Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Denaxa 4u.gif
Gaila masiniuko, bet kai pagalvoji, tai aciu jam, kad apsaugojo ir likai sveika gyva
Atsakyti
Nezinau tiket ar ne smile.gif. Geriausi ir blogiausi vairuotojai pagal zodiaka
http://www.5braskes....a.d?id=55037939
Atsakyti
doh.gif Tai as prie blogesniu tada...dar ne tragedija, bet... ax.gif Paguoda ta, kad pagal tai mano tete ir brolis - daaar blogesni vairuotojai...nors man iki ju dar oooo kaip toli...tai jauciuos tada net labai gera vairuotoja, jei tokie kaip jie prie blogesniu...tiksliau prie blogiausiu biggrin.gif
Atsakyti
jergutėliau blink.gif o aš jautis, netoli dvynio, ant ribos.ot man ten rašo apie autostradas doh.gif bet aš netikiu horoskopais, nes kai išlaikiau regitroje egzaminą, man Palmira žadėjo kraupiai nesėkmingą dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 04 vasario 2012 - 14:49
QUOTE(rentabili @ 2012 02 04, 15:47)
...nes kai išlaikiau regitroje egzaminą, man Palmira žadėjo kraupiai nesėkmingą dieną...

Isivaizduok, jei butu zadejus sekminga, kokia tuomet butu buvus diena biggrin.gif
Atsakyti
laba

man pagal ta horoskopa labai tinka biggrin.gif tikrai megstu laaabai laikytis taisykliu ax.gif alia idomumas kad as oziaragis, o mb dvynys lotuliukas.gif
Atsakyti
Hehe, aš šaulys, tipo gerai vairuot turėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesamonė gi čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Horoskopais predėt tikėt tai čia jau naivumo viršūnė smile.gif eisi paskui keliu kaip vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieks ir netiki, kaip baika visi prieme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 04, 00:22)
denaxa, nesmagi situacija, bet yra kaip yra, nieko nepakeisi, tad geriau nervus pataupyti smile.gif
O masiniuka taisyti apsimokes? Nes kiek supratau nemazai daliu teks keist, o jei dar viska autoservise daryti, o ne patiems/per pazistamus  doh.gif

naa...kitos nenusipirksiu,nes gyvenu nuo algos iki algos,uz sita,tuo labiau dauzta,nelabai ka gausi ,o,tarkim,kad ir nusipirkus "nauja" kad ir uz kokius 4-5tukst. i ja dar panasiai tektu ir sukisti-dirzai,tepalai,stabdziai,amortizatoriai ir t.t..taigi dar plius kokia 3000...O cia su remontais tikiuosi i koki tukstantuka isipaisyti... g.gif Priklausys nuo to kaip kokias dalis pavyks rasti ir kaip stipriai vaziuokle pazeista...Remontuos tai kaip ir savi,tiksliau,per savus,yra ir zmogus kuris daliu ieskos,ne uz aciu,bet ir nebrangiai uz savo paslaugas ima...be jo niekaip neissiversciau,jis ir kebulista surado,ir pades masina nuvaryti ar nutempti... ax.gif O ir siaip masina techniskai tvarkinga,neapsimoka keisti i kita... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 04, 10:22)
Denaxa  4u.gif
Gaila masiniuko, bet kai pagalvoji, tai aciu jam, kad apsaugojo ir likai sveika gyva

Aha,cia tai tikrai...saunuole ta mano masinyte...uztat ir gaila jos labai... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 02 04, 15:29)
doh.gif Tai as prie blogesniu tada...dar ne tragedija, bet...  ax.gif  Paguoda ta, kad pagal tai mano tete ir brolis - daaar blogesni vairuotojai...nors man iki ju dar oooo kaip toli...tai jauciuos tada net labai gera vairuotoja, jei tokie kaip jie prie blogesniu...tiksliau prie blogiausiu  biggrin.gif

Nepergyvenk,as irgi prie blogesniu-zuvyte... doh.gif Apie uzsisvajojimus tai teisybe raso,bet apie leta reakcija-tai neaa...jei taip butu-negaleciau dirbti,isdauzyciau visus aplinkinius... lotuliukas.gif Nemazai kolegu zuvyciu pazistu,nu bet nedaro jie avariju ir tikrai neblogai vairuoja (apie save tai as geriau jau patylesiu po vakaryksciu nuotykiu... blush2.gif )
Atsakyti
mano brolis žuvis, nu tu jam pabandyk pasakyti, kad jis blogai vairuoja blink.gif . užmuš nekitaip.savo sūnų išmokė vairuoti 8erių metų.
Atsakyti
denaxa 4u.gif Gerai, kad laiminga nelaime, be auku mirksiukas.gif Masiniuko aisku gala, bet tai tik masina smile.gif

oj tie horoskopai... doh.gif
Teisybes delei brolis dvynys- na vairavimo manieros tai hm..megejas vaziuoti gazas-dugnas doh.gif Bet avarijos nei vienos neturejo smile.gif
o zuvys nesenai teises issilaike, va ten tai "vairavimas".. tiesa sakant kartu nevaziuoju, dar gyvent norisi blush2.gif
Atsakyti