Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 29, 11:21)
o kam tamstai to reik? Sapnas tai ne tavo.

tokios diskusijos butu tuscios drinks_cheers.gif
as papasakojau,noredama pagalbos interpretuojant simbolius g.gif

Safyrine,manai,kad mano susikurtas vaikysteje modelis (mama rupinasi tevu) islindo per sapnus?gal ir butu,bet as nemaciau tokio pataikavimo(jei galima taip pavadinti,jei grynai neigiama puse) augdama g.gif
ar mano santykiu modelis (galima interpretuoti ir taip,jei giliau pasiknisant)?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 29, 12:27)
tokios diskusijos butu tuscios drinks_cheers.gif 
as papasakojau,noredama pagalbos interpretuojant simbolius g.gif

Safyrine,manai,kad mano susikurtas vaikysteje modelis (mama rupinasi tevu) islindo per sapnus?gal ir butu,bet as nemaciau tokio pataikavimo(jei galima taip pavadinti,jei grynai neigiama puse) augdama g.gif
ar mano santykiu modelis (galima interpretuoti ir taip,jei giliau pasiknisant)?

tai ,matyt,tavo pasąmonė ir įsivaizduoja tave taip besirūpinančia savo vyru g.gif o kaip yra ištiesų?
Atsakyti
Mano supratimu, tie sapnai neturi nieko bendro su jokiu vyru. Tai tarsi pažintis su savo pasąmone. Be to, sapni parodo polinkį į perfekcionizmą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 29, 15:21)
Mano supratimu, tie sapnai neturi nieko bendro su jokiu vyru. Tai tarsi pažintis su savo pasąmone. Be to, sapni parodo polinkį į perfekcionizmą.

yra tiesos,esu linkusi i perfekcionizma ir kartais nepagrista nuomone,kad gerai galiu padaryti tik as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 28, 20:02)
O kas trukdo susapnuoti ką nors įdomaus?  mirksiukas.gif

Labas visoms 4u.gif
Na neisina susapnuoti nieko idomaus doh.gif lotuliukas.gif
Bet va sianakt sapnavau jau gal 4 karta viesa tualeta doh.gif Per 2011 ir siuos 4 karta. Realiai tuo metu t.y nakti i tulika nenorejau, tai klausimas ko tada sapnuoju kur nenoriu ir apie ka negalvoju doh.gif Siap tik kai laukiausi budavo kad pasinaudodavau viesais tualetais. Galvojat pasiilgau tuliku tai ir sapnuoju g.gif lotuliukas.gif Bet zinot kad keiscisusia ten pastoviai buna daug zmoniu ir man reikia ilgai laukti... Dazniausiai buna daug moteru. Ir dar keista kad iki tu tuliku einu visad su nepazistamu vyru( tikrai ne savo) Ir dazniausiai apsikabine ir zinau sapne kad kartu mes ir mylim vienas kita. Keisti sapnai... reguliariai besikartojantys g.gif Ir dar, vyras buna ne tas pats doh.gif
Atsakyti
o as ir vel sapnavau menulius blink.gif nesuprantu, ka man cia kazkas bando pasakyti. Praeita karta sapnavau danguje daug pilnu menuliu,dar skaiciavau juos,ziuriu visas dangus vien pilnaties menuliu. O si karta sapnuoju kad einu ir ziuiu desineje kabo tokia didziuliai menuliai,milziniski vienas sale kito atrodo trys,o kaireje 4ar 5 bet tokie milziniski. irgi pilnatis visi. lyg ir skaiciau cia trumpa reiksme bet kad nieko ji aiskaus man nepasake. Nzn ka galvoti internete visur skirtingai sako,vienur raso kad pilnatis laiminga meile,kitur jei daug menuliu -pagausejimai kazkokie, turtai,kitur kad apskritai menuli nera gerai sapnuoti. O man kokia reiksme cia galetu but neisivaizduoju,bet kazka reiskia tai tikrai zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 01 29, 16:19)
o as ir vel sapnavau menulius blink.gif  nesuprantu, ka man cia kazkas bando pasakyti. Praeita karta sapnavau danguje daug pilnu menuliu,dar skaiciavau juos,ziuriu visas dangus vien pilnaties menuliu. O si karta sapnuoju kad einu ir ziuiu desineje kabo tokia didziuliai menuliai,milziniski vienas sale kito atrodo trys,o kaireje 4ar 5 bet tokie milziniski. irgi pilnatis visi. lyg ir skaiciau cia trumpa reiksme bet kad nieko ji aiskaus man nepasake. Nzn ka galvoti internete visur skirtingai sako,vienur raso kad pilnatis laiminga meile,kitur jei daug menuliu -pagausejimai kazkokie, turtai,kitur kad apskritai menuli nera gerai sapnuoti. O man kokia reiksme cia galetu but neisivaizduoju,bet kazka reiskia tai tikrai zinau g.gif

Saulė- sąmonė, Mėnulis- pasąmonė. ax.gif
Atsakyti
Laba , gal zinote ka reiskia sapne kalbeti su patinkanciu vaikinu?
Atsakyti
sveikos,gal paaiskinsit mano sapna.per paskutinius pora men.sapnuoju kad turiu raktus ir atrakinu ar uzrakinu duris.durys standartines daugiabucio.si sapna sapnavau maziausiai 10 kartu .tai ir sudomino ka tai galetu reiksti.
Atsakyti
QUOTE(adri drugelis @ 2012 01 29, 21:34)
sveikos,gal paaiskinsit mano sapna.per paskutinius pora men.sapnuoju kad turiu raktus ir atrakinu ar uzrakinu duris.durys standartines daugiabucio.si sapna sapnavau maziausiai 10 kartu .tai ir sudomino ka tai galetu reiksti.

Durys yra įėjimas į tave. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau ilgai ir gana dažnai sapnuoju, kad laukiuosi, arba gimdau, arba turiu naujagimį. Visada tokiuose sapnuose aš esu labai išsigandusi, panikuoju, ir tiesiog neapkenčiu to vaiko. Ar čia reiškia pasikeitimus gyvenime, kurių bijau, bet negaliu išvengti? g.gif

Ir dar neseniai pradėjau sapnuoti vorus, daaaug didelių vorų, sapne žinau, kad jie nuodingi, jei tik prisiliesiu, ir bandau juos visaip naikinti, bet didelės baimės nejaučiu. Ką galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti
Sveikos! Bandziau internete ieskot, bet jau tokias priesingas reiksmes randu, kad bala zino, o ir visai tikslios situacijos nepavyko rast. Gal kuriai teko skaityt kur ar susidurt?

MB jau koki ketvirta karta per paskutinius metus sapnuoja vora/vorus. Bet sapnuoja taip, kad pasoka is lovos, tarsi trupinius braukia per paklode, purto antklode ir dar man rodo, kur tas voras. Pirmajam sapne tiesiog 'mate' balta vora. Veliau tie vorai pradejo ant musu lovos laipiot. O sianakt MB issoko is lovos ir puole purtyti rankas. Jam atrode, kad vorai lipa jam ant pirstu, ranku. Man taip idomiai... ir baugu net pagalvojus unsure.gif O dar skirtingi sapnininkai interpretuoja vora kaip gera zenkla, o kiti-atvirksciai doh.gif
Atsakyti