Del tu uzkisimu, as pastebejau, kad ivaziuojant i zieda, daznai masinos, kurios ivaziuoja is pirmos juostos uzkisa... Ir jeigu tu ivaziuotum i uzpakali, tai klevo lapui manau butu nepyragai.. Nes jie tikrai ivykio metu varo ant klevuku, kad tie ziopli..
Del miestu skirtumu, tai nemanau, kad cia reikia sneketi:) Esu vilniete ir visur visokiu vairuotoju yra..beabejo amzesniam meistelyje yra ramesnis vazinejimas, bet cia nereik varyti ant miesto:)
Aš sutinku, kad visur visokių yra ir ant pačio miesto nevarau. Bet tiesiog sakau kaip Vilniuj buvo. Vistik manau kiekvienam mieste biškį kitokios "vairavimo taisyklės"
Nereik čia skaudintis. Bet Vilniuj tikrai visi lekia kaip išprotėję
Na, galbūt tikrai nuo miesto dydžio priklauso čia viskas.
Bet galėtų pas žmonės išvis daugiau supratingumo būt...

Na, galbūt tikrai nuo miesto dydžio priklauso čia viskas.

Kuo didesnis srautas, tuo daugiau bandanciu ilysti, uzkisti, greiciau pravaziuoti negu kiti ir t.t. nieko cia nuostabaus.Gyvenu Vilniuj...bet pries tai gyvenau Klaipedoj ir tikrai skiriasi vairuotojai, visa vairavimo kultura, net patys zmones.Kai nuvaziuojam, tai atrodo vieninteliai skubam, lekiam...o visi atsipute, niekas niekur neskuba

Būtent

QUOTE(AniMi @ 2012 01 31, 17:40)
O zinot kas pikciausios pagyvenusios moteriskes sedincios salia savo vyru ir greiciausiai net nevairuojancios....
vien is istoriju, isvazineju is kiemo siauro, priekyje matau atvaziuojanti vyra salia sedi pusamze stambi moteriske, gink dieve nieko neturiu pries stambius zmones, bet kazkodel butent tokie buna pikciausi... sonuose visur masinos ir mes neturime kur prasilenkti... as pristabdau t.y sustoju ir bandau glausti ties krastu, kad jis galetu pravaziuoti, tai moteriske ( jos vyras sedejo tyliai ir ramiai) maciau kaip sauke ****, ***** prakeikta

Uz ka ir kokia teise viduri baltos dienos turi mane taip vadinti??? ir greiciausiai namo kaimynai

Nepatingejau islipau kai jie sustojo ir priejau, sakau matau turite nusiskundimu del mano vairavimo, o jus ponia tikriausiai net neturite VP tai labai grazu putotis ant jaunos merginos kuri vairuoja vos menesi laiko ir nesudare jokios avarines situacijos!!! kad jus butumete mate kaip atsidare jos burna ir dingo visas mandrumas!!!!! vyriskas pasake, kad nieko tokio viskas gerai...
neesu pasiryzusi su kiekvienu aiskintis, bet cia savas kiemas kaimynai savi, ir kazkokia nepraustaburne manes k... nevadins!!!

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 31, 19:02)
...Nepatingejau islipau kai jie sustojo ir priejau...
Vau

QUOTE(elenuxus @ 2012 01 31, 20:12)
Vau
nu ir saunuole, kad truputi nuleidai ant zemes
Baisiai nemegstu nesupratlyvu... jei dar mato, kad ner kur dingti, tai kiba sunku atgal pavaziuoti ir praleisti?
Galu gale, jei butum pavaziavus atgal, kas is to?Kieme bent jau pas mus nera nei kur susisukti, tai vienintele iseitis isleisti isvaziuojancius.Et...

Tai vat butent neturejau kur trauktis jis is priekio sove, sakau bent kiek pavaziuosiu atgal... o moteriske putojosi nes duodu 100% pati net nevairuoja ir neturi elementraus suvokimo, kad jei neturiu kur trauktis as nepakilsiu i ora ir nenuskrisiu....
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 31, 19:14)
Tai vat butent neturejau kur trauktis jis is priekio sove, sakau bent kiek pavaziuosiu atgal... o moteriske putojosi nes duodu 100% pati net nevairuoja ir neturi elementraus suvokimo, kad jei neturiu kur trauktis as nepakilsiu i ora ir nenuskrisiu....
vat buna tokiu,besmegeniu,ir ka tu joms...Su viena tokia mano kolegei nuotykis buvo...pries pat ja po kitu autobusu prie sankryzos palindo lengvuske,sankryza uzsikimso,pravaziuoti jokiu sansu,reikia laukti kol pralaisves kelias...koleges autikas be atskiros kabinos,taigi sedi ji ir girdi,kaip uz jos nugaros tokia boba skambina 112 ir sako: "as tokiam ir tokiam autobuse,atvaziuokit ir atimkit vairuotojai teises,ji vaziuot nemoka-jau 6 sviesoforai pasikeite o ji nevaziuoja!"

