QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 04, 00:22)
denaxa, nesmagi situacija, bet yra kaip yra, nieko nepakeisi, tad geriau nervus pataupyti

O masiniuka taisyti apsimokes? Nes kiek supratau nemazai daliu teks keist, o jei dar viska autoservise daryti, o ne patiems/per pazistamus
naa...kitos nenusipirksiu,nes gyvenu nuo algos iki algos,uz sita,tuo labiau dauzta,nelabai ka gausi ,o,tarkim,kad ir nusipirkus "nauja" kad ir uz kokius 4-5tukst. i ja dar panasiai tektu ir sukisti-dirzai,tepalai,stabdziai,amortizatoriai ir t.t..taigi dar plius kokia 3000...O cia su remontais tikiuosi i koki tukstantuka isipaisyti...

Priklausys nuo to kaip kokias dalis pavyks rasti ir kaip stipriai vaziuokle pazeista...Remontuos tai kaip ir savi,tiksliau,per savus,yra ir zmogus kuris daliu ieskos,ne uz aciu,bet ir nebrangiai uz savo paslaugas ima...be jo niekaip neissiversciau,jis ir kebulista surado,ir pades masina nuvaryti ar nutempti...

O ir siaip masina techniskai tvarkinga,neapsimoka keisti i kita...
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 04, 10:22)
Denaxa
Gaila masiniuko, bet kai pagalvoji, tai aciu jam, kad apsaugojo ir likai sveika gyva
Aha,cia tai tikrai...saunuole ta mano masinyte...uztat ir gaila jos labai...
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 02 04, 15:29)

Tai as prie blogesniu tada...dar ne tragedija, bet...

Paguoda ta, kad pagal tai mano tete ir brolis - daaar blogesni vairuotojai...nors man iki ju dar oooo kaip toli...tai jauciuos tada net labai gera vairuotoja, jei tokie kaip jie prie blogesniu...tiksliau prie blogiausiu
Nepergyvenk,as irgi prie blogesniu-zuvyte...

Apie uzsisvajojimus tai teisybe raso,bet apie leta reakcija-tai neaa...jei taip butu-negaleciau dirbti,isdauzyciau visus aplinkinius...

Nemazai kolegu zuvyciu pazistu,nu bet nedaro jie avariju ir tikrai neblogai vairuoja (apie save tai as geriau jau patylesiu po vakaryksciu nuotykiu...

)