Sveikos sapnuotojos ir sapnu zinoves!
Senokai jau buvau uzsukusi i sia temele pasiskaityti ar pasipasakoti. Bet po praejusios nakties sapno (ar sapnu) labai panorau uzeiti. Sapnavau tiek daug visko ir pirmakart sitaip... Net nezinau, keistai ar idomiai? Pavienes kai kuriu sapno daliu reiksmes randu, bet... Galbut nesu tokia jautri zenklams, aplinkai, sau, tai niekaip nesusieju ir nepavyksta painterpretuoti.
Taigi, po praejusios nakties sapnu istrigo sios dvi dalys:
I. Pas tevus namie buvo sveciu kazkokiu, visi sedejo svetaineje. O as kitame kambaryje su kazkokia jauna moterimi ir jos vaikeliu. Moteris leido uzsiimti man su vaiku, nors zinojau, kad dar labai mazas ir tik mama pripazista. Bet kazkaip greit tapome "draugais" - jis pats nei sedeti, nei stoveti dar nemokejo, bet gulejo ant sofos ir kai paudavau savo rankas, tvirtai i jas isikipdavo ir as padedavau taip jam atsistoti net keleta kartu. Norejau laikydama uz rankuciu pavedzioti ji ant kilimo (mat ant grindu salta

), bet pastebejau, kad ten yra nemazai likusiu spygliuku nuo eglutes. Nusprendziau atsinesti kilima is svetaines (kur visi sveciai ir mano tevai sedi). Kazkas paeme ta kilima (toki labai sviesu, rastuota ir labiau primenanti dideli lovos uztiesala

) ir pastebejau, kad metosi kazkiek banknotu po 20 Lt. Supratau, kad tevai tuos pinigus buvo atsideje taupymui ir nusprende paslepti po tuo kilimu. Brolis eme rinkti pinigus.
II. Ejau i poliklinika. I "Moteru konsultacija". Taip buvo net parasyta ant moteru konsultacijos koridoriaus duru.

Durys atrode naujos ir labiau primine burimo salono duris. O iejus viduje - labiau dvelke "nenaujumu". Na, kas lanketes panasiose valstybinese gydymo istaigose, turetumete suprasti.

Taigi, laukiu gydytojo. Bandziau apsizvalgyti ir pamaciau, kad placiai praviros dvigubos durys i operacine-gimdykla. Lyg ir matesi operacinis stalas, bet realiai nesupratau, ar ant jo kazkas buvo. Ten nelindau, nes supratau, kad esu pasalinis zmogus ir atejau visiskai ne to.

Taigi pagaliau ateina tokia "sesute" - labai apkuni mazdaug 50 metu moteriske ir jai is paskos - dar vyresnis gydytojas - ginekologas. Is pradziu issigandau, kad vyras, bet veliau kazkaip nebekreipiau demesio. Abu, kaip lietuviai, gan tamsaus gymio. Nusivelku kelnes ir likusi po baltomis kelnaitemis ir baltais visais rubais virs liemens, atsisedu ir kalbuosi su gydytoju. Kazkaip jis man nelabai patiko ir neatsimenu ka ir apie ka kalbejau. Kabinete sedejau prie kazkokiu duru ir kazkas vienu metu jas atidare. Ten maciau lyg ir stomatologo laboratorija - stalas su dirbtiniu zandikauliu. Ta vaizda tik akimirka maciau, nes durys vel uzsidare ir toliau bendravau su gydytoju. Sesute visa laika buvo netoliese. Tada kazkoks vyriskis atejo ir gydytojas jam dave uz kazkokia paslauga, kurios dar tas vyriskis jam nesuteike, 20 Lt kupiura. O tuos pinigus as is anksto buvau sumokejusi uz paslauga (aisku, tos vietos nesusapnavau

). Na, gydytojas man igriso tokiu nemandagiu poelgiu ir apsioviau batus (tada jau su kelnemis buvau), pasiemiau palta, rankine ir skubiai pasisalinau.
Taigi, vel daug prirasiau.

Bet man visos detales atrodo svarbios, tik su interpretavimu man nelabai sekasi.
Gal kas turite kokiu ideju ar bent ant kelio galite uzvesti?

Del to, kaip sie du sapnai istrigo ir kaip visa diena tiesiog verziausi i sita foruma, sprendziu, kad jie svarbus.