Gaila masiniuko, bet kai pagalvoji, tai aciu jam, kad apsaugojo ir likai sveika gyva
Denaxa
Gaila masiniuko, bet kai pagalvoji, tai aciu jam, kad apsaugojo ir likai sveika gyva
Nezinau tiket ar ne
. Geriausi ir blogiausi vairuotojai pagal zodiaka
http://www.5braskes....a.d?id=55037939
http://www.5braskes....a.d?id=55037939
jergutėliau
o aš jautis, netoli dvynio, ant ribos.ot man ten rašo apie autostradas
bet aš netikiu horoskopais, nes kai išlaikiau regitroje egzaminą, man Palmira žadėjo kraupiai nesėkmingą dieną...
QUOTE(rentabili @ 2012 02 04, 15:47)
...nes kai išlaikiau regitroje egzaminą, man Palmira žadėjo kraupiai nesėkmingą dieną...
Isivaizduok, jei butu zadejus sekminga, kokia tuomet butu buvus diena
laba
man pagal ta horoskopa labai tinka
tikrai megstu laaabai laikytis taisykliu
alia idomumas kad as oziaragis, o mb dvynys
man pagal ta horoskopa labai tinka
Hehe, aš šaulys, tipo gerai vairuot turėčiau
nesamonė gi čia
Horoskopais predėt tikėt tai čia jau naivumo viršūnė
eisi paskui keliu kaip vandeniu
Nieks ir netiki, kaip baika visi prieme
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 04, 00:22)
denaxa, nesmagi situacija, bet yra kaip yra, nieko nepakeisi, tad geriau nervus pataupyti 
O masiniuka taisyti apsimokes? Nes kiek supratau nemazai daliu teks keist, o jei dar viska autoservise daryti, o ne patiems/per pazistamus
O masiniuka taisyti apsimokes? Nes kiek supratau nemazai daliu teks keist, o jei dar viska autoservise daryti, o ne patiems/per pazistamus
naa...kitos nenusipirksiu,nes gyvenu nuo algos iki algos,uz sita,tuo labiau dauzta,nelabai ka gausi ,o,tarkim,kad ir nusipirkus "nauja" kad ir uz kokius 4-5tukst. i ja dar panasiai tektu ir sukisti-dirzai,tepalai,stabdziai,amortizatoriai ir t.t..taigi dar plius kokia 3000...O cia su remontais tikiuosi i koki tukstantuka isipaisyti...
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 04, 10:22)
Denaxa
Aha,cia tai tikrai...saunuole ta mano masinyte...uztat ir gaila jos labai...
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 02 04, 15:29)
Nepergyvenk,as irgi prie blogesniu-zuvyte...
mano brolis žuvis, nu tu jam pabandyk pasakyti, kad jis blogai vairuoja
. užmuš nekitaip.savo sūnų išmokė vairuoti 8erių metų.
denaxa
Gerai, kad laiminga nelaime, be auku
Masiniuko aisku gala, bet tai tik masina 
oj tie horoskopai...
Teisybes delei brolis dvynys- na vairavimo manieros tai hm..megejas vaziuoti gazas-dugnas
Bet avarijos nei vienos neturejo
o zuvys nesenai teises issilaike, va ten tai "vairavimas".. tiesa sakant kartu nevaziuoju, dar gyvent norisi
oj tie horoskopai...
Teisybes delei brolis dvynys- na vairavimo manieros tai hm..megejas vaziuoti gazas-dugnas
o zuvys nesenai teises issilaike, va ten tai "vairavimas".. tiesa sakant kartu nevaziuoju, dar gyvent norisi