QUOTE(denaxa @ 2012 01 31, 19:42)
... "na taip,avarija,nera pravaziavimo,bet kodel ji nevaziuoja,jau 7 sviesoforai pasikeite!!! ...
OMG

Nepatinka, vaziuok su taxu...

QUOTE(denaxa @ 2012 01 31, 20:42)
vat buna tokiu,besmegeniu,ir ka tu joms...Su viena tokia mano kolegei nuotykis buvo...pries pat ja po kitu autobusu prie sankryzos palindo lengvuske,sankryza uzsikimso,pravaziuoti jokiu sansu,reikia laukti kol pralaisves kelias...koleges autikas be atskiros kabinos,taigi sedi ji ir girdi,kaip uz jos nugaros tokia boba skambina 112 ir sako: "as tokiam ir tokiam autobuse,atvaziuokit ir atimkit vairuotojai teises,ji vaziuot nemoka-jau 6 sviesoforai pasikeite o ji nevaziuoja!"
Kitam laido gale matomai sako,kad gal avarija,gal pravaziavimo nera...o ta bobele: "na taip,avarija,nera pravaziavimo,bet kodel ji nevaziuoja,jau 7 sviesoforai pasikeite!!! Atvaziuokit teises is jos atimkit!!!"
Anekdotas,vnz.,nors kolegei ne iki juoku buvo,net i parka grizusi dar purtesi nuo nervu... 

Nu naciort

QUOTE(elenuxus @ 2012 01 30, 00:27)
Nu idomu, ar Vilniuj atsirastu nepapypinusiu
Jei uzmiega kazkas per zalia, tai ir tai is eiles bent vienas pypteli...o jei uzgest ir net kelias zalias praleist...
Tai ir nustebau Klaipedoj, kad niekas nepypino, lauke kantriai. 

Jei uzgesit, tai junkit avarini, ir niekas Jums nebepypsins. Nu nebent koks durnius, bet kam jie rupi. Isijungsit avarini ir visi supras, kad Jus apvaziuoti reikia. O ko ten uzgesot - maza ka, gal Jus superine vairuotoja, tik auto sugedo. Visko buna.
Man siaip labai juokinga buna, kai pypsina zmogui, kuris neturi kur pasitraukt. Nu neturi niekaip, nei pusmetriuko i sali. Ka tas pypsinimas pakeis? As tokiu atveju tik pabumbu sau po nosim "nu sorry, bet as masinos dabar i kisene jau neisikisiu" ir nebekreipiu demesio.
QUOTE(deepy @ 2012 01 31, 14:56)
Esu vilniete ir visur visokiu vairuotoju yra..beabejo amzesniam meistelyje yra ramesnis vazinejimas, bet cia nereik varyti ant miesto:)
As irgi Vilniete ir myliu si miesta. Bet Vilniuje is visu LT miestu labiausiai virsija greiti.
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 31, 16:27)
Kuo didesnis srautas, tuo daugiau bandanciu ilysti, uzkisti, greiciau pravaziuoti negu kiti ir t.t. nieko cia nuostabaus.Gyvenu Vilniuj...bet pries tai gyvenau Klaipedoj ir tikrai skiriasi vairuotojai, visa vairavimo kultura, net patys zmones.Kai nuvaziuojam, tai atrodo vieninteliai skubam, lekiam...o visi atsipute, niekas niekur neskuba 

Man toks pas jausmas buvo. Ir irgi klaipedoj. Net susigedau

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 31, 19:02)
neesu pasiryzusi su kiekvienu aiskintis, bet cia savas kiemas kaimynai savi, ir kazkokia nepraustaburne manes k... nevadins!!! 

Saunuole Jus. Ir as pasakyciau kaimynams.
QUOTE(denaxa @ 2012 01 31, 19:42)
Kitam laido gale matomai sako,kad gal avarija,gal pravaziavimo nera...o ta bobele: "na taip,avarija,nera pravaziavimo,bet kodel ji nevaziuoja,jau 7 sviesoforai pasikeite!!! Atvaziuokit teises is jos atimkit!!!"
Anekdotas,vnz.,nors kolegei ne iki juoku buvo,net i parka grizusi dar purtesi nuo nervu... 

Cia tai zvengiau jau garsiai

QUOTE(elenuxus @ 2012 01 31, 19:53)
Gal tegu ana isvis namie sedi, o tai visiem taksistam teises paatimines

QUOTE(jurgacka @ 2012 01 31, 21:43)
Cia tai zvengiau jau garsiai
. denaxa, o Jus ka, piloto teisiu neturit? autikai neskraido? atleist jus visus, avarija, matai, o ji - NEVAZIUOJA. SIAUBAS
)))

Tai as vienam keleiviui(ar keleivei,nepamenu...) taip ir atsakiau i klausima,kodel veluoju,sakau,todel,kad autobusas ne lektuvas,o as piloto teisiu neturiu...