Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sveikos mergaites smile.gif
istorija tokia;
Mokyklos laikais ir tik mokyklos ribose vaikiskai draugavau su vienu klases berniuku . Draugyste ir baigesi kartu su mokslais, tiesiog paprastai, naturaliai visi nuejom savais keliais, kitaip negalejo buti.
As turiu seima, mylima zmogu, vaiku viskas gerai.
Pries kazkiek, mazdaug 7-8 metus, vaikinukas zuvo nuo bandito rankos gindamas drauga. Suzinojau, kad buvo prasigeres, nesukures seimos ir vienintelis vaikas seimoje...Vaziavau i laidotuves, labai buvau sukresta. Kai Nakvojau pas klasioke,( kita ryta ji turejo laidoti) susapnavau, kad esu su juo didziuleje pievoje, kur pilna zmoniu su sparnais . Jie buvo ramus, laimingi. Jis lyg man rode viska. Klasiokas paeme mane uz rankos ir eme kelti aukstyn i dangu...bet paskui paleido ir atsisveikino, tada viskas dingo. Atsikeliau rami, palaidojau ramia sirdimi. Daugiau lyg ir nebesapnavau jo arba nieko isimintino.
Taigi dar po kiek metu, praeita vasara, ivyko klases susitikimas ir kai as su vyru atvykau ten, staiga mane apeme isterinis verkimas, kad klaseje nera ir niekada nebebus to zmogaus. kazkaip nesuvokiau as jo mirties fiziskai.
Sia nakti sapnuoju:
A) Kad mano sunus yra mires, matau ji stovinti su baltais marskiniais, kostiuminem kelnem. sapnas trumpas, ryskus. Prabundu ir vyrui trumpai papasakoju, viena aki pramerkus, vyras isvaziuoja i darba, man bucki duoda ir miegu toliau.
sapnasB)
Vyksta klases susitikimas ir as pamatau minetaji klasioka, su baltais marskiniais, kostiuminem kelnem, pasitempusi, grazu. Ziuri jis i mane giliai ir apima jausmas, kad pasiilgau, kad myliu, nors tokiu jausmu nera buve istikruju. (Sapne neprisimenu savo realaus gyvenimo, vyro, vaiku).Pribegu laiminga, mes sokam ir as jam pasakau zodzius "myliu tave zuiki, labai pasiilgau" kuriuos realiai tik savo vyrui sakau ir sakydama sapne pajauciu netikruma siu zodziu, kad ne jam jie skirti, tada pasimetu, lyg suvokiu sekude, kad yra kitas zmogus. Pasokam, jis dingsta. Jauciu ilgesi, veinatve, ieskau vel jo visur ir paskui pamatau sedinti, ziuri i mane, mataruoja kojomis, labai apsidziaugiu! paskui staiga suprantu, kad jis mires istikruju, kad as tik viena ji matau.
ir prabundu. Per visa sapna jis neprataria nei zodzio, sklinda meiles jausmas, pasitempimo, lyg draugiska ranka, lyg jis kazka daugiau zinotu , nei as. visa laika tik labai giliai ziuri ir randasi tik del manes, lyg kazka man sako. ka jis man nori pasakyti? ka tai reiskia? po dvieju tokiu sapnu jauciusi labai durnai. labai myliu savo vyra, vis del jo jaudinuosi, gal cia kas susije. o tada sunus panasiam pavidale? istikruju nezinau is kurio galo galvoti.
gal kam kokiu ideju yra? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 08 kovo 2012 - 13:22
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 12:49)
Sveikos mergaites  smile.gif
istorija tokia;
Mokyklos laikais ir tik mokyklos ribose vaikiskai draugavau su vienu klases berniuku  . Draugyste ir baigesi kartu su mokslais, tiesiog paprastai, naturaliai visi nuejom savais keliais, kitaip negalejo buti.
As turiu seima, mylima zmogu, vaiku viskas gerai.
Pries keleta metu vaikinukas zuvo nuo bandito rankos gindamas drauga. Suzinojau, kad buvo prasigeres, nesukures seimos ir vienintelis vaikas seimoje...Vaziavau i laidotuves, labai buvau sukresta. Kai Nakvojau pas klasioke,( kita ryta ji turejo laidoti) susapnavau, kad esu su juo didziuleje pievoje, kur pilna zmoniu su sparnais . Jie buvo ramus, laimingi. Jis lyg man rode viska. Klasiokas paeme mane uz rankos ir eme kelti aukstyn i dangu...bet paskui paleido ir atsisveikino, tada viskas dingo. Atsikeliau rami, palaidojau ramia sirdimi. Daugiau lyg ir nebesapnavau jo arba nieko isimintino.

