QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 24, 12:27)
Na gal
Cia turbut daugiau isikalbejimas veikia

universalas man ne masina, gabaritu visiskai nejauciu

man regis su pacia masina kazkas netaip

nes teciui ji trukcioja ir pan, o jei man taip pat trukcioja tai jau vadinama, kad vaziuot nemoku
jau buvau sugalvojus viena diena vaziuot, bet paskui pagalvojau, kad taksistus juokinsiu issisukinedama tai parejau pestute
Zinai,kai atejau i parka dirbt,niekaip negalejau masinos perprast,tragedija buvo,ir baimes,ir nemigo naktu,ir asaru taip nemazai...o visa beda buvo tame,kad automatas,nu nelipo man jis ir viskas...o dirbti tai reikia...

Tai va vienas mechanikas man aiskino,kaip reikia su masina elgtis,sako,va,ateini i darba,atsisedi,paglostai vaira,ir sakai: "na,drauguze,vaziuosime,dirbsime...",pasikalbet,sako,su masina reikia...

Ir zinok susidraugavau labai greitai

Tai dabar net jei gaunu masina kuri man laaabai nepatinka,vis tiek pakalbinu,paprasau,paglostau,nes kitaip gali ir nevaziuoti

Atrodo,mistika cia,bet taip yra...vienas senas vairuotojas pasakojo,kad tais laikais turejo kamaza,kuris uzsivesdavo tik tada,kai paglostydavo vaira-gedimo jokio nebuvo...

p.s.beje,gabaritus jausti nebutina,daug kas ju nejaucia-jie matosi pro veidrodzius,tai del to nesuk galvos...

Kiekviena masina skirtinga,ir pajusti ja gali tik daugiau pavazinejus...