Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 06, 19:33)
sunku pasakyti. Bet jaučiu,kad tos žiurkės mano giminaitės.
Sapnai pas mane doh.gif  sapnavau,kad pas sūnų 3 auglius diagnozavo galvoj. Žliumbiau visą naktį sapne.Šiaip supratau sapną,tik auglio kaip simbolio negaliu suprasti.

Manau, kad sapnas rodo, jog turi klaidingų minčių, kurios tavo galvoje tarsi auglys.
Papildyta:
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 03 06, 20:39)
sveiki, kreipiuos pagalbos ir aš. neužmirštu vieno sapno. per vieną sapną kelis kartus skendo mano vaikas. skirtingos vietos, kiti žmonės aplinkui, bet vis situacija, kad mano vaikas skęsta, o jį išgelbėja mano mylimas žmogus (ne vaiko tėtis). toks keistas jausmas nubudus, ir vis prisimenu - baisoka.
ką tai galėtų reikšti?

Sapnas tikrai ne apie tavo vaiką, jis apie tave, apie tavo dabartinę situaciją. Klausimas- kodėl skęsti? Ką darai negerai? Džiugu, kad bent pagalbininkų aplink esama...
Atsakyti
Viena nakti spejau susapnuoti keleta sapnu. Pirma kad turejau usus, ganetai didelius, kad net ant pirsto buvo galima sukti, ziurejau i veidrodi ir nesupratau kaip taip gali buti g.gif ir jie iskart pranyko. Veliau sapnavau kad buvo ano vestuves, vaikinas uz kurio turejau isteketi pasiplove tai istekejau uz kito ta pacia diena doh.gif . doh.gif kosmaras tikras
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2012 03 06, 21:52)
Viena nakti spejau susapnuoti keleta sapnu. Pirma kad turejau usus, ganetai didelius, kad net ant pirsto buvo galima sukti, ziurejau i veidrodi ir nesupratau kaip taip gali buti g.gif  ir jie iskart pranyko. Veliau sapnavau kad buvo ano vestuves, vaikinas uz kurio turejau isteketi pasiplove tai istekejau uz kito ta pacia diena  doh.gifdoh.gif  kosmaras tikras

Na, dėl ūsų nežinau, mes dažnai savyje turime dalykų, apie kuriuos nežinom, manom, kad to negali turėti...O vestuvės sapnuose reiškia sutartis. Kažkią sutartį su kažkuo mėginai padaryti, bet įvyko kažkas neplanuoto...Turi peržiūrėti savo paskutines dienas ir pagalvoti, kas tai per sutartys...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 06, 21:48)

Sapnas tikrai ne apie tavo vaiką, jis apie tave, apie tavo dabartinę situaciją. Klausimas- kodėl skęsti? Ką darai negerai? Džiugu, kad bent pagalbininkų aplink esama...

geras klausimas... tik kaip teisingą atsakymą rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 03 06, 22:04)
geras klausimas... tik kaip teisingą atsakymą rast smile.gif

Atsakymas tavyje. Pasidėk į lentyną ir spygliukus, ir rūką, ir atsakymas ateis smile.gif
Atsakyti
labas rytas as sianakt sapnavau savo seseri kad atvaziavau jos aplankyti o jinai sako kad siuo metu sunkiai verciasi ir sako reikai eiti bulves sodinti matau nedideli suarta zemes lopineli lauke silta smagu ir sesuo atnesa du krescisu sudaigintu bulviu sako padesi amn pasodinti sakau gerai padesiu bet kazkas mus sutrukdo jas sodinti ir mes kazkur kitur visai nueinam tu bulviu taip i nepasodinam rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,
dažnai sapnuoju, kad apsigyvenu lyg bute lyga name, bet būtinai per du aukštus. Kartai tai būna prabangus būstas su baseinais, žvakėm, gražiai įrengtas. Kartais paprastas, bet jaukus. Vakar sapnavau, kad apsigyvenom su šeima mediniame name, man nepatiko antras aukštas išdažytas pilka spalva, sprendžiau, kad būtinai reik perdažyti. Pirmam aukšte buvo sustatytos įkaitusių akmenų krosnelės, sienos tartum iš vytelių, pro kurias švietė tarpai. Bet krosnelės šildė, ir buvo toks šilumos pojūtis. Bet iš esmės aplinka buvo niūri.
Va ir norėjau paklausti ar tai ką nors reiškia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 07, 09:23)
labas rytas as sianakt sapnavau savo seseri kad atvaziavau jos aplankyti o jinai sako kad siuo metu sunkiai verciasi ir sako reikai eiti bulves sodinti matau nedideli suarta zemes lopineli  lauke silta smagu ir sesuo atnesa du krescisu sudaigintu bulviu sako padesi amn pasodinti sakau gerai padesiu bet kazkas mus sutrukdo jas sodinti ir mes kazkur kitur visai nueinam tu bulviu taip i nepasodinam  rolleyes.gif

Manyčiau, kad šiuo metu tinginiauji, nori gyventi kuo paprasčiau...
Papildyta:
QUOTE(m'estima @ 2012 03 07, 11:09)
Labas,
dažnai sapnuoju, kad apsigyvenu lyg bute lyga name, bet būtinai per du aukštus. Kartai tai būna prabangus būstas su baseinais, žvakėm, gražiai įrengtas. Kartais paprastas, bet jaukus. Vakar sapnavau, kad apsigyvenom su šeima mediniame name, man  nepatiko antras aukštas išdažytas pilka spalva, sprendžiau, kad būtinai reik perdažyti. Pirmam aukšte buvo sustatytos įkaitusių akmenų krosnelės, sienos tartum iš vytelių, pro kurias švietė tarpai. Bet krosnelės šildė, ir buvo toks šilumos pojūtis. Bet iš esmės aplinka buvo niūri.
Va ir norėjau paklausti ar tai ką nors reiškia? ax.gif

Namas sapnuose esi tu pati.
Antras aukštas, išdažytas pilka spalva- kūrybiškumo trūkumas.
Pirmas aukštas- pirmoji čakra. Tai gyvybiškumas. Jo tau kaip ir netrūksta, bet pati sakai, kad nėra jaukumo, vadinasi, ne viskas tvarkoje...
Atsakyti
Sveikos, gal išaiškinsite...
Sapnavau, kad bute, kuriame gyvenau vaikystėje (bent jau taip atrodo, kad tas pats) randu vieną sieną visą apėjusią tokiais nedideliais baltais kirminais. Vaizdelis ne koks, o dar ir į plaukus man jų pateko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2012 03 07, 11:51)
Sveikos, gal išaiškinsite...
Sapnavau, kad bute, kuriame gyvenau vaikystėje (bent jau taip atrodo, kad tas pats) randu vieną sieną visą apėjusią tokiais nedideliais baltais kirminais. Vaizdelis ne koks, o dar ir į plaukus man jų pateko.  unsure.gif

Sienos- tai ribos ir kliūtys, pasenęs mąstymas ir gyvenimo būdas. Tai įstrigimas.
Atsakyti
nu taip ir yra tikrai siuo metu esu aptingusi ir man gerai kaip yra rolleyes.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip, iš tiesų ne viskas tvarkoj. Ačiū už išaiškinimą smile.gif
Atsakyti