Taigi dar po kiek metu, praeita vasara, ivyko klases susitikimas ir kai as su vyru atvykau ten, staiga mane apeme isterinis verkimas, kad klaseje nera ir niekada nebebus to zmogaus. kazkaip nesuvokiau as jo mirties fiziskai.
Sia nakti sapnuoju:

A) Kad mano sunus yra mires, matau ji stovinti su baltais marskiniais, kostiuminem kelnem. sapnas trumpas, ryskus.  Prabundu ir vyrui trumpai papasakoju, viena aki pramerkus, vyras isvaziuoja i darba, man bucki duoda ir miegu toliau.
sapnasB)

Vyksta klases susitikimas ir as pamatau minetaji klasioka, su baltais marskiniais, kostiuminem kelnem, pasitempusi, grazu. Ziuri jis i mane giliai ir apima jausmas, kad pasiilgau, kad myliu, nors tokiu jausmu nera buve istikruju. (Sapne neprisimenu savo realaus gyvenimo, vyro, vaiku).Pribegu  laiminga, mes sokam ir as jam pasakau zodzius "myliu tave zuiki, labai pasiilgau" kuriuos realiai tik savo vyrui sakau ir sakydama sapne pajauciu netikruma siu zodziu, kad ne jam jie skirti, tada pasimetu, lyg suvokiu sekude, kad yra kitas zmogus. Pasokam, jis dingsta. Jauciu ilgesi, veinatve, ieskau vel jo visur ir paskui pamatau sedinti, ziuri i mane, mataruoja kojomis, labai apsidziaugiu! paskui  staiga suprantu, kad jis mires istikruju, kad as tik viena ji matau.
ir prabundu. Per visa sapna jis neprataria nei zodzio, visa laika tik labai giliai ziuri ir randasi tik del manes. ka jis man nori pasakyti? ka tai reiskia?  po dvieju tokiu sapnu jauciusi labai durnai. labai myliu savo vyra, vis del jo jaudinuosi, gal cia kas susije. o tada sunus panasiam pavidale? istikruju nezinau is kurio galo galvoti.
gal kam kokiu ideju yra? 4u.gif

Vienam iš praėjusių gyvenimų tas žmogus buvo tau labai brangus. Todėl jį ir sapnuoji...
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 07:30)
Aš gana nemažai sutarčių pasirašinėju.
Tai kiekvieną naktį sapnuose turėčiau vis "ženytis ir ženytis"?
Ir daugelis žmonių pasirašinėja sutartis. Teisinėje valstybėje gyvename. Be to, tai įpareigoja įstatymai.

Tai gal kažkas manyje nenormalu, kad tokių sapnų nesapnuoju?

kaip šioje žemelėje nėra dviejų vienodų žmonių,netgi piršto antspaudų nėra tokių pačių,snaigės ir tos skirtingos -dviejų tokių nerasi. Taip ir su sapnais. Na negali du skitingi žmones sapnuoti tokius pat sapnus.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 08, 15:00)
kaip šioje žemelėje nėra dviejų vienodų žmonių,netgi piršto antspaudų nėra tokių pačių,snaigės ir tos skirtingos -dviejų tokių nerasi. Taip ir su sapnais. Na negali du skitingi žmones sapnuoti tokius pat sapnus.

Ir aš taip galvoju.

O kaip tada su sapnų aiškinimais?
Atsakyti
Sveiki,
nebeiskenciu ir as po sios nakties...labai noreciau issiaiskinti, kodel kamuoja mane besikartojantys sapnai, kartais giliai, kartais labai giliai sukreciantys mane is vidaus.

Jau antra nestuma mane kankina vienodo bobudzio pasikartojantys sapnai apie vyro neistikimybe. Sapne nematau akivaizdaus fakto, kad jis yra su kita moterim lovoje. Keleta kartu sapnavau salia jo moteri, kuria musiau, trankiau ir pan. Bet dauguma sapnu tokiu, kad vyras praso ju telefono nr., tariasi del susitikimo, matau kaip jis ruosiasi isvaziuoti ir akivaizdziai zinau, kad pas moteri. Siandien sapnavau, jog prie jo prisidejo draugas ir ruosiasi vaziuot pasilinksmint su panom.
Kakodel sie sapnai kamuoja per nestuma(per pirmaji buvo lygiai taip pat). Kai pasirodo sie sapnai, pradzioje juose as pyktu, nirstu, musu vyra. Veliau sapnuose tik verkiu ir jauciuosi esanti beviltiskoje situacijoje, bejege kazkaip priesintis. Paskui jau tarsi susitaikau su tokiais vyro veiksmais ir planuoju savo atskira ateiti, kartais net bunu be jokios nuoskaudos palikti ji.

Po tokiu sapnu labai blogai jauciuosi, diena - dvi vis mintys krypsta i ta sapna. Siandien prabudusi pusdieni verkiau. Tiesiog baisu, kad kartais jauciuosi, jog taip nutiko ne sapne, o realybeje.
Tiesa, nelabai seniai turejau pagrindo suabejoti vyro neistikimybe.

