Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(elenuxus @ 2012 02 03, 21:08)
Ui...na va, ziema savo parode. Gerai, kad rimtesniu suzalojimu nera, masinytes gaila.Bet svarbiau sveikata aisku...

Na jo...kaip furistas pasake,"gal jusu kur nors didesne beda lauke..." Nuo likimo nepabegsi,o gatveje visko gali atsitikti...bet kam... schmoll.gif Smugis buvo geras,as dar spejau instinktyviai susukti vaira kairen kad ji sumazinti,furistas dare ta pati...
Atsakyti
Skirmantas.T ačiū už info, rytoj turėsiu laiko tai tupinėsiu aplink.o aš atvažiavus iškart užtrenkiu dureles, ir paskui tikrai ir priekinis stiklas užšalęs ax.gif , nu nėra kam pamokint ax.gif , brangusis toli verysad.gif .bet supratau kame čia šaknys.dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 03, 21:13)
Na jo...kaip furistas pasake,"gal jusu kur nors didesne beda lauke..." Nuo likimo nepabegsi,o gatveje visko gali atsitikti...bet kam... schmoll.gif  Smugis buvo geras,as dar spejau instinktyviai susukti vaira kairen kad ji sumazinti,furistas dare ta pati...

LABAI SUPRATLYVAS IR ZMOGISKAS VAIRUOTOJAS PASITAIKE.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 03, 19:52)
O as jau pasigailejau,kad uzvedziau saviske...gavosi bum man siandien,gana idiotiska situacija... schmoll.gif neaisku kuriam laikui lieku be ratu... verysad.gif

Ekstremaliomis sąlygomis visokių dalykų nutinka, kad ir va pvz.: http://www.skirmanta...prisiparkavo/...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 02 03, 21:19)
LABAI SUPRATLYVAS IR ZMOGISKAS VAIRUOTOJAS PASITAIKE.

Tai...profesionalai-tai ne lengvuskiu vairuotojai,jie paprastai nesiardo...nes geriau uz kitus zino,kad kelyje buna visko... ax.gif Jis tik apkeike tuos,kurie masinu ant kelio ne vietoj primete ir matomuma uzstojo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 03, 21:42)
Tai...profesionalai-tai ne lengvuskiu vairuotojai,jie paprastai nesiardo...nes geriau uz kitus zino,kad kelyje buna visko... ax.gif Jis tik apkeike tuos,kurie masinu ant kelio ne vietoj primete ir matomuma uzstojo... ax.gif

ajaj gaila, mašiniuko.. labai sukūlė? baisu su fūra susidurt doh.gif

Šiandien girdėjau kad vienas mikras bevažiuodamas užšalo. Netikėjau kad ir taip gali būt. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 02 03, 21:45)
ajaj gaila, mašiniuko.. labai sukūlė? baisu su fūra susidurt doh.gif 

Kaip ne keista,baimes nepajutau visai,na,greicio juk nebuvo didelio,viskas vyko aikstelej...Susinervavau tik labai del masinos,kainuos ir remontas,ir draudimas pabrangs nemazai...blyn,5m be avariju jau buvo,ir se tau...ir dar taip kvailai papulti... unsure.gif masiniukui-desinys sparnas (neremontuojamas,sita reiks keisti),dureles,kapotas is desines sulenktas(neatsidaro),bamperio laikiklis nuluzes,suluzes posparnis,ir,kas blogiausia-pazeista vaziuokle,pagal tai,kaip vaziuojasi-gali buti sulinkusi stoike,vairo trauke,sakes...sitas paaiskes tik iskelus masina ant keltuvo...vaziuojant sunku kelia sugaudyti,plaukioja,ir vairas labai lengvas... g.gif Furai duzo kairys zibintas,i sipulius,pasistume bamperis ir nuo to susilenke vairuotojo kabinos laiptelis doh.gif ,vnz.,palikom mes ten siuksliu... doh.gif
Atsakyti
Nemažai nuostolio... bet čia tik pinigai, susitvarkysi ir pamirši. svarbiausia kad ne sveikata. mastau.gif
Atsakyti
Punkto redakcija nuo 2012-01-01: Vairuotojams, neturintiems 2 metų vairavimo stažo, privaloma automobilio galinės dalies kairėje pusėje turėti baltą kvadrato formos skiriamąjį ženklą su žaliu apvadu ir žaliu klevo lapu viduryje. Kvadrato kraštinės ilgis – nuo 100 mm iki 150 mm, apvado plotis – 1/10 kraštinės ilgio.

tai jei pas mane magnetinis naujas 100mmx100mm o apvado storis 10mm, vadinasi tinkamas zenklas? blush2.gif nu durnas klausimas, bet tas zenkliukas toks mazytis atrodo doh.gif biggrin.gif

denaxa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F_M*: 03 vasario 2012 - 22:07
QUOTE(*F_M* @ 2012 02 03, 23:06)

aciukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 03 vasario 2012 - 22:28
Nu tai taip ir yra - zenklo ilgis 100mm, o apvadas 1 cm - 1/10 krastines ilgio.Viskas gerai.
As esu macius perpus mazesniu...dar kieme bicas vazineja isvis ta klevuka is fono iskirpes, tik lapa prisiklijaves blink.gif O man tas zenklas toooks didelis atrodo ant mano mazos masinos siknutes doh.gif Ir spyglys toks didelis...tai tik zenklai ir lempos tesimato...daugiau vietos net musems atbuliniu skrendancioms prisitreksti nebera...
Atsakyti
denaxa, nesmagi situacija, bet yra kaip yra, nieko nepakeisi, tad geriau nervus pataupyti smile.gif
O masiniuka taisyti apsimokes? Nes kiek supratau nemazai daliu teks keist, o jei dar viska autoservise daryti, o ne patiems/per pazistamus doh.gif
Atsakyti