka reiskia stotelej salti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 28, 20:20)
Su abs reikia is karto stabdzius iki dugno,nesustosi kitaip su juo,arba pradet stabdyt gerokai is anksto...Vat uz sita as abs ir nemegstu... ax.gif

aha, žinau, dėl to jau ir myniau dugnan, tik iš pradžių aš pripratus pastabdyt minkant stabdį, nes pas mane ten kažkas negerai su tais stabdžiais, jei iš pirmo karto giliai spausčiau tai dažnai abs pasiekčiau. cool.gif Nors vienas veikėjas man aiškina, kad gerai kad st. pedalas šnypščia ir sėda. Tik kad vis atsiranda kur pinigus padėt tai taip ir važinėjuos.
Ką gi, užsipyliau pigesnio nei Kaune benzino, kad tik mašina rytais kurtųsi ir pirmyn į trąsą. thumbup.gif o šalčius bele kokius žada doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 29, 00:55)
Nu ir uzgesau...uzsidege dar viena zalia...o as vel uzgesau...uzsidegus treciai zaliai dejau apsuku ir siaip taip isikabarojau i sankryza.Ir nei vienas net nepyptelejo,

Aš taip pat kelis šviesoforus gesinėjau Marijampolej (tik ne įkalnėj), kai pirmą kartą parsivarydama iš pardavėjo sustojau prie pirmo šviesoforo su savąja. Nebuvo nei klevo nei M raidžių. Ir niekas prie smilkinio nesukiojo, rankom neskėsčiojo, nepypsėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 29, 22:44)
Aš taip pat kelis šviesoforus gesinėjau Marijampolej (tik ne įkalnėj), kai pirmą kartą parsivarydama iš pardavėjo sustojau prie pirmo šviesoforo su savąja. Nebuvo nei klevo nei M raidžių. Ir niekas prie smilkinio nesukiojo, rankom neskėsčiojo, nepypsėjo. rolleyes.gif

Nu idomu, ar Vilniuj atsirastu nepapypinusiu biggrin.gif Jei uzmiega kazkas per zalia, tai ir tai is eiles bent vienas pypteli...o jei uzgest ir net kelias zalias praleist... doh.gif Tai ir nustebau Klaipedoj, kad niekas nepypino, lauke kantriai. smile.gif
Atsakyti
Yeah!:)
O as gryzhau is trumpu atostogu, masina lauke prabuvo savaite:) Vyras oro uoste neuzsivede masinos, tad galvojau mano hondikei shakes bus:) Jau nusipirkom krokodilus ir vakar planavom gelbejimo operacija atlikti ir staiga uzsivede, nors savaite stovejo kieme!!! Yeah, tai iskart isvariau isvariau pasivazinet-velai vakare ir vyras leido vaziuoti vienai:P Aisku jis vilkosi is paskos su savo masina:) Pora vietu, as nuo jo atitrukau:) Ir man buvo nebaisu ir visai visai smagu!:) Langai is vidaus buvo kraupiai uzsale...
O sian ryte vyrui pasakiau, kad varysiu i darba, variau anksciau:) Jis mane iki sankryzos "palydejo" ir nudumem atskirai:) Nerealus jausmas!!!!!!!!!! Yeah! Ir as jauciuosi tiap komfortishkai vairuodama, lyg jau seniai tureciau teises:)

As laiminga!:P)
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 31, 13:47)
Yeah!:)
O as gryzhau is trumpu atostogu, masina lauke prabuvo savaite:) Vyras oro uoste neuzsivede masinos, tad galvojau mano hondikei shakes bus:) Jau nusipirkom krokodilus ir vakar planavom gelbejimo operacija atlikti ir staiga uzsivede, nors savaite stovejo kieme!!! Yeah, tai iskart isvariau isvariau pasivazinet-velai vakare ir vyras leido vaziuoti vienai:P Aisku jis vilkosi is paskos su savo masina:) Pora vietu, as nuo jo atitrukau:)  Ir man buvo nebaisu ir visai visai smagu!:) Langai is vidaus buvo kraupiai uzsale...
O sian ryte vyrui pasakiau, kad varysiu i darba, variau anksciau:) Jis mane iki sankryzos "palydejo" ir nudumem atskirai:) Nerealus jausmas!!!!!!!!!! Yeah! Ir as jauciuosi tiap komfortishkai vairuodama, lyg jau seniai tureciau teises:)

As laiminga!:P)

Jausmas isties puikus, vazineju kasdien ir taip gera ir malonu, kai esi nepriklausomas nuo nieko, gali planuotis apsipirkimus, susitkimus ir t.t. Siandien atrodo kaip as galejau anksciau gyventi be VP ? smile.gif kadangi vairuoju dar tik menesiuka ( sukiojuosi kasdien) buna dar tokie sirpuliukai einant i parkinga, lyg jaudulys ar pasiseks ar graziai isvazinesiu, nes pas mus sunkoka tarpai nedideli, pastoviai apstatyta masinomis... ir isvaziavus tooks jauduliukas viduje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 30, 01:27)
Nu idomu, ar Vilniuj atsirastu nepapypinusiu  biggrin.gif Jei uzmiega kazkas per zalia, tai ir tai is eiles bent vienas pypteli...o jei uzgest ir net kelias zalias praleist...  doh.gif Tai ir nustebau Klaipedoj, kad niekas nepypino, lauke kantriai.  smile.gif

Jau Vilniuj vairuotojai tai Dieve apsaugok....
Reikėjo iš Vilniaus mums mašiną parsitempt... Stabdomės iš lėto prie sankryžos, o mum mašinos užkišinėja.... Tipo "tarpas"... ir visai nesvarbu, kad mes tempiam automobilį ir stabdom iš lėto ir staigiai pristabdžius dėl jų "užkišimo" galim nespėt sustabdyt auto ir trosas gali atlaisvėt ir gali būt BOOOM. Na vienu žodžiu... žiauroka. Dar geriausiai džipas čiut nesugalvojo įlyst į "tarpą" tiksliau ant mūsų troso!!! lotuliukas.gif Žiauru. Nors ten jam ir vietos būt buvę per mažai... Dar atsidarė dureles ir mano brangiausiajam aiškino, kad jis avarinį pamiršo išjungt lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif beprotnamis doh.gif Ir niekaip džipo vairuotojui nedaėjo, kad maniškio automobilis velkamas doh.gif ot būtų gražu buvę lotuliukas.gif
Atsakyti