Labai buciau dekinga jei galetu man kas nors paaiskint, ka tai galetu reiksti, ar kokia priezastis galetu buti tokiu sapnu
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2012 03 08, 13:33)
Sveiki,
nebeiskenciu ir as po sios nakties...labai noreciau issiaiskinti, kodel kamuoja mane besikartojantys sapnai, kartais giliai, kartais labai giliai sukreciantys mane is vidaus.

Jau antra nestuma mane kankina vienodo bobudzio pasikartojantys sapnai apie vyro neistikimybe. Sapne nematau akivaizdaus fakto, kad jis yra su kita moterim lovoje. Keleta kartu sapnavau salia jo moteri, kuria musiau, trankiau ir pan. Bet dauguma sapnu tokiu, kad vyras praso ju telefono nr., tariasi del susitikimo, matau kaip jis ruosiasi isvaziuoti ir akivaizdziai zinau, kad pas moteri. Siandien sapnavau, jog prie jo prisidejo draugas ir ruosiasi vaziuot pasilinksmint su panom.
Kakodel sie sapnai kamuoja per nestuma(per pirmaji buvo lygiai taip pat). Kai pasirodo sie sapnai, pradzioje juose as pyktu, nirstu, musu vyra. Veliau sapnuose tik verkiu ir jauciuosi esanti beviltiskoje situacijoje, bejege kazkaip priesintis. Paskui jau tarsi susitaikau su tokiais vyro veiksmais ir planuoju savo atskira ateiti, kartais net bunu be jokios nuoskaudos palikti ji.

Po tokiu sapnu labai blogai jauciuosi, diena - dvi vis mintys krypsta i ta sapna. Siandien prabudusi pusdieni verkiau. Tiesiog baisu, kad kartais jauciuosi, jog taip nutiko ne sapne, o realybeje.
Tiesa, nelabai seniai turejau pagrindo suabejoti vyro neistikimybe.

Labai buciau dekinga jei galetu man kas nors paaiskint, ka tai galetu reiksti, ar kokia priezastis galetu buti tokiu sapnu

Neštumo metu moterį kamuoja daugybė emocijų, jos būna kur kas stipresnės nei įprastai, normalu, kad baimės ir kitos neigiamos emocijos išsilaisvina būten per sapnus... Būtent nėštumo metu moteris nori jaustis visiškai saugi, tai gali atsispindėti ir sapnuose...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 14:38)
Neštumo metu moterį kamuoja daugybė emocijų, jos būna kur kas stipresnės nei įprastai, normalu, kad baimės ir kitos neigiamos emocijos išsilaisvina būten per sapnus... Būtent nėštumo metu moteris nori jaustis visiškai saugi, tai gali atsispindėti ir sapnuose...

Aciu
taip, zinau, kad nestumo metu moteris kamuoja ivairiausi ryskus sapnai.

Bet tai sapnai rodo, jog as jauciuosi nesaugi vyro atzvilgiu?
Nestumo pradzioje jauciausi apgaubta demesiu ir vyro meile, bet pradejau vel sapnuoti siuos sapnus.
Pirmiausia man baisu, kad tie sapnai mane taip "veikia". Ar tureciau apie juos sneketi vyrui?
Atsakyti
vaižgante,
o kodėl tu cituoji tokius ilgus postus, jei rašai tuoj po jų?

Labai sunku po to būna susirasti norimą žinutę - reikia versti daug lapų atgal, o verčiasi tik po tris ir tik iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2012 03 08, 13:44)
Aciu
taip, zinau, kad nestumo metu moteris kamuoja ivairiausi ryskus sapnai.

Bet tai sapnai rodo, jog as jauciuosi nesaugi vyro atzvilgiu?
Nestumo pradzioje jauciausi apgaubta demesiu ir vyro meile, bet pradejau vel sapnuoti siuos sapnus.
Pirmiausia man baisu, kad tie sapnai mane taip "veikia". Ar tureciau apie juos sneketi vyrui?

Man sunku pasakyti, ar tu išties jautiesi nesaugi, to turi paklausti pati savęs. Siūlau vyrui nieko nepasakoti...Vyrams nesuprantamos moteriškos emocijos...
Atsakyti
Ir forumą padaro nuobodų - susidaro įspūdis, kad tas pats per tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 13:50)
vaižgante,
o kodėl tu cituoji tokius ilgus postus, jei rašai tuoj po jų?

Labai sunku po to būna susirasti norimą žinutę - reikia versti daug lapų atgal, o verčiasi tik po tris ir tik iš eilės.

Man taip greičiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 15:52)
Siūlau vyrui nieko nepasakoti...Vyrams nesuprantamos moteriškos emocijos...

Tai vyras ir moteris - dvi skirtingos respublikos? smile.gif

O kam tada pasakoti?
Atsakyti